Teratozoospermia
-
WIADOMOŚĆ
-
Edziuuuuuuuunia wrote:Tak zrobię Holly! Właśnie czekam pod gabinetem
Lanta trzymam kciuki za Ciebie i za chwilę będziemy razem z kropkami
zestaw leków zakupiony - priobiotyki i czas na przywrócenie bakterii mlekowych... -
dziewczyny
lekarz powiedział ze prawdopodobnie doszło do poronienia...
przez weekend mam brać leki które mi przepisał jeśli nie przejedzie idę do szpitala jeśli przejdzie i krwawienia ustąpią mam sie zgłosic do kontroli w tedy bedzie widział co jest i dalsze kroki...
dobiła mnie ta cała sytuacja juz do granic wytrzymałości...Starania od 06.2015
ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI -
nick nieaktualny
-
Lucku ale czemu on tak stwierdził, że tyle czasu krwawisz? A dał CI badania? Ciekawe czy beta by Ci wyszła. Wtedy byłoby wiadomo... tak jak w mojej poprzedniej...
Tulę Cię najmocniej jak umiem :*
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Ciekawa trzymam kciuki! :*
U mnie lekarz dał mi duphaston profilaktycznie i nie kazał robić bety. Powiedział, że ta pierwsza jest ładna i mam przyjść w piątek zobaczyć pęcherzyk I się nie stresować betą i wynikami. Później za dwa tygodnie żeby zobaczyć serduszko. A dupek do 12 tc.Lucek475, domiszka lubią tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
-
ciekawa87 wrote:Edziunia to teraz odpoczywaj, dbaj o siebie o fasolkę i pamiętaj zero stresu!!!
Lucek ściskam cię mocno, wiem przez co teraz przechodzisz. Lekarz dał ci jakies leki, kazał zrobić jakies badania? moze zrobisz betę i bedziesz widzieć co i jak?
dostałam azycyna 500mg, exacyl 500mg, luttagen 100mg
robienie bety jest bez sennsu bo przy tak silnym krwawieniu co miałam w swieta i ogólnie dziecko nie miało szans sie utrzymac
na przyszłosc kazał robic test przy kazdym krwawieniu i dzwonic do niego
a u ciebie jak tam?
Starania od 06.2015
ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI -
Lucek przykro mi bardzo, nie poddawaj sie....
Edziuuuunia bedzie dobrze, uslyszysz bicie serduszka juz niedlugo ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 22:13
Starania od wrzesnia 2014, szczesliwy cykl 06.2016
1 cykl IUI - negatywny
Euthyrox 25
Teratoozospermia pokonana z 1.77 na 15.40%
-
Lucek475 wrote:dostałam azycyna 500mg, exacyl 500mg, luttagen 100mg
robienie bety jest bez sennsu bo przy tak silnym krwawieniu co miałam w swieta i ogólnie dziecko nie miało szans sie utrzymac
na przyszłosc kazał robic test przy kazdym krwawieniu i dzwonic do niego
a u ciebie jak tam?
U mnie stanęło na etapie przywrócenia pochwie bakterii mlekowych bo jak na razie nie ma ich wcale. Poprzednie leczenie nie pomogło. Teraz konczy mi się @ i inne leki mi gin przepisał. Jak to juz ok wyjdzie to w końcu iui -
Lucku ściskam mocno. Zaraz krwawienie pójdzie i będzie dobrze. Lepiej ze jest krwawienie bo wszystko się oczyści. Później lekarz sprawdzi czy się oczyściło I da zielone światło :* a wtedy juz szybko zaskoczy
Lanta to już dziś, jestem z Tobą kochana! mocno kibicuje :*
Ciekawa a kiedy plan na IUI?
Ja czuję się dobrze odliczam czas do piątku
04.12.2015 [*] 7tc
-
Edziunia plan byl w marcu ale wyszła mi dla biocenoza pochwy bo nie bylo wcale tych bakterii które miały być w pochwie. Teraz jestem w trakcie @ po niej jeszcze ta leczenie i zażywanie probiotykow i mam nadzieje ze w maju juz sie uda podejść. Za 1,5 tyg wyjazd do Rzymu i przyznam sie ze na razie tym żyje... A moja @ sie spóźniła i teraz wypadnie ❤ w Rzymie może będzie ten wyjazd szczęśliwy? Mam nadzieje ze ... Z ziemi włoskiej do Polski... Hihi
A was dziewczyny kazda jedna będę polecać w modlitwieLanta, Edziuuuuuuuunia lubią tę wiadomość
-
Jestem juz po, wracamy do domku. Mala chwila i cala przygotowana zgraja jest we mnie, oby teraz jeden silny stworek zrobil swoje!!!
domiszka, Edziuuuuuuuunia, Elf lubią tę wiadomość
Starania od wrzesnia 2014, szczesliwy cykl 06.2016
1 cykl IUI - negatywny
Euthyrox 25
-
Dziewczyny to oby i w moim bo lece do Rzymu za 3 tygodnie
Lanta lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Hej dziewczyny w piatek odebralam jeszcze wynik SHBG 42,43 ZAKRES 32,40-128,00
Mam pytanie czy wiecie cos moze na temat Hirsutyzmu ? Z tego co czytalam mysle ze mnie to dotyczy i od tego tez sa PCO
Edziunia co to znaczy ze dziwnie sie czujesz ?PCOS + problem męski morfologia plemników 0%
Teratozoospermia poprawa na 3%
Staramy sie od pazdziernika 2015
Szczęśliwe walentynki 2017
CUDA SIĘ ZDARZAJĄ !!!!! udało się jestem w ciąży
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
Dodka91 wrote:Hej dziewczyny w piatek odebralam jeszcze wynik SHBG 42,43 ZAKRES 32,40-128,00
Mam pytanie czy wiecie cos moze na temat Hirsutyzmu ? Z tego co czytalam mysle ze mnie to dotyczy i od tego tez sa PCO
Kochana ja niestety nie pomogę...
Edziunia co to znaczy ze dziwnie sie czujesz ?
???? -
Dodka hirsutyzm to nadmierne owlosienie u kobiet, takie bardziej przypominajace meskie. Moze byc powiazane z wyzszym poziomem testosteronu. Ale nie znam sie na pco i shbgStarania od wrzesnia 2014, szczesliwy cykl 06.2016
1 cykl IUI - negatywny
Euthyrox 25