X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Proszę o pomoc
Odpowiedz

Proszę o pomoc

Oceń ten wątek:
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda papierosy to nasza zmora, dużym jednak osiagnieciem mojego meza było przerzucenie się na najsłabsze papierosy i to linki, wiem ze to nie wystarczy ale wierze w niego może da rade, zobaczymy co powie lekarz

74di4z174lr410ce.png
  • Marrtusia Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanna, ja palę fajki i doskonale wiem, że super mocne, czy mega lekkie papierosy są na równi szkodliwe, palenie to palenie. A czy grube, czy cienkie to w ogóle żadna różnica. Cienkie od grubych różnią się tylko kształtem, a zawartość substancji smolistych, nikotyny i innego syfu jest taka sama.

3i49gu9rvz9upor9.png
    dqprbd3m8nwdxna3.png
  • MatyldaG Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanno czytałam, że nie robiliscie jeszcze USG jader ktore tez moze duzo powiedziec. Mój miał podobne wyniki, hormony super a np nie pali w ogole, a wyszly mikrozwapnienia i dzis nasz androlog rozlozyl rece i powiedzial ze nie moze nam pomoc. Zacznijcie od tego moze tam tkwi przyczyna

Franek i Antek 36+0 2560 i 2710 kg
    UC1Cp1.png
    Endometrioza IV st., problem męski
    17.V.16 crio transfer blastki 411 :(
    18.VI.16 crio bl 321 i bl 2 :) bHCG:9dpt 734 11dpt 1871 biją dwa <3 <3 :)
    Mamy 3 mrożaczki <3

• Sanna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrtusia wrote:
    Sanna, ja palę fajki i doskonale wiem, że super mocne, czy mega lekkie papierosy są na równi szkodliwe, palenie to palenie. A czy grube, czy cienkie to w ogóle żadna różnica. Cienkie od grubych różnią się tylko kształtem, a zawartość substancji smolistych, nikotyny i innego syfu jest taka sama.
    Zgadzam się ze palenie to palenie niestety ;(
    Ale zawartość substancji smolistych i nikotyny różni się.

Zapytam o usg jąder we wtorek lekarza, może kurcze sam zaproponuje :)

74di4z174lr410ce.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morfologia wynik 6%
    chyba to usg teraz wszystko wyjaśni bo nie kumam :/

74di4z174lr410ce.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ