Poród Bialystok
-
WIADOMOŚĆ
-
Martaaa a na kiedy masz termin z owulacji? Pewnie czekają zeby za szybko dla malucha nie bylo. U mnie lekarz mowil ze jakby cos to tydzien po terminie bysmy sie dopiero zastanawiali czy wywolywac czy czekac jeszcze. No ale Dominik sie wzial w garsc i wyszedl dwa dni po terminie:-)
-
Termin z owulacji mam na 19.I po dzisiejszej wizycie też nic konkretnego się nie dowiedziałam brak skurczy i innych objawów;(,czyli nadal mam czekać jutro znowu na ktg i zobaczymy co będzie .Lekarz dzisiaj stwierdził że dopiero 3dni jestem przeterminowana .Mam nadzieję że moja córcia w końcu sie wezmie w garść i zechce wyjść na świat .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 14:23
-
Hej, rodziła któraś z was ostatnio u Arciszewskich przez CC ? bo ja planuję właśnie tam za ok. 2 m-ce. Chciałam zapytać co należy ze sobą wziąć, czy dają ubranka dla dziecka, jak jest ze szczepionkami w pierwszych dniach życia maleństwa, czy te obowiązkowe są w ramach opłaty czy dodatkowo płatne, jak długo trzymają mamę z dzieckiem ?
-
Wlasnie to mnie przeraża. Ze zapłacę za cesarkę ( tez mam w planach jechać do arciszewskich) a okaze sie ze po dwóch dobach muszę do szpitala ehh
A ciekawe jak to jest ja mam do białego 70 km i jak pojadę na cesarkę wlasnie tam to do szpitala kierują mnie fo Białegostoku czy w moim mieście ? -
Witam Ja rodziłam w tamtym roku u Arciszewskich, poród miałam przez CC. Dla dziecka nic nie potrzeba.Jeśli chodzi o szczepionki to mają koreańską od gruźlicy, ja nie chciałam nią szczepić to byłam u pediatry dał receptę i mąż poszedł i wykupił w dniu porodu. A co do żółtaczki to jak wychodziliśmy mój mały miał wskaźnik w górnej granicy normy, po tygodniu byliśmy znowu w klinice na zbadaniu bilirubiny i już zaczęła po malutku spadać, więc nie ma co panikować jeśli chodzi o żółtaczkę. Ale mówię szczerze też się o to bałam. Ale przychodziła do mnie do domu położna i po 3 tygodniach nie było już śladów zażółcenia.
A co do kliniki to polecam miły personel, fajna atmosfera.migussia lubi tę wiadomość