Poród Bialystok
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie jak na razie nic się nie dzieje,termin mam na 15kwietnia więc już jest coraz bliżej . Teraz mam codziennie przychodzić na ktg bo wczoraj miałam podwyższone i teraz trzeba kontrolować i obserwować co się dzieje,a tak poza tym brak innych objawów...więc trzeba czekać co się będzie działo w najblizszych dniach..
-
To już bliziutko u Ciebie też:-)zobaczysz te kilka dni szybko zleci i będziesz tulila swego malucha:-)dobrze że chodzisz na ktg, lepiej monitorować skoro trochę wyższe było.
U nas czas strasznie szybko leci, Dominik już zaraz miesiąc będzie miał, aż trudno w to uwierzyć. Ogólnie myślę że nie jest źle. Ładnie je, wprawdzie do piersi tylko w nocy się przysysa, w dzień chyba za dużo się dzieje naokoło i się nie może skupić żeby spokojnie jeść, ale wtedy ściągam i daję mu swoje mleko. Dobrze przybiera na wadze, taki mały zarloczek z niego. W nocy na jedzenie raz się budzi i potem już o 6 rano pobodka na dzień. W dzień śpi różnie, w domu nie za bardzo daje radę zasnąć, więc chodzimy na spacery do moich rodziców i tam na podwórku bardzo ładnie śpi. Jest bardzo pogodny i lubi towarzystwo więc jak nie śpi to trzeba z nim siedzieć bo jak jest sam to płacze. Często jak tak patrzę na niego to trudno uwierzyć że to mój synek i że rósł w brzuchu 9 miesięcy, taki prawdziwy cud:-) -
Mam nadzieję że w najbliższym czasie zacznie się coś dziać..,bo takie czekanie też się dłuży i tylko myśli się o tym.... To fajnie że wszystko dobrze jest z Dominikiem ,normalnie zazdroszczę Ci ,dobrze że teraz pogoda dopisuje to możesz bez problemu chodzić na spacery..
-
Witam dziewczyny
U mnie dopiero początek ale podczytuje juz powoli od kiedy muszę zacząć jeździć do kliniki w której zdecyduje sie urodzić ? Od 7 msc wystarczy czy za wczesnie ?
Ja zastanawiam sie nad parkowa lub nad arciszewskimi.
Do Białegostoku bede dojeżdżać 70km. -
jeśli chodzi o Arciszewskich to pierwsza wizyta w 32 tyg i około 3 wizyt do końca ciąży i zasada taka jak na parkowej- przyjmują tylko donoszone ciąże.
Jeśli chodzi o cesarki też tak samo.
A czy któras z was się orientuje,czy cukrzycę ciążową traktują jako przeciwwskazanie do porodu w klinice?adrenalina lubi tę wiadomość