Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
matylda08 wrote:Bac to należy się żywych
Kierzynka obiecałaś że nie będziesz przemęczać w pracy "naszego" dziecka
unadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:55
Lenka87, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
matylda08 wrote:Ogólnie to firmy na wszystkim pisza że nie dla kobiet w ciąży i tym zabezpieczaja się przed ewentualnymi pozwami bo jednej nic nie bedzie a druga powiąże to z danym preparatem i poszło . Poczytaj Bree na stronach dla kobiet w ciąży myślę że tam będzie obiektywnie .
No wlasnie na tych stronach dla ciezarowek tez byly glosy podzielone
Narazie bede pic albo robic wcierki na wlosy... jak przeczytalam ze siemie lniane zle przygotowane wytwarza cyjanowodor i mozna sie nim latwo zatruc to az mnie ciary przeszlyunadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Ja w LO miałam 2 koleżanki w klasie których nikt nie lubił, po jedną przyjeżdżał chłopak karawanem - ta aż płakała jak wsiadała, a druga miała chłopaka który miał swoją rzeźnie i sklep mięsny - mówili na nią rzeźniczka...
Też za nimi nie przepadałam, ale całkiem z innych powodów...
Ja tam lubie chlopakow z karawanem, i az placze (ze szczescia) jak ich widze
Sami mamy karawan
Niejeden by mnie wyrwal na swoja piekna czarna bryke gdybym tylko byla blacharakierzynka, unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:A ja Wam powiem dziewczyny, że nawet lubię testowanie.
Samo patrzenie na testy ciążowe sprawia mi przyjemność.
Do tego te emocje, drżenie rąk kiedy go wyciągam z pudełka i zamaczam tam gdzie trzeba
I jakoś nie czuję już takich rozczarowań gdy wychodzą negatywne bo wiem, że niedługo znowu te emocję się powtórzą
ach ta adrenalina
Ja tez je lubieJeszcze troche i bede robic testu tesu, wprawdzie ovu ale zawsze cos
poltora tygodnia i wracam do gry
kierzynka, unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Bree nie "dziwna" tylko WYJĄTKOWA a to róznica
To tak samo jak z dziurawcem na depresje, jedne źródła żeby pić, drugie żeby omijać...
Lovuje Cie
Wszystkie jestesmy zajebiscie wyjatkowekierzynka, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ola_45 wrote:Tak właśnie sobie spojrzałam na tabelkę naszą i stwierdzam że sporo nas już
Proponuję żeby osoby które nie spodziewają się przez 9 miesięcy @ usunęły sobie datę terminuTo nie będzie się nikomu myliło
Co do testu to zrobiłabym z miłą chęcią ale boję się że będę się stresowała tak jak w poprzedniej ciąży
Ja juz zaktualizowalam moje dane...nastepna przewidywana 3 maja o matko i corko, toz to szmat czasu
Olus ja juz czekam na ten Twoj test taka podjarana ze az mam twardy brzuch z tego napieciakierzynka, unadarcy, Ola_45, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
moja teściowa mi wczoraj mówiła że ogladała jakis program z jakimś lekarzem, który mówił że żadnych leków w ciązy, nawet panadolu bo to wszystko szkodzi. Że jak boli głowa to smarować czoło czy skronie czy kark maścią.
Bree, unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
No to pieknie zaspamowalam, wracam sciemniac
Sprawdzam szafy jakie mam ciuchy do oddania na cele dobroczynne
Duzo bys ie tego znalazlo ale do niektorych jestem sentymentalnie przywiazanaunadarcy, matylda08, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:moja teściowa mi wczoraj mówiła że ogladała jakis program z jakimś lekarzem, który mówił że żadnych leków w ciązy, nawet panadolu bo to wszystko szkodzi. Że jak boli głowa to smarować czoło czy skronie czy kark maścią.
Najbardziej to chyba szkodzi stres wynikajacy ze swiadomosc ze wszystko szkodzi... dobrze jest byc czujnym i uwaznym na takie sprawy... ale przesada chyba jest gorsza od faszyzmuunadarcy, Szalona CZARNA, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny!
U mnie @ od soboty, zgodnie z planem. Nastepna 2 maja - wprowadze do pliku jak wroce z pracy.
Marzy mi sie juz zielone swiatlo od lekarza, ale chyba potrzebowalabym cudu, zeby je dostac po pierwszym cyklu...
I w ogole mija dzis miesiac od zabiegu, paskudny dzien.matylda08, unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:55
unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualnyBree wrote:Ja tam lubie chlopakow z karawanem, i az placze (ze szczescia) jak ich widze
Sami mamy karawan
Niejeden by mnie wyrwal na swoja piekna czarna bryke gdybym tylko byla blachara
A ja lubie chłopaków z kalendarzy budowlanych, bez koszulek, zakurzonych, brudnych i spoconych, obowiązkowo z tatu i jakimś udarem albo piłą, auuuu
Bree do ilu potrafi się taki karawan rozpędzić?Bree, monika_89, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny