Badanie nasienia - gdzie w Krakowie najlepiej?
-
WIADOMOŚĆ
-
no zależy wszystko jak Twój mąż się czuje jeśli woli jechać z Tobą to pewnie, na pewno w Macierzyństwie wam problemu nie beda robić z tym:)
a więc jutro zdam konkretną relację czy to co ja wiem o tej placówce pokrywa się z tym co mój mąż odczuwał
jedno co wiem na pewno to są atrakcyjne młode Panie w recepcji;) -
no więc tak, mąż za bardzo wylewny nie był, ale tylko ogólnie powiedział że warunki fajne, nikt nie wiedział gdzie i po co schodzi na dół (no pewnie oprócz pielęgniarek;)) pokoik przytulny, mały z gazetami i filmami;) i w sumie nie powiedział więcej niż sama wiedziałam.
aha i co najważniejsze wyniki miałam za 2 dni na swojej poczcie elektronicznejkarola_aa lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:no więc tak, mąż za bardzo wylewny nie był, ale tylko ogólnie powiedział że warunki fajne, nikt nie wiedział gdzie i po co schodzi na dół (no pewnie oprócz pielęgniarek;)) pokoik przytulny, mały z gazetami i filmami;) i w sumie nie powiedział więcej niż sama wiedziałam.
aha i co najważniejsze wyniki miałam za 2 dni na swojej poczcie elektronicznejRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż robił seminogram najpierw w Influmedzie, później w Parensie. Polecamy oba miejsca ze wskazaniem na klinikę Parens.
Dla kompleksowej diagnostyki polecam jeszcze USG moszny (weryfikacja, czy nie ma żylaków powrózka nasiennego), a w razie kiepskich wyników seminogramu chromatynę plemnikową.3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -