Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć ja też do 9 wstałam, no i zaraz zmierzyłam temperaturę o tej 9 zaraz po przebudzeniu, będzie wiarygodna czy nie? zapisałam 36,9 C. O 7 rano mogłaby być niższa?
No szkoda że piwo nijak się ma na endometrium, ale na niestrawność na pewno, górą bek, dołem fart i lżejszy człowiek się robi
Cięszę się że już po świętach. Ja też pozwoziłam trochę prowiantu, więc dzisiaj u mnie też świąteczne jedzenie - przynajmniej ominie mnie gotowanie
Mój się naoglądał małych dzieci na tych odwiedzinach świątecznych, to stwierdził że on jednak woli już takie podrośnięte dzieci z którymi da się pogadać, hehe... taka myśl mu do głowy nierealna przyszła...
Ola45 no budujesz napięcie, budujesz... ale super, ja lubie na coś czekać...Ola_45, Staraczka23, kierzynka, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna ale tulaski tez rano byly? Oby tak to wszystko mozliwe
Mi pod koniec wakacji bocian nad glowa prawie przelecial jak bylam z kolezanka i psami kolo bloku a potem ta cp byla ogolnie w zeszle wakacje na osiedlu latalo ich sporo a teraz widzkalam 6kobit z brzuchembadz dobrej mysli ale nie nastawiaj sie .
Unadarcy ponoć co 30min temp spada 0,5 stopniaunadarcy, Szalona CZARNA, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:54
unadarcy, Szalona CZARNA, kierzynka, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
A mnie mdli dziewczyny od trzech dni. Dzisiaj jest najgorzej.
Nie wiem czy to po lekach czy raczej jakiś wirus krąży...
Źle się czuję i trudno się zebrać do jakiejś roboty....kierzynka, unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUnadarcy moze być ale nie musi, ja po swoim wykresie wyciągnęłam taki wniosek ze temperatura skakala bo na dworzu i w domu tez byla rozna a ja mialam kaloryfery przykrecone bo sasiedzi dogrzewali haha i jak bylo w domu chlodno rano to temp nizsza wypadala, jednego ranka bylo mi zimno drugiego cieplo a w domu widzialam ze tez skakala bo mam termometr domowy na parapecie
mialam takiego downa ze 3x na dzien mierzylam a potem rano i wieczoremunadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:A mnie mdli dziewczyny od trzech dni. Dzisiaj jest najgorzej.
Nie wiem czy to po lekach czy raczej jakiś wirus krąży...
Źle się czuję i trudno się zebrać do jakiejś roboty....
Jak by wierzyć w zagniezdzenie to patrzę ze moglas miec wczoraj 4dpo i tak ci powiem ze w ktorys weekend na początku ciąży tak mnie mdlilo jak bym jechala autem 20godzin porownalam do choroby lokomocyjnej caly dzien lezalam bo nie moglam sie ruszycunadarcy, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka no właśnie! dlatego dodatkowo trzeba badać drugi czynnik, sluz albo szyjke, żeby było wiarygodnie... To mój pierwszy cykl taki badawczo-odkrywczy, zobaczymy...
Dzisiaj mam endo o 20, przyjmuje do 16, będę ostatnia. Pewnie doktorce już się nie będzie chciało zagłębiać w mój przypadek... nie lubie być ostatniaNo i barwy szczescia i m jak miłość mi przelecą
Bo jadę do niej 30 km!!!
Staraczka23, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha sluzu to ja nie mam nigdy nawet na początku sie balam bo ciągle susza byla teraz tez a szyjke cos tam grzebalam nakrecalam sie ze jest pulchna jak test byl pozytywny tez zerkalam i panike mialam ze szyjka nisko
Ja tylko na wspólnej cisne i przyjaciółki
a do endo w jakiej sprawie idziesz?unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey jak Cie 3 dni mdli, to na bank tabletki na tarczycę. Ja jak brałam hormony na moją torbiel, to zielona chodziłam 2 tygodnie... z workiem foliowym w torebce do pracy chodziłam. Mój Gin mówił wtedy że tak bedzie tylko na początku brania... no i mial racje, z każdym opakowaniem było lepiej, ale przez te dwa tygodnie jak miałam łyknąc tabletke myslałam że zhaftuję na nią...
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi od 3 dni strasznie kołacze serce i czuję się jakbym miała za chwilę wykitować. Słabo mi, dręczy mnie zgaga, bóle małpowe, męczę sie tak szybko jakbym miala 100 kg więcej i jak nie zjem śniadania mnie mdli. Zupełnie inne objawy niż w poprzedniej ciązy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 10:25
unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
unadarcy ale dopiero teraz tak na nie reaguję?
No masakra jakaś
Powodzenia u endoja też się muszę zapisać bo mi się leki kończą...
Córka mnie męczy bym z nią zagrała na iksie także będę z doskoku...Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo niby każda ciąża jest inna, a tych kołatań serca Ci współczuję, ja mam arytmie nerwicową serca.. wiem jak potrafią dać w kość, a najbardziej jak się człowiek zacznie w nie wsłuchiwać...
Kierzynka a kiedy idziesz do Gina?Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Mi od 3 dni strasznie kołacze serce i czuję się jakbym miała za chwilę wykitować. Słabo mi, dręczy mnie zgaga, bóle małpowe, męczę sie tak szybko jakbym miala 100 kg więcej i jak nie zjem śniadania mnie mdli. Zupełnie inne objawy niż w poprzedniej ciązy.
spadlam z kondycji nawet jak na mężu jestem to po chwili zadyszka
oslabienie mozesz miec od ciśnienia i kolotania serca, z jedzeniem to moze dzidzia nie ma skad brac zapasy i dlatego musisz zjesc, zgaga haha współczuję bo mnie tez męczy popijam mlekiem Ale ostatnio widze ze woda tez pomagaunadarcy, Monkey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey no może już się wysyciłaś tym hormonem... albo powoli dochodzisz do normy, a to taki przełom i dlatego Cie mdli...
Ale fuj... ja pewnie też będę się tak czuć jak mi jakieś hormony dzisiaj przepisze... już się nie mogę doczekacMonkey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość