Ciąża po kilku poronieniach. Jak przezwyciężyć strach...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaro85 wrote:Prima, jak miałam duże nudności to brałam Imbifem w kroplach. Pomagał mi. Poleciła mi go ginka. Podsyłam Ci linka:
https://www.doz.pl/apteka/p110724-Imbifem_krople_50_ml -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja i mąż tak jak już ochłonęliśmy po środzie to stwierdziliśmy, że moja ginekolog to jednak nie do końca jest dobra. Jak do niej zadzwoniłam z bólem to mnie zbyła, że przez telefon mi nie pomoże. Rozumiem, ale nawet nie zapytała co mi się dzieje...
PrimaSort lubi tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Ja i mąż tak jak już ochłonęliśmy po środzie to stwierdziliśmy, że moja ginekolog to jednak nie do końca jest dobra. Jak do niej zadzwoniłam z bólem to mnie zbyła, że przez telefon mi nie pomoże. Rozumiem, ale nawet nie zapytała co mi się dzieje...
-
PrimaSort wrote:Kurcze może pomyśl nad zmianą ginekologa?
nick nieaktualnyMadzik90 wrote:Właśnie o tym myślę. Powinnam się czuć bezpiecznie a tak naprawdę pomoc uzyskałam nie od niej a od obcego ginekologa... Ale jestem już w 22 tygodniu, nie wiem czy to w ogóle możliwe. Musiałabym znaleźć lekarza z innego szpitala, bo przecież wszyscy się znają i to będzie źle wyglądać... ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Witam ja po wizycie
Maluszek zdrowy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccf9980998c2.jpg
szybko rośnie !!! ostatnio w środę było 6cm a dziś 7,47
Pozdrawiam
Wiadomo juz co będzie?
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Eh... Ile bym dała by donosić ciążę...
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Eh... Ile bym dała by donosić ciążę...
musisz bardzo w to wierzyć!
Ja zaraz po owulacji cały czas sobie wmawiałam, że się udało i nawet mówiłam do brzucha
jak czegoś bardzo się chce to na pewno się uda!PrimaSort lubi tę wiadomość