PODKARPACIE
-
WIADOMOŚĆ
-
tAnia moge wiedziec do jakiego lekarza chodziłas?
ja chodze do dr Szajnera ale nie nie do pf tylko do ropczyc, kurde wiesz co dziś miałam włąsnie taki sen że poszłam rodzić a oni mi mówią że tylko cc bo dziecko jest duże, darłam się na tym stole ż eoni tylko cc chcą robić a ja rodzę drugie dziecko i nie chce cc.. kurcze 3,5 a 4,5 kg to straszna rozbieżnosc;/ -
Migotkaa wrote:tAnia moge wiedziec do jakiego lekarza chodziłas?
ja chodze do dr Szajnera ale nie nie do pf tylko do ropczyc, kurde wiesz co dziś miałam włąsnie taki sen że poszłam rodzić a oni mi mówią że tylko cc bo dziecko jest duże, darłam się na tym stole ż eoni tylko cc chcą robić a ja rodzę drugie dziecko i nie chce cc.. kurcze 3,5 a 4,5 kg to straszna rozbieżnosc;/Migotkaa lubi tę wiadomość
-
Ja urodziłam córkę w 2017 roku w Tarnobrzegu. Poród zakończył się CC, ale tylko dlatego, że córka źle wstawiła się główką w kanał rodny. Mimo komplikacji poród wspominam dobrze, opiekę po porodzie również. Niestety w 2017 roku nie było możliwości znieczulenia podczas porodu tylko gaz rozweselający, nie wiem jak teraz. Położne miłe i pomocne. Synka w tym roku też planuję tam rodzić 😉
-
zawsze s ajakies komplikacje ale nie zawsze są groźne
-