X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Bóle po poronieniu
Odpowiedz

Bóle po poronieniu

Oceń ten wątek:
  • MartiMarti42 Nowa

Wysłany: 8 grudnia 2021, 02:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    15 listopada pojechałam na sor szpital Bielański .tam okazało się że płód obumarł 2 tygodnie wcześniej . A to był 12 tydzień .
    Dostałam tabletki dopochwowo , po 4 h zaczęło oczyszczać się .później 24.11 kontrol szpital Bródnowski USG i że ok coś tam jest ale oczyści się żadnego antybiotyku nic , a opominalam się doktor powiedziała nie raczej nie potrzebny . Dosłownie 3 dni i temperatura 38-39 pocenie się dreszcze zimną tragedia .
    Pojechałam prywatnie do lekarza przepisał antybiotyk ,tabletki dopochwowo . skierowanie do szpitala .
    Szpital Bródnowski zrobił badania tylko dla tego żeby sprawdzić czy nie ma zapalenia . Zabiegu nie zamierzali i nie zrobili .
    Wypisałam się do domu , po badaniach stwierdzili że to samo zejdzie za jest ok .
    Po moim krzyku dopiero lekarz przyszedł po 14 od rana nikogo nie było , tylko dla tego że zaczęłam awanturować się .
    Siedzę w domu ,dalej stan podgorączkowy ,kręci się w głowie .
    Zaniedbanie totalne .jestem ciekawa co dalej !!!
    Ciśnienie nie zmierzone ,gorączka ani razu !

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ