Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy kolejna prośba o interpretacje wyników nasienia
Odpowiedz

kolejna prośba o interpretacje wyników nasienia

Oceń ten wątek:
  • Terraska Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shooa, test robilismy za granica, a konkretnie w Luksemburgu.
    Ja wiem, ze co do liczby i jakosci plemnikow jest ok, ale martwi mnie za wysoka lepkosc, leukospermia, test MAR dodatni... czytalam o tym tescie MAR, ze jest sam w sobie wskazaniem do in vitro :(

Co wiecej u mnie tez wszystko raczej srednio wyglada, w zeszlym roku przeszlam ciaze pozamaciczna i usneli mi jajowod. Staramy sie o dziecko juz 4 lata i nie wychodzi :( Lekarze twierdza, ze infekcji nie ma (mialam robione rozmaite badania), ale mam podejrzanie zoltawy sluz - no i ciaza pozamaciczna tez wskazuje na to, ze cos sie dzieje zlego. Do tego podwyzszone TSH i prolaktyna na granicy.
    Jak zobaczylam dzis te wyniki spermy, to sie rozplakalam....

Dzieki za opinie, i mam nadzieje, ze u Was jakosc plemniczkow sie poprawi. Powodzenia kochana!

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ