Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)
Odpowiedz

Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)

Oceń ten wątek:
  • classy Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estera - pięknie napisane, az mi się łezka w oku zakręciła 🥹

U nas sytuacja była lekko mówiąc beznadziejna, w ogóle nie było wiadomo czy będziemy mieli szanse podejść do ivf na własnych komórkach. I jak się okazało, że możemy to podeszłam do tego mega zadaniowo, chodziłam z wizyty na wizytę, robiłam co mówili lekarze itp itd. Oczywiście po nieudanym transferze i drugiej procedurze, która była klapą, byłam przybita i powoli przestawałam wierzyć, że się uda ale poszliśmy na komercyjną wizytę, żeby obczaić inną klinikę i po tym wstąpiła we mnie nowa nadzieja. W międzyczasie były fajne wyjazdy, odpoczynek od tego wszystkiego. Potem podczas procedury też było sporo stresów, bo bałam się powtórki z poprzednich procedur ale jak widać i nasza historia ma swój happy end 🥹 jestem wdzięczna za to, że żyjemy w czasach, w których w ogóle mieliśmy jakiekolwiek szanse i cieszę się, że w pewnym momencie trafiliśmy na ludzi, którzy nas nie skreślili a nam pomogli 🥺 wydaje mi się, że to wszystko nas mocno zbliżyło i umocniło nasz związek 🥺

👩+👦+🐶

👩
    AMH: 1,5
    ✅hormony, kariotyp, cytokiny, immunofenotyp, komórki NK, homocysteina, trombofilia, białko C, i S, zespół antyfosfolipidowy, TSH, PRL, wit D, wit B12
    ❌ANA 1:160, KIR AA, MTHFR-homo, PAI-1 homo

👦
    azoospermia → udana mTESE
    ✅hormony, AZF, kariotyp, CFTR, inhibina B

I IVF - 04.2025
    13🥚→ 10xMII → 1❄️
    ET 4.1.1 (Cyclogest, Duphaston)❌

II IVF - 06.2025
    19🥚→ 11xMII → 0❄️

III IVF - 10.2025
    27🥚→ 20xMII → 5❄️
    FET 3.1.1 (Utrogestan, Duphaston, Encorton, Accofil) → 10 dpt: β 205; 14 dpt: β 826, prog. 30,83 ng/ml; 28 dpt: β 44192, prog. 32,31 ng/ml, CRL 0,74 + ❤️; 8t+5: CRL 2,12; 9t+6; CRL 2,9, FHR: 176; 10t+5: FeliaTest - zdrowa 🩷; 12+6: I prenatalne: 7,4 cm; 19+6: II prenatalne: 320 g 💖

preg.png
‹‹ 267 268 269 270 271
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ