X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Bardzo niska beta i pozytywny test
Odpowiedz

Bardzo niska beta i pozytywny test

Oceń ten wątek:
  • SiSi111 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ostatnim poronieniu bez zabiegu krwawilam tydzien pozniej poltora plamilam bylo moze 4dni przerwy i znowu plamienie (myslalam ze miesiaczka) trwalo tydzien i przerodzilo sie w krwawienie ktore chwilami bylo krwotokiem i to trwalo kolene 10 dni az sie wystraszylam i pojech alam do szpitala ale lekarz powiedzial ze czysto i ze to taka miesiaczka dziwna i oczyszczanie jeszcze. Pozniej jeszcze z dwa epizody po kilku dniach krwawienia jednorazowego i narazie cisza. Beta byla 2,5 jak ostatnio badalam. Ogolnie duzo nerwow zjadlam i wszytko bylo bardzo dziwne. Jesli cos cie niepokoi idz do lekarza i napewno cie uspokoi i sprawdzi. I ta bete kontroluj czy spada.

❤❤❤
    m5kxvau.png
  • amir Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to pierwzsza taka sytuacja i faktycznie nerwow co niemiara.. zupełny brak kontroli nad własnym ciałem, jestem zapisana do lekarza w środę póki co czuje się dobrze, nic mnie nie boli więc postaram się nie panikowac, w razie czego IP..

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ