Szpital Karowa—Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Też się dowiedziałam, że na Żwirkach nie zapisują na planowe w ogóle.
Jeśli chodzi o cc, to spoko było na Madalińskiego - tata może być na sali operacyjnej, może kangurować, może do 2 godzin spędzić na pooperacyjnej. Dziecko jest cały czas z którymś z rodziców, ani na minutę nigdzie mi córki nie zabrano.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Tak,wpadam tam czasem, u mnie 3 dziewczyny w domku
Edit: spojrzalam w Twoja sygnaturke i moje wielkie wow przy takim AMH to wow gratuluję Cię!
U mnie też 3 dziewczyny, powodzenia Kochana, a może do zobaczenia:) na szlaku poporodowym.
Leticia, a na Madalińskiego ile wcześniej zapisy na cc i w którym tygodniu miałaś robioną?? -
klarunia1978 wrote:PixiDixi dzięki, walka o tą ciąże była trudna, ale nasz upór jeszcze wiekszy:)
U mnie też 3 dziewczyny, powodzenia Kochana, a może do zobaczenia:) na szlaku poporodowym.
Leticia, a na Madalińskiego ile wcześniej zapisy na cc i w którym tygodniu miałaś robioną??
Powodzenia Klarunia !!!moja gib odradzila mi Zwirki i skierowala mnie do Instytutu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 19:21
-
Oki, czyli nie Karowa tylko Instytut to Starynkiewicza??? A można było szybko na cc się zapisać czy już wcześniej byłaś zapisana? Dobrze bo już wiesz przynajmniej na czym stoisz;) a na kiedy cc?? Ściskam.
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
No wlasnie gin mi powiedziala,ze na Żwirki jest ekipa ze Starynkiewicza i stanowczo mowi nie. Mam na skierowaniu Instytut Matki i dziecja na Kasprzaka na Woli.Póki co na patoligipatologii ,nie zapisuje sie na cc bo troche jyz pozno takze z patologii mam trafic w pewnym momencie na cc. Tez Cie sciskam i daj znaka co u Ciebie:)
-
klarunia1978 wrote:Leticia, a na Madalińskiego ile wcześniej zapisy na cc i w którym tygodniu miałaś robioną??
Miałam robioną w 39+5, a zapisywałam się 10 dni wcześniej.
PixiDixi, moja przyjaciółka rodziła SN w IMID i na Żwirkach. Mówiła, że na Żwirkach bez porównania lepsze traktowanie pacjentki niż w IMID.
-
PixiDixi to super jesteś w dobrych rękach,
Ciekawe która z nas będzie pierwsza:)
Leticia dziękuję za info, czyli Ty z pewnie też tym razem Madalińskiego?? -
Leticia wrote:Klarunia, no właśnie waham się jeszcze Przeprowadziliśmy się i teraz na Mokotów niezbyt mi po drodze. Myślę o Żwirkach albo Zośce, tym bardziej, że planuję próbę vbac
Jak vbaca to Zoska jest wiodąca w takuch przypadkach. Personel jest b.doswiadczony w vbacach.Leticia lubi tę wiadomość
-
Leticia Zośkę polecam z całego serca, ja jednak muszę zostać na Karowej, mam nadzieję że będę zadowolona napiszę po...
PixiDixi jeszcze w dwupaku, jakie plany wobec Was mają lekarze??? Jak się czujesz.
Mi szwankuje psychiką ta końcówka jest trudna dla mnie, a na dodatek na Karowej remonty i nie wiadomo czy nie zmienia mi terminu cc:( nie znoszę takiej niepewności. Mam nadzieję, że u Ciebie ok:)PixiDixi lubi tę wiadomość
-
To tak, w Instytucie mnie nie przyjeli na patoligie bo brak miejsc dodatkowo moge dodac od siebie,ze tego dnia chyba zle trafilam bo spefzilam prawie caly dzien czekajac na ktg a pizniej na lekarza a pacjentow byla garstka. Personel bardzo obrazony byl jak sie zapytalam kiedy sie doczekam lekarza. Druga zmiana sie mna zajela. Jutro ide na Karowa bo juz nie chce nawet myslec o Instutucie.
Edit: dzieki Klarunia ,ze pytasz...u mnie tez doly bo wiem,ze ciaza musi sie skonczyc w 37tc a tu takie kwiatki , bardzo licze,ze Karowa zachowa sie przyzwoiciej zresztą tam bylam e spraeie cukrzycy ,a i jutro jestem tam umowiona na zaplanowanie terminu dla cc mam wielka nadzieje,ze mnie zostawia...odzywaj sieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 18:56
-
Jestem, załamana zgłosiłam się 8 i odesłał mnie na za tydzień, mimo dwóch kwalifikacji i interwencji mojego lekarza stamtąd, bardzo niemiły personel, lekceważenie ogólne. A ja mam problem z krzepliwiscia i zaawansowana cukrzycą stwierdzili że jeszcze wytrzymam tydzień. Mam swoje podejrzenia o których nie chce pisać na otwartym forum, straciłam zaufanie i boję się o ciąże. Ryczeć ni się chce z bezsilności i leku o Malutką. Zasłania Li się tym że u mnie nie skończony 39 tydzień, a że wskazań neuuro i cukrxycowych miało być wcześniej chamstwo i tyle. Od 2 miesięcy mój mąż miał urlop na ten tydzień i sprawa starszych dzieci ustawiona była tak się nie robi.
Ciesze się że u Ciebie ok wszystko mam nadzieję że dobrze Wami się zajmują. Jak tam kiedy cc u Ciebie trzymam mocno kciuki
Za Was Buziaki.
-
Uuu to masz jak ja miałam w Instytucie... Mnie właśnie przyjęli na patologie bo leżałem na trakcie porodowym bo nie było miejsc. Powiem Ci, że jestem bardzo zadowolona teraz. Położne mile i jedzenie spoko a pokój mam teraz 2 osobowy z łazienką full wypas. Wiesz co daj mnie do przyjaciółek bo chce Ci coś napisać co nie jest dla innych...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 08:15
klarunia1978 lubi tę wiadomość