Ruchliwość
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:skład profertilu:
L-karnityna 440 mg ja dostarczam 1500 mg
L-arginina 250 mg ja dostarczam 510 mg
koenzym Q10 15 mg ja dostarczam 60 mg
Witamina E 120 mg ja 100
Cynk 40 mg ja 60 mg organicznego
Kwas foliowy 800 mcg ja 400
Glutation 80 mg ja nic
Selen 60 mcg ja 110 organicznego
i to wszystko za mniej niż pół ceny )
nie kwestionuję skuteczności produktu moja wersja jest po prostu tą tańszą )
A co do l argininy to mamy ze swansona i jest ok.sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Sylwia kup jeszcze ostropest plamisty on stymuluje naturalny glutation w organizmie
A co do l argininy to mamy ze swansona i jest ok.
a ten glutation po co jest?
no kupiłam wlaśnie ze swansona 500 i zastanawiam się dawać mu 1 czy 2 tabletki? Bo koenzym kipiłam 30mg i daje 2 tabletki.
Tak witamine C też daję, zapomniałam dopisać, ale jakąś taką zwykłą
EDIT: ok, doczytałam trochę ruchliwość i budowa, czyli do kupienia!! Aniu, masz jakąś sprawdzoną dawkę/ firmę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:19
-
Sylwiaśta staraliśmy się w sumie ponad dwa lata, od stycznia brał Profertil w przyszłym cyklu byłoby 2,5 roku starań.
Ciekawa, wcześniej zaraz po zabiegu mąż brał Androvit, cynk i folik (chyba tyle) przez pół roku. Po pół roku była już ładna poprawa, a po Profertilu się udało. Największy problem był z morfologią i ruchliwością. Na początku przez zabiegiem była też aglutynacja i czas upłynnienia z badania na badanie się wydłużał.
Ania ja na własną rękę zrobiłam sobie badania hormonów (tsh,ft3,ft4,anty tpo, anty tg, fsh, lh, estradiol,prolaktyna i tyle chyba. Miałam zmieniać lekarza, bo ze swojej gin zrezygnowałam w listopadzie, więc od grudnia byłam bez lekarza. Lekarza miałam upatrzonego, ale z różnych przyczyn nie poszłam do tej pory. Miałam się zgłosić w przyszłym cyklu, a pojechałam w tym z ciążą
Moje gin nie zlecała mi żadnych badań, dużo razy pytałam i to itp., ale mnie zbywała, męża też nie kazała leczyć...
Ps. W moim pamiętniku jest porównanie wszystkich badań nasienia meża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 18:54
Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:a ten glutation po co jest?
no kupiłam wlaśnie ze swansona 500 i zastanawiam się dawać mu 1 czy 2 tabletki? Bo koenzym kipiłam 30mg i daje 2 tabletki.
Tak witamine C też daję, zapomniałam dopisać, ale jakąś taką zwykłą
EDIT: ok, doczytałam trochę ruchliwość i budowa, czyli do kupienia!! Aniu, masz jakąś sprawdzoną dawkę/ firmę?
a co do l-argininy to starczy 500 mg dziennie -
nick nieaktualnyDzieki Aniu
Anja czyli rok sie suplementowaliscie? my dopiero 2 mce z czego 1 mc byl z witaminami nieorganicznymi i w roznych dawkach. Wiec jak bedzie trzeba to i rok bedziemy suplementowac. Jak tylko wskocze na komputer to poczytam Twoj pamietnik -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u nas urolog spojrzał na wyniki męża, powiedział żeby przeprowadzić zabieg. Powiedział też ze faceci mają żylaki niektórzy nawet o nich nie wiedzą a mają dzieci. Kochana wybierz się z mężem do urologa na pewno coś będziecie wiedzieć a przy okazji zbada męża czy nie ma żylaków
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny