Gdzie rodzić - Śląsk
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFuksja piszesz o pokojach jednoosobowych. Masz na myśli że tam się ląduje po porodzie? Bo widziałam zdjęcia sal więcej niż na jedną osobę. Od czego to zależy gdzie leżymy. Napisz, czy trzeba mieć podkłady nieprzemakalne na łóżko?
Agi83 lubi tę wiadomość
-
Najpierw na porodówce są sale jednoosobowe a po porodzie przenoszą wraz z dzieckiem na oddział gdzie są dwuosobowe sale.
Jeżeli chodzi Ci o coś takiego to trzeba https://asplaneta.pl/pl/seni-soft-podklady-higieniczne-do-przewijania-na-lozko-do-szpitala-60x60-5szt.html?gclid=CjwKEAiA8JbEBRCz2szzhqrx7H8SJAC6FjXXCd9IbzEppVOT5lhxQ5KyPmioL15Gt7m-gPdHwczzPBoCYuvw_wcB
P.S. też mam Leosiaewa81 lubi tę wiadomość
-
Czyli dla maleństwa trzeba mieć tylko pampersy chusteczki i krem do pupy ?
A nie wiesz jak tam po cc dziewczyny traktują ? Wszyscy Iuz sa na nowym
Bloku czy np jest tak ze rodzisz na nowym a potem wracasz na blok 5 ?
Sorki że tak cię męczymy ale jesteś pierwsza osoba która sie odezwała a która
Na nowym Bloku rodziłaAgi83 lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Oooo wiem o co chciałam
Zapytać najbardziej
Czy po porodzie jak juz jesteś na sali dwu osobowej to moze tam wchodzić maz lub ktoś z rodziny czy trzeba wychodzić na korytarz ?
Bardzo dziękuje z gory za odpowiedz
Pozdrawiammaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi nie męczysz mnie, też przed porodem szukałam informacji o szpitalu
Wszyscy już są na nowym bloku, tak dla dziecka ja tylko tyle miałam rzeczy.
Odwiedziny są normalnie na salach ale w wyznaczonych godzinach (już nie pamiętam w jakich) i tylko jedna osoba do jednej pacjentki może wejść. -
Cześć Dziewczyny!
Czy któraś z Was rodziła niedawno w Siemianowicach Śląskich. Do tego szpitala mam 5 minut. Z wyglądu zewnętrznego jest przerażający, w internecie same stare i sprzeczne opinie. Z drugiej strony podobno oddział wyremontowany i niewielki - co zdaniem niektórych pozwala na lepszy kontakt z personelem. Muszę się na coś zdecydować, więc proszę o pomoc. -
cześć, czy są jakieś "świeże" rodzące z Gliwic? bardzo chciałabym tam urodzić, w sumie to czytałam same dobre opinie, ale chciałabym podpytać o kilka technicznych szczegółów, bo planuję wykupić salę jednoosobową, zastanawiam się też nad dodatkową opieką położnej. Mój lekarz prowadzący pracuje na 3 w tarnowskich Górach, ale tego szpitala wolałabym uniknąć.
-
BurzaHormonów wrote:cześć, czy są jakieś "świeże" rodzące z Gliwic? bardzo chciałabym tam urodzić, w sumie to czytałam same dobre opinie, ale chciałabym podpytać o kilka technicznych szczegółów, bo planuję wykupić salę jednoosobową, zastanawiam się też nad dodatkową opieką położnej. Mój lekarz prowadzący pracuje na 3 w tarnowskich Górach, ale tego szpitala wolałabym uniknąć.
Dziewczyny planuję rodzić w Szpitalu na Medyków w Katowicach. Macie jakieś doświadczenia z tą jednostkaą?BurzaHormonów lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
AgaSY wrote:Dziewczyny polecam szpital w Piekarach! Bardzo miły personel, fajne warunki. Szybka decyzja o CC uratowali mi synka .Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Ja najprawdopodobniej też cesarka, ze wzgladu na przodujące łożysko. W rodzinie polecają mi klinikę w Bytomiu, ale ciężko znaleźć opinie a może być tak, że wyląduję na 3 w Tarnowskich Górach, jeśli będę miała krwawienie, co jest częste przy przodującym łożysku. Eh, eh.