X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Bardzo niska beta i pozytywny test
Odpowiedz

Bardzo niska beta i pozytywny test

Oceń ten wątek:
  • SiSi111 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ostatnim poronieniu bez zabiegu krwawilam tydzien pozniej poltora plamilam bylo moze 4dni przerwy i znowu plamienie (myslalam ze miesiaczka) trwalo tydzien i przerodzilo sie w krwawienie ktore chwilami bylo krwotokiem i to trwalo kolene 10 dni az sie wystraszylam i pojech alam do szpitala ale lekarz powiedzial ze czysto i ze to taka miesiaczka dziwna i oczyszczanie jeszcze. Pozniej jeszcze z dwa epizody po kilku dniach krwawienia jednorazowego i narazie cisza. Beta byla 2,5 jak ostatnio badalam. Ogolnie duzo nerwow zjadlam i wszytko bylo bardzo dziwne. Jesli cos cie niepokoi idz do lekarza i napewno cie uspokoi i sprawdzi. I ta bete kontroluj czy spada.

❤❤❤
    m5kxvau.png
  • amir Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to pierwzsza taka sytuacja i faktycznie nerwow co niemiara.. zupełny brak kontroli nad własnym ciałem, jestem zapisana do lekarza w środę póki co czuje się dobrze, nic mnie nie boli więc postaram się nie panikowac, w razie czego IP..

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ