Zuza, moj ma fsh bodajze 54 a testosteronu ponad 970. Nie badalismy tego, musze dopisac do listy. Staramy sie od wrzesnia 2025, wyniki przed kuracja clo w ml bylo 6,75 a teraz jest 2,20 w calym ejakulacie bylo 32,59 teraz jest 11 mln. Ruch a podskoczyl na 6% ale co z tego jak calkowity wczesniej byl 61,21 a teraz jest niecale 30. Porazka po calej linii.
Mam tak samo jak mysle o in vitro, ze skupiamy sie na nim a nie wiadomo co jest ze mna nie tak, ja mam jedno dziecko ale nie wiadomo czy sie nic nie zmienilo na przestrzeni tych lat, nic nie jest pewne.
Arisia 🫂 Ja tez musze zbadac te AMH ale oczywiscie probka nie moze byc przewozona a ja zeby oddac krew w labie na miejscu musze dojechac znowu 😵💫 Zaplanowalam to na przyszly miesiac i zobaczymy co w trawie piszczy.
Chmurka, powaznie 9 msc na wizyte online, ja nie mam zamiaru tyle zyc w zawieszeniu i tkwic w martwym punkcie 😳 Dziewczyna z innego watku pisala ze 900 zl konsultacja dla par, moze dla jednej osoby jest inna cena? Myslalam jeszcze o dr Kupis ale nie moge znalezc o nim zadnej opinii tu na forum.
Kompotlinka, 🫂
09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Owulacje ✔️
Czynnik męski ❌
💊 Ovarin, Clo, TenfertilON
09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Owulacje ✔️
Czynnik męski ❌