Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Unadarcy co do pracy to bywa ze pracuje ze zwlokami. Jestem takim chirurgiem plastycznym od ludzi po smierci. Wiem ze to brzmi dziwnie ale... czasami ludzie gina w wypadkach albo maja uszkodzone cialo po szpitalnych zabiegach... a rodzina chce otwarta trumne zeby sie pozegnac no i taki ktos musi wygladac tak jakby spal... trzeba mu zrobic rekonstrukcje ciala, czesto twarzy zeby wygladal "jak zywy". I to jest moja praca. Kiedys odtwarzalismy kobiecie cala twarz po wypadku samochodowym, wtedy rodzina daje zdjecia i jest to zajecie jak na lekcji rzezby... sa specjalne woski i masy do tego celu tak jak w muzeum figur woskowych
Najwazniejsze ze rodzina moze sie godnie pozegnac ze swoim bliskim i uniknac jeszcze wiekszej traumy niz tej ktora jest sama smierc. Na codzien pracuje w biurze a te prace mam od roznych zakladow pogrzebowych na zlecenia bo malo jest specjalistow ktorzy sie zajmuja rekonstrukcja cial po smierci.
Na codzien pracuje w biurze w firmie, duzym miedzynarodowym koncernie zjamujacej sie przem. spozywczymunadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monkey jakbys miala jakis stary zakonczony wykres to oni ci moga za niego kopsnac 20 pkt
No a Zbynio to jest goscByl ze mna w Paryzu, plywal promem i byl swiadkiem wielu brzydkich rzeczy
Czesto kupuje mu ubranka zeby dobrze wygladal
.... poa tym jestem normalnaunadarcy, Monkey, matylda08, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bree Zbynie są fajne, wiem bo też mam jednego w domu
A twój już niedługo będzie czuwał nad małym, pachnącym i rozwrzeszczanym brzdącemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 12:17
unadarcy, Bree, matylda08, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Dzieki Monkey
Kiedys mielismy wlasna firme ale to bylo jeszcze w PL Straszne obciazenie psychiczne. Zajmowalismy sie miedzy innymi sprzedaza luksusowych trumien na Europe Zachodnia, i pamietam jak jechalismy z takim transportem do Niemiec to nas zatrzymali na granicy bo mysleli ze Polacy szmugluja fajki do NiemiecGoscie przeszukiwali trumny i nie mogli zrozumiec jki mamy w tym interes
Praca czasami jest przytlaczajaca, aczkolwiek to zalezy od nastawienia, bardziej czuje sie jak plastyk
Czesto jezdzimy na targi pogrzebowe i bierzemy udzial w kursach doszkalajacych, ostatnio bylo malowanie twarzy airbrushemI pomyslec ze ja sama nie potrafie sobie kreski na oku dobrze namalowac
unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:Bree Zbynie są fajne, wiem bo też mam jednego w domu
A twój już niedługo będzie czuwał nad małym, pachnącym i rozwrzeszczanym brzdącem
Obys kochana miala racje
Jako ciekawostke powiem ze Zbynio dostal imie po pewnym profesorze lodzkiej filmowki ktory jest mi bardzo bliskimatylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:P wyjechał i dopadł mnie jakiś dół
Lenka wiem jak to jest, wprawdzie moj nie wyjechal ale poszedl do pracy ale ja strasznie za nim tesknie bo jak iles dni jestesmy razem 24h na dobe a on pozniej idzie do pracy to ja sobie w domu miejsca znalezc nie potrfie... wiem ze wroci po pracy ale ja i tak strasznie tesknie... boze a jestesmy razem 12 lat ale jeden bez drogiego nie dziala...
...a kiedy Twoj malz wraca?unadarcy, matylda08, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Bree znalazłam jakiś jeden, z listopada. Jak mam go udostępnić?
Takie cos znalazlam:
Jeśli któryś z cykli nie został wcześniej udostępniony w Galerii Wykresów wówczas bezpośrednio pod nim znajduje się napis „Dodaj ten wykres do Galerii”. Klikając na link możesz dodać wykres do Galerii Wykresów.
w "Galerii Wykresów" – przeglądając wykresy innych użytkowniczek w Galerii Wykresów możesz łatwo dodać swój wykres. Aby to zrobić, kliknij na przycisk „dodaj wykres” znajdujący się po prawej stronie na samej górze strony z wynikami wykresów (tuż przy statykach wykresów).
Niezależnie którą metodę udostępnienia wykresu wybierzesz otrzymasz 20 punktów do abonamentu Premium gratis.
Napisz czy dzialaunadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Krol Zbynio
Kobietki kochane ide cos poimprowizowac, poprzatac, poprac, podzialac, posciemniac, tak ze jak moj przyjdzie to zeby nie wygladalo ze caly dzien siedze i nc nie robie
Trzymajta sie cieplo i do sklikaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 12:34
unadarcy, matylda08, Szalona CZARNA, Micia, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Lenka wiem jak to jest, wprawdzie moj nie wyjechal ale poszedl do pracy ale ja strasznie za nim tesknie bo jak iles dni jestesmy razem 24h na dobe a on pozniej idzie do pracy to ja sobie w domu miejsca znalezc nie potrfie... wiem ze wroci po pracy ale ja i tak strasznie tesknie... boze a jestesmy razem 12 lat ale jeden bez drogiego nie dziala...
...a kiedy Twoj malz wraca?6 maja przyjedzie
matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Ja mam L4 od psychiatry
To kochan tym bardziej. Mów że nie czujesz się gotowa że masz leki. Nie możesz skupić się na pracy. Nie wiem gdzie pracujesz. Musisz wyolbrzymić wszytsko do granic możliwosci bo ZUS będzie dopytywał.Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Lenka ale jego żołnierze to będą OFICERY
juz widzę to powitanie
Teraz byliśmy tak stęsknieni, że nawet @ nam nie przeszkadzała
matylda08, Bree, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość