Brak Ruchliwosci plemnikow
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny Kochane co sądzicie o takich wynikach?
Wstrzemięźliwość- 4dni,
Objętość- 1,5ml
Upłynnienie <40 min,
Barwa, lepkość- prawidłowa,
ph - 8,1
Komórki okrągłe 0-1 wpw,
Leukocyty mln/ml
Liczba plemników- 18,6 mln/ml
(w całym ejakulacie 27,9 mln/ml)
Ruchliwość:
Ruch progresywny- 17,7% tj. 3,3 mln/ml
Ruch całkowity- 20,3%- tj, 3,8 mln/ml
Brak ruchu- 79,7%
Typ A-> 14,7%
Typ B -> 3%
Typ C-> 2,6%
Typ D -> 79,7% ;(
Morfologia -> formy prawidłowe 4%
-> formy nieprawidłowe 96%
VCL-> 53 um/s
VSL-> 35,um/s
VAP-> 39,um/s
LIN-> 66,3%
STR-> 89%
WOB-> 74,5% -
Hej Yamajka ogólnie nie jest najgorzej bo nie są tragiczne ale wszystko przydałoby się troche podkręcić . Oczywiście suplementami które się tu przewijają ciągle . Musisz trochę poczytać i sama zdecydować jakie witaminki powinien brać Twój partner .Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
a teraz ja chciałam się pochwalić , w końcu jakaś iskierka nadziei . Powtarzaliśmy wczoraj wyniki i jest lepiej wygląda na to, że to rzeczywiście była ta infekcja bo w końcu i zapach i barwa jest ok . prawie wszystkie parametry poszły w górę i mieszczą się w normie, ogólną liczbę plemników mamy już na poziomie 129 mln oczywiście nie może być aż tak kolorowo ruch dalej jest beznadziejny bo tylko 6 % postępowego, ale lekarz od razu mówił,że ruch poprawi się później więc mam nadzieje, że tak będzie. Poza tym patrząc kompleksowo na wyniki to 6 % przy trzykrotnie przekroczonej normie liczy plemników to tak jakby było 18%
sylwia80, Uparciuszek lubią tę wiadomość
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
Figa dziękuję serdecznie za odpowiedź i gratuluję poprawy Twoich wyników !
-
jednataka wrote:hej Dziewczyny!
mam do sprzedania suplementy dla mężczyzny poprawiające nasienie. Suplementy były przepisane przez lekarza naprotechnologa, pomogły Mąż miał ogolne słabe wyniki nasienia, brał to wszystko ok 3msce i pomogło, bo obecnie jestem w połowie ciąży. Sprzedaje wszystko za 50zł z wysyłką.
Swanson - kwas alfa liponowy 300mg 79 tabletek
L-Carnitine 1000mg 60 tabletek
Salfazin 45 tabletek firma OstroVit
Addyzoa charak 33tabletek
wiadomość na prvWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 22:48
-