Pomóżcie ! Wyniki badań nasienia męża
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola tak jak już pisałam wielokrotnie zeby badania nasienia robić jedynie wspomagane komputerowo te reczne można o kant dupy rozbić - przepraszam za sformułowanie ale dzisiaj mnie już nerwy ponoszą...
juz wielokrotnie było udowadniane ze albo te recznie wychodza mega wysokie np morfologia na poziomie 80% albo tak niskie ze strach patrzeć...
dlatego ja bym nawet za parę dni powtórzyła do badanie ale tam gdzie robione jest ze wspomaganiem komputerowym ... jeśli nasienie było dowożone to lepiej oddać je na miejscu...
taka jest moja rada na dzień dzisiejszy...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
ehhh Ci faceci trzeba twardym być i działać nie ma sie co załamywać widziałam jaką taktykę obrał mój maż jak mu złe wyniki wychodziły to powtarzał ze albo się w labo walneli albo ze on pił to przez to lub wymyślał sobie milion innych powodów, grunt to mieć do tego zdrowe podejści bo załamywanie sie nic nie da...
to ze ma takie wyniki nie swiadczy o tym ze jest gorszym facetem ja to zawsze mówiłam mojemu ze jest przez to wyjątkowy i że na inny model bym go nigdy nie wymieniła
trzymam kciuki za wizytę u lekarza i głowa do góry jak dla mnie te wyniki sie nie liczą i radziłabym Wam zrobić to samo17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Po pierwszych wynikach właśnie tak to sobie tłumaczył.. a wczoraj chyba stracił nadzieję, bo stwierdził,że albo ,muszę poszukać sobie dawcy,albo będziemy adoptować, bo on mi dziecka nie da.09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Pola da Ci da spokojnie
a bierzecie pod uwagę in vitro?
bo jeśli tak to to szanse macie naprawdę bardzo duze na Wasze dzieciatko bo potrzebny jest jeden sprytny żołnierzyk a u twojego na pewno jest ich więcej i tego bedziemy się trzymaćPola7 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Pola - głowa do góry.
Mój Mąż tez to strasznie przyjął że ma kiepskie wyniki. Dotarło to dopiero do niego na drugi dzien, jak mi napisał smsa "ze dociera to do niego i zrobił taka smutną minkę "
Da da - trzeba wierzyć.
I pomóc szczęściu na tyle ile to możliwe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 14:33
Pola7, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny dzisiaj mój idzie na badania, minęło pół roku pierwszego badania, nie chce robić sobie nadziei, ale może po tej całej suplementacji i wyleczeniu wszystkiego coś się poprawi.
Pójdzie tez na to badanie test migracji- swim up.
Jutro dam znać
ostatnio miał 2% morfologie i 13% szybkich, zobaczymy co teraz będzie, może mały prezent na gwiazdkęGYNCENTRUM
31/10/15 kriotransfer - wczesne blastocysty BB i BB
Ciąża biochem: 6dpt-4,1 9dpt-18,1 11dpt-21,8 16dpt-8
04/03/16 transfer - zarodek 2-dniowy
- zamrożona wczesna blastocysta AB
10 dpt-0 -
Madzia trzymam kciuki za Twojego meża widze ze obydwoje będziemy przeżywać dzisiejszy dzień bo ja też mam wizytę dzisiaj w Klinice
Pola co byście nie postanowili i czego byście nie brali pod uwagę to poamiętaj ze My tu wszystkie jestesmy z Wami
rozumiem ze in vitro nie wchodzi w gre to wasza decyzja i ja ja szanuję, bo sama miałam etap w zyciu że o in vitro słyszeć nie chciałam, potem się z tym pogodziłam a jak sie z tym pogodziłam i na nie czekałam to pojawiła się ciaża naturalna...
moze w tym szaleństwie jest metoda by sobie co nieco zaplanowac okreslić jakieś terminy i myśleć o tych terminach a nie o tym czy w tym miesiacu się uda czy nie mnie to wtedy najwidoczniej pomogło bo skoncetrowałam się na tym ze będę musiała brać zastrzyki jak je zniose i w ogóle co zrobie z moja Czekolada w tych cięzkich dnaich jak to wszystko zorganizuję i wtedy faktycznie w ogóle nie myśleliśmy o tym by się bzykac w "te dni" raczej był ogólny zakaz a ze Nas poniosło ze dwa razy to jak widac wystarczyło...
eee chyba odbiegłam od tematu ale to przez nerwy...
ale chyba sens da sie wyłapać w mojej wypowiedzikiti, Spero lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A wiecie co zrobiłam.. Złapałam za słuchawkę i umówiłam się przed chwilą do klinki naprotechnologii na poniedziałek... Nie wiem... Pani przez telefon znowu wlała we mnie źdźbło nadziei... Świruję już i chyba próbuję się oszukiwać.... Nie wiem co na to mój M.
Fedra lubi tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2018 - 3 ICSI -
Poradnia Na Pro w Wieluniu.. Zadzwoń. Pani przez telefon już zadała mi parę pytań, a pierwszym z nich było "czy jest chociaż jeden plemnik?". Mojemu mężowi już powiedziałam, zgodził się, jedziemy w poniedziałek.. No zobaczymy..09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2018 - 3 ICSI -
nick nieaktualny
-
Frutka ja też trochę na dwa fronty. Jutro dzwonie do kliniki i swoją drogą chciałabym się na tą albo na przyszłą sobotę umówić do androloga.
A przed chwilą na maila dostaliśmy wyniki z posiewu-nie wykryto flory bakteryjnej..Fedra lubi tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2018 - 3 ICSI