X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
Odpowiedz

Bezplemnikowcy - TESE/mTESE

Oceń ten wątek:
  • Crash Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyobraźnia87 wrote:
    W sumie u nas pewnie będzie podobny termin zabiegu. Wczoraj ostatni zastrzyk, jutro badania i w następnym tygodniu wizyta. To będzie długi tydzień :)
    U mnie pani dr prowadzaca mimo, ze 3.5mc zastrzyków nie przyniosło efektu w postaci plemnikow w nasieniu nie kazała ich odstawiać. To samo lekarz, który kwalifikował mnie do biopsji i bedzie ja wykonywał kazał przyjmować do konca, bo caly czas moga byc stymulowane nawet niewielkie ośrodki spermatogenzy w jajcach i nie warto tej stymulacji przerywać.

• Wyobraźnia87 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Crash wrote:
    U mnie pani dr prowadzaca mimo, ze 3.5mc zastrzyków nie przyniosło efektu w postaci plemnikow w nasieniu nie kazała ich odstawiać. To samo lekarz, który kwalifikował mnie do biopsji i bedzie ja wykonywał kazał przyjmować do konca, bo caly czas moga byc stymulowane nawet niewielkie ośrodki spermatogenzy w jajcach i nie warto tej stymulacji przerywać.
    U nas też może będzie kazał przyjąć kolejne dawki. Na razie mamy zrobić badania i umówić się na ich omówienie i dalsze działania.

👩🏻 37 lat 👦🩵2011 AMH 0,72 💊QTEN, kwas foliowy, witamina D. 👨🏻38 lat Azoospermia. 💊TENfertil On 👩🏻👨🏻listopad 2024 kwalifikacja do IVF
‹‹ 678 679 680 681 682
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ