Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
unadarcy wrote:Tysiaaa fajnie że jesteś
Kurcze miałam odczekać te 2 godziny bez picia żeby zrobić test ovu, mineła niecała godzina a mi się chce lać jak ch*j
Hahaha, znam ten ból bo ja ciągle do toalety latamZaciśnij mocno nogi i wytrzymasz, tylko nie myśl o wodospadach
Bree, unadarcy, Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Hehe Unadarcy no widzisz...a powiedz komus ze grabarz moze tez byc w deche
No w sumie grabarze sa w deche
Tysiaaaaa.... kope lat!!!
Unadarcy ja nie wiem jak my wytrzymamy 9 miesiecy bez picia jak tu mamy problemy z godzinamiA powiem ci ze ja swoje testy robilam z rannyk siuskow chociaz pisalo zeby robic z pozniejszych to z rannych mi najmocniejsze krechy wychodzily a podobno stezenie wtedy jest male
tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Wiem kochana ale nigdy nie wiadomo, ostatnio Kierzynka mowila ze na bank nie jest w ciazy i prosze
Wiem tylko, że nie zamierzam się nakręcać
Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Mi tez sie nic nie chce
To jest zdjecie miasteczka tego portowego (Whitby) do ktorego wybralismy sie na swieta, taka w sumie wycieczka nie wycieczka bo to wszystko mam niedaleko miasta gdzie mieszkamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 16:36
Lenka87, unadarcy, tysiaa93, PrimaSort, Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Nie przejmuj się, ja mam tak codziennie...
Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:Ja ostatnio byłam wulkanem energii, a dzisiaj oklapłam. Na dodatek brzuch mnie boli, a @ już się skończyła
U mnie I faza cyklu, do owu tak wygląda właśnie... a druga to wulkan, może Ty też tak masz...
Tysia nie wytrzymałamOdliczam od nowa....
Bree Ty umiesz ładne foto robić, znasz się na tym?Bree, Lenka87, tysiaa93, Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Unadarcy moj ojciec byl fotografem moze mi po nim cos padlo
Ale ja tylko klikam tabletem albo telefonem bo za leniwa jestem na aparat za co tatus mial do mnie zawsze pretensje
unadarcy, Ola_45, tysiaa93, kierzynka, Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:56
Bree, tysiaa93, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
unadarcy wrote:U mnie I faza cyklu, do owu tak wygląda właśnie... a druga to wulkan, może Ty też tak masz...
Tysia nie wytrzymałamOdliczam od nowa....
Bree Ty umiesz ładne foto robić, znasz się na tym?Niestety po obiedzie pozmywać muszę, bo samo się nie zrobi
Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Mnie tak wypryszczyło, że masakra
W domu straszę swoją facjatą bez makijażu
Unadarcy nie pij tyle tego piwa to wytrzymasz, hahaSwoją drogą w piwie najgorsze jest to, że jest strasznie moczopędne i co chwilę trzeba do kibla latać. A na tej imprezie na której byłam dwie laski zaczęły się bić o miejsce w kolejce do kibla
Ciekawe przedstawienie zrobiły
Bree, unadarcy, kierzynka, Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Ola takie tam zdjecia pstrykam do super to wiesz musialabym sie wiele nauczyc
ale dzieki
Tysia mi ostatnie pryszcze powychodzily jak zaciazylama tak to nie mam (odpukac)
Moj mi znowu maila napisal co robie
To ide cos robic...dobrze ze przynajmniej ten chleb upieklam i posprzatalam trocheunadarcy, Lenka87, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:A na tej imprezie na której byłam dwie laski zaczęły się bić o miejsce w kolejce do kibla
Ciekawe przedstawienie zrobiły
Gra o TRON
HAHAHAHA
unadarcy, Lenka87, kierzynka, Monkey, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny