Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Bóle po poronieniu
Odpowiedz

Bóle po poronieniu

Oceń ten wątek:
  • MartiMarti42 Nowa

Wysłany: 8 grudnia 2021, 02:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    15 listopada pojechałam na sor szpital Bielański .tam okazało się że płód obumarł 2 tygodnie wcześniej . A to był 12 tydzień .
    Dostałam tabletki dopochwowo , po 4 h zaczęło oczyszczać się .później 24.11 kontrol szpital Bródnowski USG i że ok coś tam jest ale oczyści się żadnego antybiotyku nic , a opominalam się doktor powiedziała nie raczej nie potrzebny . Dosłownie 3 dni i temperatura 38-39 pocenie się dreszcze zimną tragedia .
    Pojechałam prywatnie do lekarza przepisał antybiotyk ,tabletki dopochwowo . skierowanie do szpitala .
    Szpital Bródnowski zrobił badania tylko dla tego żeby sprawdzić czy nie ma zapalenia . Zabiegu nie zamierzali i nie zrobili .
    Wypisałam się do domu , po badaniach stwierdzili że to samo zejdzie za jest ok .
    Po moim krzyku dopiero lekarz przyszedł po 14 od rana nikogo nie było , tylko dla tego że zaczęłam awanturować się .
    Siedzę w domu ,dalej stan podgorączkowy ,kręci się w głowie .
    Zaniedbanie totalne .jestem ciekawa co dalej !!!
    Ciśnienie nie zmierzone ,gorączka ani razu !

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ