Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi to juz sie nie chce " dzwigac" tego... In vitro nie wchodzi w gre ze wzgledu na nieprawidlowy kariotyp meza. Sorry ale nie chce aby moje dziecko( w ktore i tak juz nie wierze) przechodzilo to samo co ja w przyszlosci. Wiem. Jest szansa, ze bedzie zdrowe ale wieksza jest szansa, ze po tatusiu odziedziczy rozne inne niespodzianki. A dawca- sama jakos nie moge sie przekonac.
Szkoda gadac.Khalan -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oswieccie mnie bo ja z tego juz nic nie rozxumiem. Czy po urodzeniu dziecka w USC bede musiala podowiexziec na pytanie jaka metoda zostalo dziecko poczete? Czy jako ze jestesmy malzenstwem nie bedziemy o to pytani? A jesli bedziemy, to jakie konsekwencje bedzie mialo miniecie sie z prawda? Czy kliniki beda wysylac jakies informacje? Jestem zielona. Nie powiem ze zaluje tego co zrobnilam ale mam teraz dziwne odczucia. Co jesli mieszkam w malej miescinie? Kazdy bedzie moje dziecko wytykal ze jest z in vitro? Przeciez nikt mnie nie informowal ze ktos cos takiego wymysli. Szok!
Ania_84 lubi tę wiadomość
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Nadzieja spokojnie Was to nie obowiazuje Wasze dziecko nie bedzie miala wpisu do USC ze jest z dawstwa i in vitro ..niestety gorzej moze byc jesli macie mrozaczki bo tu juz musicie sie dowiedziec czy przed drugim tranfsferem jesli byscie chcieli wrocic porodzenstwo czy nie bedzie was juz obowiazywala procedura a wtedy juz nastepne dziecko bedzie mialo wpis w USC
Nadzieja87 lubi tę wiadomość
-
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/urzedowy-szum-wokol-in-vitro,180895.html
Nadzieja87 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja wow..jak ten czas szybko leci tzrymam kciuki
Lena witamy ponownieNadzieja87, Lena_83 lubią tę wiadomość
-
wizyta w invimedzie na 13 pazdziernika..... przeraza mnie ilosc badan ktore trzeba zrobic u mnie... mam troche nadzieje ze to co czytam w necie to troche przesada i tego trzynastego okaze sie ze mniej tego
A Ty Aniu jestes przed czy po badaniach?Ania_84 lubi tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
ja jzu po tyle ze u mnei wyszedl na jaw polip i teraz czekam na histeroskopie
troche tych badan jest mi niestety ie skonczyla waznosc wirusówki -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Moj maz tez zaczol kuracje hormonalna do mtese.Zastanawiamy sie z mezem tylko czy caly ten zabieg to nie jest wurzucenie pieniedzy.Wiecie moze czy ktrejs z dziewczyn sie udalo zajsc w ciaze po mtese?My juz sami nie wiemy co mamy o tym wszystkim myslec.
-
Kasienka z biopsji plemniki to tylko IVF
Betty nanaszym bocku jest kilka dziewczyn po mtest znalezli plemniki i sa w ciazy a w zwyklej biopsji nic nie bylo??