X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Proszę o pomoc
Odpowiedz

Proszę o pomoc

Oceń ten wątek:
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda papierosy to nasza zmora, dużym jednak osiagnieciem mojego meza było przerzucenie się na najsłabsze papierosy i to linki, wiem ze to nie wystarczy ale wierze w niego może da rade, zobaczymy co powie lekarz

74di4z174lr410ce.png
  • Marrtusia Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanna, ja palę fajki i doskonale wiem, że super mocne, czy mega lekkie papierosy są na równi szkodliwe, palenie to palenie. A czy grube, czy cienkie to w ogóle żadna różnica. Cienkie od grubych różnią się tylko kształtem, a zawartość substancji smolistych, nikotyny i innego syfu jest taka sama.

3i49gu9rvz9upor9.png
    dqprbd3m8nwdxna3.png
  • MatyldaG Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanno czytałam, że nie robiliscie jeszcze USG jader ktore tez moze duzo powiedziec. Mój miał podobne wyniki, hormony super a np nie pali w ogole, a wyszly mikrozwapnienia i dzis nasz androlog rozlozyl rece i powiedzial ze nie moze nam pomoc. Zacznijcie od tego moze tam tkwi przyczyna

Franek i Antek 36+0 2560 i 2710 kg
    UC1Cp1.png
    Endometrioza IV st., problem męski
    17.V.16 crio transfer blastki 411 :(
    18.VI.16 crio bl 321 i bl 2 :) bHCG:9dpt 734 11dpt 1871 biją dwa <3 <3 :)
    Mamy 3 mrożaczki <3

• Sanna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrtusia wrote:
    Sanna, ja palę fajki i doskonale wiem, że super mocne, czy mega lekkie papierosy są na równi szkodliwe, palenie to palenie. A czy grube, czy cienkie to w ogóle żadna różnica. Cienkie od grubych różnią się tylko kształtem, a zawartość substancji smolistych, nikotyny i innego syfu jest taka sama.
    Zgadzam się ze palenie to palenie niestety ;(
    Ale zawartość substancji smolistych i nikotyny różni się.

Zapytam o usg jąder we wtorek lekarza, może kurcze sam zaproponuje :)

74di4z174lr410ce.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morfologia wynik 6%
    chyba to usg teraz wszystko wyjaśni bo nie kumam :/

74di4z174lr410ce.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ