1 poziom wtajemniczenia: poronienia, badania, Jerzak
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja również podpinam się pod prośbę Justa87. Szukam w Internecie czegoś na temat tej diety ale natrafiłam na wiele sprzecznych informacji. Podzielicie się jakimiś sprawdzonymi informacjami na ten temat?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 14:06
-
Hej.nie mogę poradzić sobie z tymi przyjaciółkami nie mam opcji przyjęcia ...proszę odezwijcie się na maila [email protected]:)Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Dziewczyny a jak u Jekarzkowej wygląda sprawa z encoronem? Jakie badania kaze robic żeby zobaczyć czy jest porzebny...ana mam ujemne robione kilka razy, tarczya ok, mam MYHFR i V leiden ale nawet clexane 04 nie pomogło....Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Justa mi powiedziała że jak chce zmniejszyć szanse na ciąże to moze mi go włączyć. A że już byłam mega zła na nią na tej wizycie to już nie dopytałam dokładnie co i jak...
Ale z tego co pamiętam, to Wy nie badaliście nigdy kariotypu dziecka, więc może to nie nie tak że Clexan nie pomógł, tylko nie miał szans pomóc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 16:58
Amelka[*] - 17.03.13 (10tc)
Franio[*]- 16.06.14 (9tc)
Karolek[*]- 13.12.14 (10tc)
niedoczynność tarczycy, NK, MTHRF C667T homozygota - metylofolin 0,8mg, B6, B12, D3, eutyrox, acard,... -
A to przepraszam, jakos przeoczyłam ta informacje. Szukam nowego lekarza, mimo ze ona ma sukcesy to ja się z nią nie dogadam:(Amelka[*] - 17.03.13 (10tc)
niedoczynność tarczycy, NK, MTHRF C667T homozygota - metylofolin 0,8mg, B6, B12, D3, eutyrox, acard,... -
Basiulek tez bym się podpiela:) co prawda mam jakies wytyczne, ale może masz więcej przepisów? Wyslalam zaproszenie.Amelka[*] - 17.03.13 (10tc)
Wiaterek wrote:Cześć dziewczyny Wojtuś przyszedł na świat 12.11 przez cesarskie cięcie. W piatek 11.11 trafiłam do szpitala z regularnymi skurczami ale juz w sobotę o 4 skurcze ustapily calkowicie. Lekarz zadecydowal o podaniu oksytocyny na wywolanie. Tyle ze tetno Malego zaczelo spadać przy skurczach wiec odlaczyli mi oksytocyne i obserwowali. Kolo 18 sprobowali jeszcze raz z oksytocyna i znow tetno spadalo przy skurczach. Wiec momentalna decyzja o cesarce i o 18.55 przyszedl na swiat moj syn. Byl paskudnie poowijany pepowina i stad te spadki tetna przy skurczach. Dobrze ze zrobili cc bo mogłabym teraz nie tulic mojego skarbu. Rana strasznie boli ale widok mojego synka całego i zdrowego wynagradza cały ból. Trzymam dziewczyny za Was kciuki bardzo mocno i wierze ze kazdej z Was sie uda i już niedługo będziecie opisywać swoje porody (tylko mam nadzieje nieco mniej traumatyczne niż moj)