Ciągle poronienia 4/5 tydzień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMona894 wrote:Nie chce mi się wierzyć, ze w ciągu tych dwóch lat ciągle były zle zarodki i stad te poronienia. Czuje ze cos blokuje rozwój zarodka/pęcherzyka bi dochodzi do pewnego etapu i nie może pójść dalej. Moze mój organizm usuwa, albo jakby dochodzi do ściany i koniec. Noe rozumiem tego...
W jaki sposób były stwierdzane te ciążę biochemiczne? Robiłaś bete?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2022, 20:23
-
nick nieaktualnyMona894 wrote:Histetodkopie miałam z pobraniem wycinka: opis polipowaty fragment endometrium w fazie poliferacji. Podobno wszystko w porządku. Tak u Pasnika miałam konsultacje dal accofil 1/4 co trzy dni i w sumie yo co biorę heparyna accard.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2022, 07:00
-
Tak beta i to orzeroznie rosła, niektóre były biochemiczne ciążę tzn rosły tak max do 100, teraz tydzień temu w poniedziałek beta była 660 wiec obiecująca ładnie rosła a i tak nic z tego Noe wyszło. Zastanawiam się właśnie nad ta biopsja, jak można zdobyć skierowanie? Ile kosztuje ew. prywatnie?
-
Może masz polipowate endometrium? Tu już musi jakaś glebsza diagnostyka wkroczyć, może scratching albo jakieś leczenie, bo 10 wczesnych i w większości biochemicznych to już ewidwntny problem z implantacją. Wychodzi na to, że bardzo szybko zachodzisz w ciążę, więc to dobry znak ale zachodzić teraz 11 raz vez dokładnego zbadania macicy to chyba ryzykowne. A co mówi Ci lekarz?
Edit: i wszystkie poronienia były samoistne? Tzn beta rosła wszystko ok i nagle krwawienie i poronienie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2022, 07:20
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
nick nieaktualnyMona894 wrote:Tak rośnie ładnie potem brazowr plamienia potem krew i koniec i tak ciągle. Myslicie ze ta biopsja endometrium jest ryzykowne czy potrzebna?
-
Powinnaś to skonsultować z lekarzem, no jednak 10 poronień to musi być ewidentnie w czymś przyczyna. Potrzebny specjalista który się tym przejmie.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Ponoć konkretny, jeśli chodzi o diagnozowanie problemów z endometrium, jest lekarz Krzysztof Janowiec z Krakowa. Osobiście nie korzystałam z jego usług, ale znam dwie osoby, którym faktycznie pomógł, a chodziło właśnie o jakieś nieprawidłowości endometrium.
-
nick nieaktualnyMona894 wrote:Czyli dziewczyny po prostu trzeba zrobić biopsję endometrium i zobaczyć jaki wyjdzie wynik. Na co muszę zwrócić uwage lekarza przy takiej biopsji? Gdzie mogę cos takiego wykonać na slasku?
-