Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martyna lat 30, Pisz, uwielbiam modę, kosmetyki, film, książkę a moje ostatnie zainteresowanie to kriminalistyka, marzą mi się studia w tym kierunku...
inessa, PrimaSort lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
katarzyna- ja 1 biorę i nic po nim nie mam
madzik- gratulacje Kupy:)))) ihihihihhi
Co do mnie...Warszawa, Karolina 30 lat, bardzo lubię g0tować i piec. Uwielbiam książki o tematyce fantastycznej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 20:10
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.- 3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
nick nieaktualnyNie nadazam z czytaniem Was hyhy
Prima a teraz pracujesz czy na L4 jestes?
Ja mieszkam obecnie z połnocnej wielkopolski pochodze spod Poznania
lat hmmm niedawno skonczyłam 40 a zainteresowania dosc szerokie na pewno kryminalistyka podobnie jak Martynka do tego kryminaly zwłaszcza skandynawskie archeologia,psychologia no i muzyka,fantastyka kuchniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 20:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Nie nadazam z czytaniem Was hyhy
Prima a teraz pracujesz czy na L4 jestes?
Ja mieszkam obecnie z połnocnej wielkopolski pochodze spod Poznania
lat hmmm niedawno skonczyłam 40 a zainteresowania dosc szerokie na pewno kryminalistyka podobnie jak Martynka do tego kryminaly zwłaszcza skandynawskie archeologia,psychologia no i muzyka,fantastyka kuchniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 20:23
inessa lubi tę wiadomość
-
Ja mam 25 lat mieszkamy kolo Lublina. Przed ciąża pochłaniałam książki teraz jest gorzej (moj maz ma "alergie" na książki i nasz syn chyba taki jest ). Na widok książek, szczególnie romansów mam mdłości hihi ale teraz czytam kryminal autorki ze ze Szwecji, jest super maz sie śmieje ze gangster się urodzi skonczylam administrację
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No nie narzekamy, chodzi jeszcze przeważnie 2-3 soboty i jeszcze z tego dajemy radę odłożyć.
Wiesz bywają różne dni, czasem ma lekko dniówkę a czasem wraca i ledwo żyje. Moj mąż zajmuje się wiertnictwem podziemnym, węgla nie kopiePrimaSort lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:No nie narzekamy, chodzi jeszcze przeważnie 2-3 soboty i jeszcze z tego dajemy radę odłożyć.
Wiesz bywają różne dni, czasem ma lekko dniówkę a czasem wraca i ledwo żyje. Moj mąż zajmuje się wiertnictwem podziemnym, węgla nie kopie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzik90 wrote:Ja mam 25 lat mieszkamy kolo Lublina. Przed ciąża pochłaniałam książki teraz jest gorzej (moj maz ma "alergie" na książki i nasz syn chyba taki jest ). Na widok książek, szczególnie romansów mam mdłości hihi ale teraz czytam kryminal autorki ze ze Szwecji, jest super maz sie śmieje ze gangster się urodzi skonczylam administrację
czyżby Camilla Lackberg?Synek 12.09.2010 - mój kochany urwisek
Maluszek 12 tc [*] 23.07.2015