Ruchliwość
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny piszę bo może którejś z was pomoże tak jak i mnie pomogło:
a więc mąż miał bardzo słabą ruchliwość badania z listopada 2014 ruch postępowy 3% ruch a i b 13%
dziś robiliśmy następne badanie ruch postępowy 37,95 % a ruch całkowity 60% mąż brał tabletki protefil, przez 1,5 m-c(drogie 520 zł za 180 tabletek) później przerwa tabletki multiprosti 30 dni po jednej tanie (ok 30 zł)późnej znowu protefil. Między czasie ginekolog który robił mi laparoskopię powiedział żeby brać flegaminę w tabletkach codziennie jedną. Sama karmiłam męża bananami avokado i pestkami z dyni i codziennie 5 orzechów brazylijskich polecone przez urolog więc wprowadzaliśmy w życie
Rezultat jak widzicie super może i wam pomoże
powodzenia
Anja89 lubi tę wiadomość
ann23 -
morfologia podskoczyła o 1% z 5 na 6 więc też do przodu. Zastanawiamy się co pomogło ale zapewne wszystko po trochę. A jeszcze jedno mąż nie kąpał się w gorącej wodzie na początek polewał jajeczka chłodną wodą a później ciepła ale nie upalną kupiliśmy nowe spodnie aby były luźne i obowiązkowo pojawiła się piżamka aby jajeczka były na luzie w nocy
Anja89, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
ann23 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj bierze l karnotyne koenzYm q10 cynk selen wit c i e i morfologia po 2 miesiacach z 4% skoczyla na 7% wiec juz calkiem nie zle tylko dalej walczymy nad ruchem postepowym z 13 narazie tylko na 15 skoczylo... proferril kest strasznie drogi... mozecie same skomponowac takie witaminy tylko osobno w duiuzo nizszej cdnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskład profertilu:
L-karnityna 440 mg ja dostarczam 1500 mg
L-arginina 250 mg ja dostarczam 510 mg
koenzym Q10 15 mg ja dostarczam 60 mg
Witamina E 120 mg ja 100
Cynk 40 mg ja 60 mg organicznego
Kwas foliowy 800 mcg ja 400
Glutation 80 mg ja nic
Selen 60 mcg ja 110 organicznego
i to wszystko za mniej niż pół ceny )
nie kwestionuję skuteczności produktu moja wersja jest po prostu tą tańszą )Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Anja gratulacje dla Was. Trzymam kciuki za zdrowo rozwijająca się ciążę. Mogłabyś napisać z jakimi parametrami mieliście największy problem i czy oprócz profertilu mąż zażywał jeszcze jakieś witaminy?
Sylwiaśta faktycznie szkoda, ze wczoeśniej nie pomyślałam zeby zastosować Twój zestaw
Myślę, zeby dołożyć jeszcze wit. C, kwas foliowy i po 5 orzechów brazylijskich co wy na to? Oj dziewczyny strasznie się martwię czy bedzie jakaś poprawa???