Badanie nasienia - gdzie w Krakowie najlepiej?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny poradźcie gdzie w Krakowie najlepiej zrobić badanie nasienia? Chodzi mi też o to, aby było miłe, przytulne miejsce przeznaczone do pobrania nasionek... abyśmy mogli oboje tam wejść.
-
wiesz co nie wiem czy tam można wchodzić we dwoje pewnie tak ale mój robił praktycznie wszystkie w Laboratorium Diagnostyka na Olszańskiej na przeciwko Cmentarza Rakowickiego i nigdy nie narzekal, w 3 razy (chyba) robił w Klinice Macierzyństwo i tam też było spoko
EDIT:
dopytałam meza powiedział ze kiedyś było lepiej w Diagnostyce teraz tam coś skopali i ogólnie nie ma jako takiego pomieszczenia jest to toaleta ale ja nie umiem Ci tego opisac bo tam nie byłam, a w Klinice było za to ok wydzielony pokój i w ogóleWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 20:02
vanessa, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No nie ma za co... now Klinikach to zawsze jakoś tak bardziej są przygotowani
tylko nie zapomnij sobie wcześniej zadzwonić i ustalić terminu bo tak wejsć i zrobić badanie się nie da trzeba sie umówić17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:No nie ma za co... now Klinikach to zawsze jakoś tak bardziej są przygotowani
tylko nie zapomnij sobie wcześniej zadzwonić i ustalić terminu bo tak wejsć i zrobić badanie się nie da trzeba sie umówić
Tak tak wiem tylko wcześniej chcę się zorientować gdzie najlepiej się udać. Mam mętlik w głowie, bo to pierwsze takie badanie. -
Oczywiście dam znać, ale dopiero po świętach, bo małż jest obecnie na wyjeździe i musimy czekać do okresu świątecznego na to badanie. Mam nadzieję, że uda nam się je zrobić, bo nie wiadomo jak takie kliniki funkcjonują w okresie świątecznym. W najbliższych dniach planuje dzwonić aby się coś dowiedzieć i ewentualnie umówić. A ile wcześniej mniej więcej trzeba się umawiać? Oby tylko nie kilka tygodni lub miesięcy.
-
Spokojnie wystarczy kilka dni wczesniej zadzwonić i będzie dobrze, Kliniki funkcjonują w okresie swiatecznym normalnie wyjścia nie maja bo to taki wymóg wobec Klinik które wzięły udział w rządowym programie ale wiadomo ze warto zadzwonić z tydzień wcześniej jeśli to ma być okres świateczny bo pewnie będzie w tym czasie masa pacjentów
vanessa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Też tam byliśmy w zeszłą sobotę na wizycie u urologa, nie badał tam mąż nasienia, ale jedyne co mnie zszokowało to to że jest bardzo mało mejsca w recepcji i jak Pani woła Pana wszyscy wiedza po co ten Pan tam idzie ;P a to już dodatkowy stres dla tego pana :p ale ogólnie wrażenia dobre
A jak tam wygląda pokój do oddania nasienia ??? -
Fedra wrote:raczej nie ale lepiej tam zadzwoń...
-
Robotka1 wrote:my robiliśmy w Macierzyństwie w Krakowie, mąż zadowolony, bardzo się martwiłam o warunki ale na szczęście okazały się bardzo fajne:)
za badanie zapłacił 130zł
Jak wygląda pokój w macierzynstwie ? Oczywiscie z tego co się orientuję to w każdej klinice można razem wchodzić Dzieki Bogu -
wiesz co....ja od początku nastawiałam się że pójdziemy razem, w ogóle strasznie się martwiliśmy o warunki bo wiesz jak jest.....podejrzewam że gdyby miał oddać nasienie w toalecie to dupa by z tego była.
a więc tak: w Macierzyństwie w recepcji po zarejestrowaniu się dostajesz taką specjalną kartę, schodzisz do takich podziemi i tam są ponoć dwa pokoje....nikogo tam poza Tobą nie ma,otwierasz sobie drzwi tą kartą, w środku jest pokoik i pewnie kilka wspomagaczy wzrokowych, oddajesz materiał zostawiasz podpisany pojemniczek i wychodzisz zamykając za sobą drzwi, i tyle Cię widzieli:)
mój podjął się zadania po ciężkim namówieniu i zdecydował się pójść sam:)
ja też nie wyobrażałam sobie nie iśc z nim ale chyba obojgu nam to wyszło na dobre że poszedł sam:)karola_aa lubi tę wiadomość
-
To bardzo dobre warunki w sensie że na uboczu gdzieś z daleka od wszystkich. W Ludwin&Ludwin pokój jest w sąsiedztwie innych gabinetów i poczekalni pacjentek. Jakas masakra. Dobrze że wcześniej zapytałam. A to na ścianach są jakieś plakaty czy gazetki ?
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
jeju wiesz co, powiem Ci jutro jak podpytam męża:) był ponad trzy miesiące temu tam i teraz we wtorek idzie ponownie ale nie chciałam go kłopocić i nie pytałam jak było w środku,. jedynie jedna dziewczyna mi tu dość dokładnie napisała jak wygląda to w Macierzyństwie, stąd wiem, ale jutro wypytam męża to Ci napiszę
swoją drogą wybacz mój refleks ale nie widziałam że jest jakakolwiek odpowiedź w temacie kierowana do mnie;)karola_aa lubi tę wiadomość