Ruchliwość
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo tak ale na bocianie tez czytalam ze wielu favetow jak mialo srednie wyniki tak po zabiegu maja tragiczne ... ale nie wszyscy oczywiscie podzielone 50/50 jak zwykle hehe rozmawialam dzis tez ze znajoma i jej przyjaciel mial tez taka operacje bo mial malo plemnikow 10mln ogolnie a po zaboegu od lat nie ma wiecej niz 3mln... dlatego na przyszlosc pyyam bo wiecie jak jest...
No i druga strona medalu jesli Twojego landryneczko boli to faktycznie lepiej poddav sie zabiegowi, u mojego ja podejrzewam zylaki z ta roznica ze jego nic nie boli tylko jest slaby ruch... wiec myslalam o jakichs nie wiem lekach hormonach na wzrost ruchu ew ilosci nie koniecznie ruszajac zylakiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 21:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Profertil dzisiaj został dostarczony. Orzechy brazylijskie w dniu wczorajszym zakupione wiec od dzisiaj ruszamy:
Profertil 2x1,
Wit. C 1 x 1,
kwas foliowy 1x1
i 5 dziennie orzechów brazylijskich.
Co myślicie o takim składzie? dodać albo coś od niego ująć?
Dodawać jeszcze cynk?KATsia, yourself lubią tę wiadomość
-
Dużo piszecie o Profertilu, też chyba go zakupimy. Myślicie, że sam wystarczy? Zastanawiałam się czy nie dorzucić ślubnemu do tego wit. C, Salfazinu
(choć cynk jest już w Profertilu)i maca. Może jeszcze wit. B? Nie chciałabym go za bardzo faszerować....będzie mi przecież jeszcze potrzebny -