X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Bóle po poronieniu
Odpowiedz

Bóle po poronieniu

Oceń ten wątek:
  • MartiMarti42 Nowa

Wysłany: 8 grudnia 2021, 02:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    15 listopada pojechałam na sor szpital Bielański .tam okazało się że płód obumarł 2 tygodnie wcześniej . A to był 12 tydzień .
    Dostałam tabletki dopochwowo , po 4 h zaczęło oczyszczać się .później 24.11 kontrol szpital Bródnowski USG i że ok coś tam jest ale oczyści się żadnego antybiotyku nic , a opominalam się doktor powiedziała nie raczej nie potrzebny . Dosłownie 3 dni i temperatura 38-39 pocenie się dreszcze zimną tragedia .
    Pojechałam prywatnie do lekarza przepisał antybiotyk ,tabletki dopochwowo . skierowanie do szpitala .
    Szpital Bródnowski zrobił badania tylko dla tego żeby sprawdzić czy nie ma zapalenia . Zabiegu nie zamierzali i nie zrobili .
    Wypisałam się do domu , po badaniach stwierdzili że to samo zejdzie za jest ok .
    Po moim krzyku dopiero lekarz przyszedł po 14 od rana nikogo nie było , tylko dla tego że zaczęłam awanturować się .
    Siedzę w domu ,dalej stan podgorączkowy ,kręci się w głowie .
    Zaniedbanie totalne .jestem ciekawa co dalej !!!
    Ciśnienie nie zmierzone ,gorączka ani razu !

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ