X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)
Odpowiedz

Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)

Oceń ten wątek:
  • Fler Ekspertka

Wysłany: 26 października, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estero, nie przejmuj się 🥰 właśnie po to jest to forum żeby się wygadać. Ja dziś na spacerze z mężem zastanawiałam się jak to u mnie w pracy będzie wyglądać, kiedy ewentualnie pójdę na urlop i takie tam kiedy bym w razie co powiedziała to też już dostałam od niego opieprz, że się głupia firma przejmuje 😅
    Sikoreczko, święta racja ❤️ dziękuję za wsparcie ❤️

Sikoreczkaaa, Estera95, Chmurka21 lubią tę wiadomość

Starania od 11.2023
    👩🏼 niedrożny jajowód
    Amh 11.2024 r. 1.9, 09.2025 r. 2.3 💪
    🧔🏻‍♂️5.2024 operacja żpn- brak wielkiej poprawy. Obecnie:
    Koncentracja 4 mln
    09.2025 kwalifikacja do ivf
    75 fostimon+75 menopur➡️ 75 fostimon+150 menopur+orgalutran➡️ ovitrelle
    ❄️ 3AA, 2x❄️5 BA
    Neoparin x10
    FET- 10.2025
  • Minime Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estera95 my to chyba jesteśmy takim samym typem człowieka, co się nie umie nie martwić...
    Weszłam na wątek dotyczący morfologii 0% i poczytałam, że były dziewczyny, które zaszły przy takich wynikach naturalnie w ciążę, ale poroniły np. w 9 i 11 tc, a ja aktualnie 7+1 i strasznie się martwię, że znowu się nie uda albo że dziecko okaże się chore :( to czekanie jest najgorsze, a kolejne usg mam za ponad 2 tygodnie.

Trzymam mocno kciuki za wasze dzisiejsze wizyty :)

‹‹ 91 92 93 94 95
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ