Androlog w Warszawie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, kogo polecacie w Warszawie lub okolicach? Dodam, że ostatnio Pani Dr w Medicover odradziła mi leczenie w Invimed bo twierdzi , że to złodzieje i zaniżają parametry żeby się u nich leczyć. Poleciła Dr Dziadkowskiego podobno najmłodszy androlog w Warszawie ale śwetny w swej dziedzinie. Przyjmuje w klinice na Opaczewskiej na Ochocie...Może ktoś go zna? Bo zapisałam męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 21:22
Ania_84 lubi tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Niuniusia.. ja moge polecic z czystym sercem dr Wolskiego z Novum, po pierwsze jest urologiem.. z poszerzona diagnostyka nieplodnosci meskiej .. ( bo de facto nie ma w Polsce specjalizacji z androloii) tak sie przyjelo ze się mówi androlog..ale androlog tourolog z poszerzona wiedza o endokrynologie plodnosci mezczyzny , dodatkow dr pracuje na onkologii ..wiec oprocz pldonosci dba o zdrowie i profilaktyke mezczyzny
-
Wizyta 167 zł ( u nas trawala ona okolo 1,5 h - dr zbadała meza,zrobił wywiad, przeanalizowal wszytskie wyniki, powiedziałjakie sa mozliwosci , zapytal czy akceptujemy IVF w razie co, omowil leczenie, dał zalecanie, pokazal jak konrtolowac jadra ..pod katem onkologicznym)
USG w Novum chyba 130 - my robimy gdzie indziej
zalezy co robiliscie do lekarza nie ma sensu isc bez Badania nasienia okolo 150, posiewu okolo 60 zł, hormonów ( FSH, LH, testosteron = około 80 zł) ewentualnie marekry AFP 35zl , PSA 35 zl, no i USG ..
-
Ja sie podlacze do zapytania kattalinny:)
Poprosze takze o rade..bedziemy teraz powtarzac badanie nasienia. Pierwsze robilismy w Invimedzie..na pierwsza wizyte do androloga chcemy sie wybrac do Novum i tu moje pytanie...czy robic badanie nasienia znowu w Invimedzie jak pierwsze (zeby bylo to samo laboratorium)? Czy mozemy zrobic w Novum? Ewentualnie w innym miejscu w Wawie...?
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Czy moze ktos mi podpowiedziec? nie wiem czy z badaniem nasienia jest tak samo jak w przypadku innych badanua, ze powinno zawsze sie je wykonywac w tym samym laboratorium.. boje sie troche tych negatywnych wypowiedzi w necie o Invimedzie, ze zanizaja wyniki...kochane bardzo prosze o dobra rade.
Ania_84 lubi tę wiadomość
mozecie spokojnie zrobic w Novum
nie ma znaczenia
my jak szliśmy do Wolskiego do Novum mielismy z 3 róznych miejsc w tym z GametyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 22:08
-
kattalinna wrote:Ania, skoro obskoczyliście kilka miejsc to które polecacie najbardziej?
ale mysle ze w Novum dobrze robia no i plus najlpeiej zrobic posiew od razuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 22:14
-
Ania_84 wrote:mozecie spokojnie zrobic w Novum
nie ma znaczenia
my jak szliśmy do Wolskiego do Novum mielismy z 3 róznych miejsc w tym z Gamety
Dziekuje !!! O to mi chodzilo nie chcialabym isc do Novum zeby uslyszec od lekarza, ze zle zrobilismy robiac drugie badanie gdzie indziej;) dzieki kochana.
Co do posiewu..jak robilismy za pierwszym razem i bylo wszystko ok to teraz tez powinnismy powtarzac??
P.s. Codziennie zagladam na Twoj wykres;) bardzo mocno trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 22:16
Dziekuje za kciuki przydadza się
jedno co pamietam to ze dr mi zwrocil uwage ze w Gamecie nie rozpisuja czy komorki okragle czy leukocyty tylko wszytsko razem a ze u nich to rozpisuja
tak to nigdy nam nie wypomnał a zadnych badan nie robilismy w Novum ani hormonow ani nasienia ani posiewu
tak samo moje wyniki dopiero przed IUI mialam tam zrobiony posiew i biocenoze -
hmm.. ciezko okreslic teoretycznie w ciagu 3 miesiecy mógl cos złapac
a jak cos wyjdzie nie tak to beziecie sie pozniej zastanawiac czy moze cos w posiewie nie wyszło .. wiec nie wiem czy bym nie powtórzyłabizona lubi tę wiadomość
-
bizona wrote:Ok. Rozumiem. Dla swietego spomoju zrobimy caly pakiet. Dzieki wielki za opinie!
-
My byliśmy u Kapuścińskiego (nie w Novum) ale teraz chcemy iść do Novum i zastanawiam się czy nie zmienić na Wolskiego. W zasadzie zacząć bo do Kapuścińskiego poszliśmy jako do urologa i powiedział nam że nie może nam nic więcej powiedzieć o andrologii bo podpisał lojalke z Novum.
Widze, że zazwyczaj Wolski jest polacany i chyba do niego się udamy jednak.
Dziewczyny Bizona, Kattalina a wy byłyście już u Wolskiego?
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit