SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy kolejna prośba o interpretacje wyników nasienia
Odpowiedz

kolejna prośba o interpretacje wyników nasienia

Oceń ten wątek:
  • Terraska Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shooa, test robilismy za granica, a konkretnie w Luksemburgu.
    Ja wiem, ze co do liczby i jakosci plemnikow jest ok, ale martwi mnie za wysoka lepkosc, leukospermia, test MAR dodatni... czytalam o tym tescie MAR, ze jest sam w sobie wskazaniem do in vitro :(

Co wiecej u mnie tez wszystko raczej srednio wyglada, w zeszlym roku przeszlam ciaze pozamaciczna i usneli mi jajowod. Staramy sie o dziecko juz 4 lata i nie wychodzi :( Lekarze twierdza, ze infekcji nie ma (mialam robione rozmaite badania), ale mam podejrzanie zoltawy sluz - no i ciaza pozamaciczna tez wskazuje na to, ze cos sie dzieje zlego. Do tego podwyzszone TSH i prolaktyna na granicy.
    Jak zobaczylam dzis te wyniki spermy, to sie rozplakalam....

Dzieki za opinie, i mam nadzieje, ze u Was jakosc plemniczkow sie poprawi. Powodzenia kochana!

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ