Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Adirella właśnie kciuki i dawaj znać
Maggie czujesz coś? Ja w zasadzie pamiętam że poczułam dwa szarpnięcia które równie dobrze mogły być czymkolwiek ale niektóre dziewczyny dość dużo czuły
Ja nie mam wyprawki, dostałam ogromne wory dziecięcych ubranek których nawet nie przejrzałam, wrzuciłam wszystko do szafy i udaje że tego nie ma. Psychicznie nie jestem gotowa się z tym zmierzyć
Maggie_93 lubi tę wiadomość
-
No tak dziwnie się czuję, może jeszcze po wczoraj po tym wzierniku czy coś 😅 a tak zupełnie normalnie. Mam nadzieję, że tam się wgryza implantuje i w ogóle jest mu przytulnie 🥹
Rozumiem Cię doskonale, teraz zresztą w dobie zakupów internetowych klikasz dziś i do kilku dni jest, nie ma co się spieszyć. My też mamy „ten pokój” gdzie w tym momencie stoją 2 orbitreku, i mnóstwo mojego żelastwa jakaś sztanga kettle ciężary, ale nic a nic nie mam zamiaru porządkować jak będzie trzeba to się ogarnie.
Życzę więcej spokoju ❤️😍
Yahu, Kompotlinka, Alina Malina lubią tę wiadomość
Starania od 10.2022 r.
Klinika Niepłodności od 01.2025 r.
Ona: 93’ niedoczynność tarczycy, badania w normie, AMH: 7,03
Kariotyp ✅
On: 88’
oligoasthenoteratozoospermia, badania hormonalne ✅
Genetyka:
kariotyp ✅
CFTR ✅
AZF ✅
fragmentacja DNA 13 %, Mioxys podwyższony
I IVF start marzec 2025: Pobranych 13 🥚 -> 9 dojrzałych -> Brak zarodków
II IVF start lipiec 2025: Pobranych 24 🥚 -> 9 dojrzałych -> Brak zarodków
Androlog sierpień 2025->Hormony dla Niego: Clostilbegyt-> Poprawa
Zmiana kliniki
III IVF czerwiec 2026, stymulacja Provera + Menopur 150j. + Puregon 150 j. -> Pobranych 22 🥚 -> 15 dojrzałych -> 6 zapłodnionych-> ❄️
FET 08.2026 ⏳ -
Ja jeszcze wszystkiego nie mam, ale już stopniowo kompletuje. Z ubranek nic nie kupiłam, wszystko dostałam w spadku używane albo nowe w prezencie 🤭 fotelik do samochodu mamy zamówiony do odbioru na początku września, wózek zamówiłam, ale okazalo się, że ta firma wali w ch…ja i po dwóch tygodnich anulowałam zamówienie i czekam na zwrot pieniędzy, a oni nie odpisują na maile i nie odbierają telefonu… ogólnie to nie była fejkowa strona, normalny polski sklep, sprawdzałam wcześniej wiarygodność strony, ale nie czytałam wszystkich komentarzy, a okazało się później, że deklarują sprzedaż towarów, których nie mają na stanie, mimo, że obiecują wysyłkę na drugi dzień
dopiero po tym jak mnie na początku zbywali zaczęłam czytać i znalazłam dużo negatywnych komentarzy z sytuacjami jak moja… że obiecywali wysyłkę za dwa dni, na początku przyszłego tygodnia, a później cisza i zero odpowiedzi z ich strony
mam nadzieję, że uda się odzyskać pieniądze…
Poza tym powoli też zbieram rzeczy do szpitala, powinnam też się spakować, ale jakoś nie moge sie zebrać 🙈
Do rozwiązania zostało mi ok. 7 tygodni, dużo i niedużo 🫣👩🏼34🧔🏻♂️36
AMH 2,6 (11.25)
❌ V R2 - hetero / MTHFR-hetero / PAI-1 homo, kryptozoo-
✅ kariotyp, genotyp Bx -2DS2, -2DS3 | histero + CD138 (0/10)
I IVF
→ 09.23 p.krótki → 8🥚→ 7xMII→ PICSI →2❄️
→I FET 2BC → CB ❌
→II FET 2BC ❌
II IVF
→06.25. p.długi → 6🥚→ 3xMII→ PICSI
→III ET 2-dn. 5A+4B ❌
III IVF
→12.25 p.PPOS → 20🥚→ 10xMII → PICSI → 4❄️
→15.01.26 - IV FET 4BA, CS, prog. 15,2 (Accofil, Prograf→ Encorton)
β: 5dpt 32,4 | 6dpt 45,90 | 8dpt 56,2 | 9dpt 91,7 | 11dpt 219,0 | 14 dpt 360,2 | 16 dpt 763,0 | 20 dpt 2719,5
27 dpt CRL 3,9 mm i 💗🥹
12+4 - I prenatalne niskie ryzyka ♥️
20+4 - II prenatalne 362 g Okruszka 🩵
24+2 650 g 💚
28+2 1200 g 💙

-
Maggie_93 wrote:No tak dziwnie się czuję, może jeszcze po wczoraj po tym wzierniku czy coś 😅 a tak zupełnie normalnie. Mam nadzieję, że tam się wgryza implantuje i w ogóle jest mu przytulnie 🥹
Rozumiem Cię doskonale, teraz zresztą w dobie zakupów internetowych klikasz dziś i do kilku dni jest, nie ma co się spieszyć. My też mamy „ten pokój” gdzie w tym momencie stoją 2 orbitreku, i mnóstwo mojego żelastwa jakaś sztanga kettle ciężary, ale nic a nic nie mam zamiaru porządkować jak będzie trzeba to się ogarnie.
Życzę więcej spokoju ❤️😍
Jak się zaśmiałam 😂😂 dosłownie jakbyś opisała ten pokój u nas. Orbitrek zastawił wejście bo mąż nie ma czasu go wnieść do środka - musieliśmy wyjść na chwilę. Sztanga ławeczka ciężarki są na środku, kettle i gumy tak samo 😂 pianka podkład pod sprzęt do ćwiczeń wala się po całym pokoju plus w tym pokoju hodowaliśmy sadzonki warzyw i roślin i jakoś tak nie posprzątaliśmy więc na dodatek jest jeszcze oświetlenie rozstawione które doświetlało rośliny 😂😂
Ja mam tylko w przyszłym tygodniu projekt pokoju. Mnie terapeutka aktywizuje i zmusza żebym w końcu podjęła działania. Zaczęliśmy od projektu bo czas oczekiwania na spotkanie to miesiąc, potem czekanie na projekt pewnie miesiąc i zamówienie mebli też miesiąc. Więc jak zaczęliśmy w lipcu to na listopad skończymy. A tak to nie jestem w stanie się zmusić do niczego, na razie to leży -