Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Unadarcy oby było tak jak mówisz
Ja najgorzej czułam się po lekach na prolaktynę.
O zgrozo, umierałam co dziennie. Noc w noc
Brałam je zaraz przed snem bo ciśnienie leciało na łeb na szyję.
Helikoptery w głowie jak na zajebistej bani, wiadro koło łóżka bo często nie byłam w stanie zdążyć do toalety
Napady duszności i dreszcze
Nawet zmiana leku z 4zł na 150zł nic nie dała.
Po obu lekach czułam się identycznie także te moje dzisiejsze mdłości to pikuś jak sobie przypomnę o tamtychBree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Hej hej, święta święta i.. czas do pracy. Niedługo zmykam, dziś na drugą zmianę. Dziś mój 27dc od zabiegu licząc. Zawsze miałam @ raczej regularnie co 27-28dni ale nie czuję żadnych objawów żeby miała już przyjść. Pewnie będzie opóźnienie jeszcze. Oby nie za długie bo i tak zapomniałam jak to jest mieć @ bo przecież ostatnią w na początku stycznia miałam hahaha. Dziwnie tak bez @
Monkey, Bree, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap ja myślę, że @ na dniach przylezie
a co do temperatury to wydaje mi się, że moje pomiary też są mało wiarygodne ponieważ ja wstaję tylko na dźwięk budzika elektronicznego i tym samym muszę zawsze najpierw wstać, przejść kilka kroków by go wyłączyć. Potem kładę się znowu do łóżka i wtedy mierzę tempkę
i co tu zrobić z tym fantem?
czy mogę ją mierzyć wieczorem, dajmy na to po godzinie leżenia już w łóżku?Bree, unadarcy, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Hej Dziewczyny
. Chciałam tak informacyjne napisać, że ja przy staraniach bardzo wsłuchiwałam się w swoje ciało czekając na objawy zagnieżdżenia, później objawy ciąży, oczywiście byłam pewna, że znów się nie udało.
Życie za to płata figlew owocnym cyklu miałam później owulację, znikomą ilość śluzu płodnego. Jedyny objaw, jaki później skojarzyłam z zagnieżdżeniem to jednej nocy obudziłam się cała gorąca, aż musiałam się odkryć. Później miesiączka nie przyszła pomyślałam to nic, 2 lub 3 dni opóźnienia, ale jak już to był tydzień to zapaliła mi się lampka. Zrobiłam test i wyszły dwie tłuste krechy
. Co najciekawsze piersi w ogóle mnie nie bolały były takie "sflaczałe"
jakby nie na ciąże, brzuch nie bolał zero objawów, więc nie wierzyłam, że to jednak ciąża mimo 2 kresek. Dopiero od 6 tygodnia zaczęło się lekkie pobolewanie sutków i bóle podbrzusza po bokach i mdłości wieczorne. Więc tak naprawdę moje objawy pojawiły się dopiero 2 tygodnie po terminie spodziewanej miesiączki, więc nie ma co się nakręcać. I o to jest mały groszek
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 10:57
Monkey, Bree, unadarcy, kierzynka, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualnyMowi sie ze trzeba po 3 godzinach wypoczynku mierzyc ja wieczorem 30min lezalam, moze zrob tak jeden cykl mierz godzine w godzine wieczorem po godzinnym lezeniu wtedy bedzie miarodajna.
Uciekam do rodzicow wyjesc resztki hahaMonkey, Bree, unadarcy, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Staraczka smacznego! Jedz za dwóch!
Micia no to wsłuchiwanie się w te wszystkie znaki i objawy podchodzi już czasem pod obsesję
U mnie zaczyna się robić baaaardzo mokro także pewnie @ się zbliża.
Ostatnio przyszła w 21dc...Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Morning Chaps
Widze ze forum wraca do dawnej formy - to dobrze bo nie lubie zastojow
Ola Ty to masz nerwyJa bym na Twoimi miejscu testowala,a z pewnoscia nie moglabym zapomniec o zrobirniu testu bo o niczym innym nie potrafilabym myslec
Monika dobrze ze ten cykl sobie odpusciliscie bo faktycznie jak czlowiek chce cos podzialac w temacie a tu taka niespodzianka to mozna sie wnerwic
Lenka a kiedy Twoj malz wraca?
Co do swiat to ja moje spedzilam na wycieczkowaniu, a jadlam mniej niz normalnie bo nie spedzalismy swiat w domu przy stolePogoda jest piekna tymbardziej nam sie plany udaly, rejs statkiem po morzu polnocnym i zwiedzanie pieknych ogrodow i rezydencji
Byloby fajniej gdyby przypadlo to na okres kiedy mozemy sie seksic, no ale.... nie mozna miec wszystkiego naraz
Unadarcy jak ja mierze temp o innej godzinie niz zazwyczaj to zaznaczam to na wykresie ze o innej tak na wszelki wypadek, slyszalam ze w takich sytuacjach dolicza sie o iles tam dziesiatych stopnia na godzine, ale nie pamietam bo zawsze mierze o tej sameji dla mnie to wyzsza matematyka
Monkey a te mdlosci to napewno efekt poswiatecznego obzarstwa czy.....
A tak serio serio to take mdlosci na dluzsza mete potrafia czlowieka wykonczyc jak...
Unadarcy trzymam kciuki za Twoja wizyte (y) i niech sie lekarz skupi bo jak nie to wpierdol
Kierzynka to ciekawe co piszesz bo ja w kazdej ciazy mialam niemal identyczne objawy, daje do myslenia... a moze sie stresujesz czyms? I to przez stres masz takie jazdy?
Unadarcy ja tez mam arytmie, kilka razy nawet mdlalama jakies 10 lat temu kardiolog mowil ze powinnam miec wszczepiony rozrusznik bo kiedys moge sie po takim omdleniu nie obudzic
Pap moja pierwsza @ przyszla w 35 dniu po poronieniu. chociaz plamilam przez caly miesiac prawie dziennie, no ale teraz konkretnie mnie krew zalewa i mam nadzieje ze jak skonczy to juz bede miala spokoj a nie ze bede przeciekac jak dziurawe wiadro
Monkey co do tempki to chodzi o to zeby ja mierzyc po ilus godzinach snu i to ze wyjdziesz z lozka zeby wylaczyc budzik to ne zmieni Ci tempki w kilkanascie sekund i bedzie bardziej wiarygodna niz taka mierzona wieczorem po godzinie lerzenia
matylda08, Monkey, unadarcy, kierzynka, Ola_45, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monkey wiem bo ja już miałam obsesję na tym punkcie hehe
. Cieszyłam się jak przychodziła owulacja a łapałam doła jak przychodziła potem małpa. Teraz robi się ciepło to łatwiej jest zająć się czymś innym i tyle o tym nie myśleć.
Bree, matylda08, Monkey, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualnyWitam się i Ja
No widać ze po świętach bo wreszcie jesteście
Bree @ minie i bierz się do roboty nas czeka teraz tylko czekanie .
13.04 ZUS wezwał mnie na komisję lekarskąw zyciu nie byłam moze któraś z Was miała tą przyjemność
Bree, kierzynka, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Micia to ciekawe co piszesz
U mnie w 3 ciazach pierwsze objawy byly identyczne - bol sutkow ze malo nie plakalam
jedynie w tej ostatniej nie mialam mdlosci a w 2 poprzednich mialam straszne ale nie pamietam kiedy mis ie zaczely, niemniej trwaly prawie przez cala ciaze
matylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Matylda nie mialam takiej "przyjemnosci" z ZUSem, jedyne co moge to trzymac kciuki za Ciebie zeby wszystko bylo dla Ciebie pomyslnie! A co do staran to czekam az @ sie skonczy i mam nadzieje ze nie bede miec zadnych cholernych plamien bo zaje*ie swojego gina kijem do golfa
albo inna siekiera
matylda08, kierzynka, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Micia wrote:Monkey wiem bo ja już miałam obsesję na tym punkcie hehe
. Cieszyłam się jak przychodziła owulacja a łapałam doła jak przychodziła potem małpa. Teraz robi się ciepło to łatwiej jest zająć się czymś innym i tyle o tym nie myśleć.
Chodzę co chwilę i odświeżam stronę jakby tam nagle miało się coś pozmieniać i poprzybywać ciążowych punktów
Bree, kierzynka, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Bree a widzisz ja w pierwszej nieudanej ciąży miałam straszny ból piersi po bokach od razu po zapłodnieniu. W tej zero bólu piersi, dlatego myślałam, że to nie ciąża. Dopiero od 6 tygodnia ból sutków, no i teraz zaczynają się powiększać i żyłki widać. Ale ból nie jest mocny więc nigdy nic nie wiadomo, jedna kobieta a różne objawy w moim przypadku.
Monkey niestety tak to jest. Ja już pisałam zaszłam jak odpuściłam sobie cykl bo testy owulacyjne wykazywały brak owulacji i wtedy jedna upojna noc bez myśli o dziecku i jesttzn . stał się cud
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 11:16
Bree, matylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Monkey fot mam w h*j ale az mi glupio wysylac... ostatnio jedna moja znajoma na fb zwrocila mi uwage ze "szpanuje" zdjeciami.... ona tego nie kuma jak mozna zaplacic za wstep zeby zwiedzac jakies zamki, palace, ruiny czy inne "pierdy".... ona ma kase na alko i jaranie...trawe... a ze ja wysylam zdjecia na swojego fb z wycieczek to uwaza ze robie sie jakas "lepsza"
i udaje bog wie kogo
kurde ale ja jestem taki wloczykij i lubie poznawac nowe miejsca a nie wydawc kase na gandzie zeby sie ubakac
matylda08, kierzynka, unadarcy, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ja w ostatniej ciąży nie miałam żadnych objawów poza bólem brzucha jak na okres. No i skończyło się jak się skończyło
Pamiętam jak prosiłam Boga o mdłości, senność, zmęczenie ale chyba za cichoBree, unadarcy, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyJa już ponad dwa mies na zwolnieniu lek ale jakos nie za bardzo mam ochote wracać do pracy . Zobaczymy co szanowna komisja powie . My dziś rano w sposób seksualny zakończyliśmy Swięta
Bree ten mies należy do ciebieBree, kierzynka, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Niby tak choć z drugiej strony odkąd wykupiłam konto premium to wkręciłam się jeszcze bardziej
Chodzę co chwilę i odświeżam stronę jakby tam nagle miało się coś pozmieniać i poprzybywać ciążowych punktów
Haha skad ja to znamA wiecie ze mozna udostepniac swoj wykres nawet taki zwykly skonzony @ i za to dostaje sie 20 punktow a pozniej jak sie ma juz 100 to mozna je wymieniac na kolejne wykupienie premium zeby nie placic kasa
Pewnie wiecie ale tak pisze jakby ktos nie wiedzialunadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Matylda ja jestem dluzej na zwolnieniu bo od sierpnia zeszlego roku ale ja nie mieszkam w PL wiec u nas wszystko inaczej.... a co do miesiaca to chcialabym zeby wszystkie staraczki tutaj zaszly chiciaz wiem ze to niemozliwe ale i tak bym chciala
wczesniej czy pozniej i tak zamamuskujemy wiec nie ma sie co lamac
Ma byc dobrze!!!
matylda08, kierzynka, unadarcy, Monkey, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nawet nie wiem o czym piszesz Bree z tymi punktami ale może lepiej zyć w nieświadomości . Ja z tych co nie mierzą temp nie badają szyjki itp. nie moge sie nakręcać bo oszaleję tym bardziej że mam świadomośc że czas ucieka
kupiłam tylko testy ovu. i do boju
Bree, unadarcy, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość