X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród GDZIE RODZIĆ W CZĘSTOCHOWIE ?
Odpowiedz

GDZIE RODZIĆ W CZĘSTOCHOWIE ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Vanilka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a nie myslalyscie o Myszkowie? Nie jest tak daleko od Czewy a opinie bardzo dobre. Ja wlasnie zdecydowalam sie na ten szpital. Jestem z okolic Czestochowy. Przez ostatnie 5 lat nie slyszlam zlej opini o Szpitalu w Myszkowie opieka i wszytsko na +. Jesli faktycznie Czestochwa ma tak zle opinie moze warto rozwazyc inne miasto? A sadze ze 40 min max by sie jechalo tam z samego centrum.

zem3cwa18ndfk4ne.png

f2w33e3kg6mtqiad.png
  • Enigma_ Debiutantka

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz jestem po :) Jeszcze mocniej polecam Instytut Zdrowia Kobiety i Dziecka w Zabrzu. Po prostu REWELACJA! Tak jak się spodziewałam - super warunki i świetnie wykwalifikowany, empatyczny personel. Wszystko na NFZ.

magdis lubi tę wiadomość

hchy90bvju3t0p36.png
  • Andzia80 Znajoma

Wysłany: 23 czerwca 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam pytanie ? Jest tu ktoś z Czestochowy :)

Rocznik 80 - starania od września 2015
    Marzec 2017 - stymulacja CLO +ovitrelle
    Maj 2017 - stymulacja CLO +ovitrelle
    jajowody drożne, AMH - 1,90
    NK 21%
    18.10.2017 - 1IUI
    18.11.2017 -2 IUI
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest, jest....ale nie rodziłam w Częstochowie całe szczęście. Gdybym musiała to wybrałabym poród domowy - trzeba to tylko wcześniej zgłosić.

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Wikk Nowa

Wysłany: 28 stycznia 2019, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam pytanie do Enigmy, mam nadzieję, ze jeszcze zagladasz na forum:-). Czy miałaś lekarza prowadzącego w Zabrzu, czy były to wizyty w przychodni czy prywatnie? Zastanawiam się nad tym szpitalem.

• Anebas Nowa

Wysłany: 22 marca 2020, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. A co myślicie o szpitalach w Bytomiu i Świętochowicach

• Tata Nowa

Wysłany: 1 grudnia 2020, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wygląda odbiór nowo narodzonego dziecka w Częstochowie za komuny było znacznie lepiej chociaż w tedy to krew ze blatów zmywali teraz syf foto na priv jak to wyglada

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ