Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszę się na chwilkę położyć, bo po tej wizycie męża jestem totalnie niewyspana
Odezwę się później :*
Szalona CZARNA, Bree, kierzynka, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Lenka do mnie trzeba piec razy powtarzac bo ja juz skleroze mam
Moge byc Joanna Fasolabyle moim mezem Jas Fasola nie zostal
Monkey a co to za ustrojstwo ze nie da rady? Co za oszukanstwo, ta porada jest z ich strony, znaczy sie z OF... ja udostepnialam moje ale zaraz po tym jak sie skonczyly, znaczy sie dostalam @ stad wiem ze tak mozna, niestety nie mam doswiadczenia w udostepnianiu po czasie, czytalam tylko na forum ze tak mozna, wiec myslalam ze mozna
Napisalabym na pocieszenie ze moze udostepnisz ten obecny ale to dopiero po 9 miesiacach by bylo wiec nie wiem czy Cie interesuje taka opcjaunadarcy, Lenka87, kierzynka, matylda08, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:
Dziekuje :*
Szczerze - wiele osob woli nie meic ze mna do czynienia przez to co robieale ja mam ich wdupie
boją się czy co?;p
Bree, matylda08, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja znowu mam ten piękny czas dla mnie, po owulacji. Mam zamiar się cieszyć tym boskim stanem do @. Nie wiem czy będę testować... nie chcę sobie skracać tych dni. Jestem 3 razy piękniejsza i 5 razy seksowniejsza
A czas od @ do owulacji to czas pryszczycy i beznadziejności...
matylda08, Bree, Szalona CZARNA, Monkey, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kierzynka niektorzy nie lubia dziwakow
A taka praca podobno jest dziwna bo nikt jej nie chce wykonywac, no moze malo kto....
A takie pytanie z innej beczki - kupilam sobie herbatke ze skrzypu na wlosy i:
Na opakowaniu napisane jest ze nie powinno sie jej pic w ciazy i podczas karmienia a w internecie na stronach z poradami pisze ze herbata ze skrzypu jest polecana dla ciezarnych i karmiacych... no i zglupialamunadarcy, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Haha Unadarcy
rozkoszuj sie jak najdluzej skoro Ci dobrze - po co skracac ten czas
Matylda ja tez uwazam ze bac nalezy sie zywych i dla mnie miejscem gdzie bardziej sie boje byc w nocy jest miasto a nie cmentarzunadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w LO miałam 2 koleżanki w klasie których nikt nie lubił, po jedną przyjeżdżał chłopak karawanem - ta aż płakała jak wsiadała, a druga miała chłopaka który miał swoją rzeźnie i sklep mięsny - mówili na nią rzeźniczka...
Też za nimi nie przepadałam, ale całkiem z innych powodów...
matylda08, kierzynka, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
A ja Wam powiem dziewczyny, że nawet lubię testowanie.
Samo patrzenie na testy ciążowe sprawia mi przyjemność.
Do tego te emocje, drżenie rąk kiedy go wyciągam z pudełka i zamaczam tam gdzie trzeba
I jakoś nie czuję już takich rozczarowań gdy wychodzą negatywne bo wiem, że niedługo znowu te emocję się powtórzą
unadarcy, matylda08, kierzynka, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgólnie to firmy na wszystkim pisza że nie dla kobiet w ciąży i tym zabezpieczaja się przed ewentualnymi pozwami bo jednej nic nie bedzie a druga powiąże to z danym preparatem i poszło . Poczytaj Bree na stronach dla kobiet w ciąży myślę że tam będzie obiektywnie .
unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:54
unadarcy, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔