poród w Trójmieście
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na Zaspie rodziłam na czworaka na materacu położonym na podłodze da się tylko trzeba od początku powiedzieć położnej, że nie zgadzasz się na poród na plecach
Śruba, AlkaT89 lubią tę wiadomość
-
Też bym chętnie coś przeczytała na temat gdańskich szpitali...Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Hej ja parę dni temu rodziłam na Zaspie i jestem bardzo zadowolona. Fakt że nie miałam żadnego planu porodu, nie nastawiałam sie na ZZO, ale i położne i lekarze podczas porodu super, potem na oddziale tez. Niestety jeszcze leżę (od środy, bo dzieciątko jest leczone) no ale personel naprawde jest spoko, wiadomo czasem się trafi jakaś mniej miła położna ale generalnie 90% jeste mega super. Jedzenie też jest spoko.
Jakby któraś miała więcej pytań to piszcie - chetnie odpowiem
-
nick nieaktualny
-
Ja rodziłam pod koniec kwietnia w Pucku i jestem zadowolona co.prawda liczyłam na poród prywatny, ale mała pospieszyła się na świat, a że najbliżej mieliśmy do Pucka to padło akurat na ten szpital CC ze względu na stan po cięciu, nie mogę narzekać na personel (choć jedna się trafiła gwiazda położna :p)
-
Amarylisa wrote:Witam! Czy ktoś jeszcze posiada aktualne informacje o warunkach na Zaspie? Poród mam planowany na przyszły rok i powoli zaczynam rozglądać się za porodówką, a tam mam najbliżej.
-
UP UP UP !
Dziewczyny porodówki w Gdańsku, co polecacie ? Gdzie są warunki i normalnie (kulturalni) lekarze? Coś jakieś aktualne info ? To prawda, że likwidują na Klinicznej oddział ?SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )
-
Dobry wieczór, jeszcze nie jestem Przyszłą Mamą, mam nadzieję, ze ten czas za 2 lata nadejdzie. Jestem obecnie studentką dietetyki na Śląskim Uniwersytecie Medycznym. Piszę pracę magisterską dotyczącą wiedzy i nawyków żywieniowych wśród Przyszłych Mam. Dlatego zwracam się do Was z olbrzymią prośbą o wypełnienie ankiety, jest ona w pełni anonimowa. Nie spodziewałam się, że przeprowadzenie ankiety przez internet wiąże się z wieloma przeszkodami, dlatego liczę na Was Przyszłe Mamy. Dzięki obecności na tym forum odzyskałam wiarę, że uda mi się przeprowadzić te badania do końca, jednak jeszcze troszkę danych mi braku. Z góry dziękuję za pomoc oraz życzę dużo zdrowia dla Was i Waszych maluszków.
https://drive.google.com/open?id=1HQuYs-DAgy1M2JyrO73QmyfKHd39rEIIkxcMtYWWzVo -
nick nieaktualny
-
Miałam 2 CC na zaspie. W 2014 i 2017 prawie Ci sami lekarze co za pierwszym razem. Ogm razem. myślę ,że zależy na kogoś się trafi. Przy pierwszej CC dziecko miało zadka chorobę i wszyscy koło mnie skakali ,a za drugim razem niezbyt dobrze wspominam. Pielęgniarka na cały korytarz darła się na lekarza . Był ciężki przypadek ,a lekarz spał i ciężko mu było zejść...ale więcej tam lekarzy takich normalnych. Myślę ,że wszędzie się zdarzy ktoś bez powołania. Mają za to czysto