Poród Bialystok
-
WIADOMOŚĆ
-
I nieoczekiwanie córeczka już przyszła na świat. Wody odeszły mi w czwartek i wylądowałam rano w szpitalu na warszawskiej. Ze względu na to ze byl to dopiero zaczęty 35tydzien ciąży to do polikliniki nie chcieli przyjąć. Poród cc,bez komplikacji.
Na obecna chwilę mała przebywa w inkubatorze i jest podłączona do respiratora. Płuca nie zdazyly sie w pełni rozwinąć.
Hania 2460g, 51cm. Po porodzie 8/10punktow ze spadkiem w drugim pomiarze -
nick nieaktualnyamarantowa wrote:I nieoczekiwanie córeczka już przyszła na świat. Wody odeszły mi w czwartek i wylądowałam rano w szpitalu na warszawskiej. Ze względu na to ze byl to dopiero zaczęty 35tydzien ciąży to do polikliniki nie chcieli przyjąć. Poród cc,bez komplikacji.
Na obecna chwilę mała przebywa w inkubatorze i jest podłączona do respiratora. Płuca nie zdazyly sie w pełni rozwinąć.
Hania 2460g, 51cm. Po porodzie 8/10punktow ze spadkiem w drugim pomiarze
trzymam kciuki za HanięWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 19:14
-
hej, ja rodziłam na warszawskiej i wcale nie żałuje, nie jest tak strasznie jak każdy gada, pielęgniarki są nawet spoko, jeżeli czegoś potrzebujesz to wystarczy poprosić o pomoc. Sale dwuosobowe z łazienką w każdej sali, porodówka zadbana, czysto, no i nie ma problemu aby przy porodzie był ktoś bliski. nie zastanawiałam się nawet nad rodzeniem w poliklinice, zbędne wydanie kasy moim zdaniem, chyba że ma się kasę
pozdrawiam.
aasti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny