Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo zobaczymy co z tego będzie...
Mam swoje jajko wielkanocne - fajnie
Mnie jakoś ten program mali giganci nie przekonuje, takie rozmemlane to wszystko... wszyscy tacy mili dla wszystkich, że aż w dupe szczypienie daje rady tego obejrzeć...
tysiaa93, Bree, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Ajj, te święta pod względem pogody są paskudne. Zdążyłam wrócić z kościoła, wejść do domu, posiedzieć kilka minut i zaczęło padać -,- A w tamtym roku było tak ładnie i słonecznie
I jak tu poczuć świąteczny klimat...
Ale przynajmniej zając wrócił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2015, 14:07
unadarcy, Bree, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Unadarcy no to fajny prezent na swieta
Ja zwijam sie z bolu brzuchaPlamienia nie nanosilam na wykres bo musialabym dziennie nanosic bo juz mam od ponad miesiaca, zaznacze jak cos sie rozkreci a bedzie to dzisiaj albo jutro bo brzuch mnie tak napier*ala ze nie umiem wytrzymac ;( w ciazy na bank nie jestem, robilam nawet dzisiaj test i nie ma nawet cienia cienia a objawow ciazowych tez zero wiec mam to na co liczylam, ale czuje sie fatalnie...
Do tego wlosy wypadaja mi garsciami ze ludzie juz to widza ;( wyglada jakbym byala po chemii... nie wiem co mi jest ale juz placze ze strachulekarze tylko gadaja ze mam sie nie martwic i ze jestem zdrowa bo wszystkie badania wychodza mi normie, w dodatku tak przytylam w ciagu 2 miesiecy o ponad rozmiar a jem mniej niz jadlam ;(
Tak naprawde jem bardzo malo, 3/4 jajka na sniadanie, poltora kromeczki chleba i pol bialej kielbaski....codziennie jem o wiele mniej, pozniej malenki obiad a kolacji zero...
... nie bede ukrywac ze jestem troche podlamanaale....
Wam zycze udanych swiatunadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree moja pierwsza @ bolała nieziemsko i długo i była bardzo obfita, nie twierdze że Twoja też taka będzie. Jak przetrwasz te dni okresowe to będzie lepiej, nie bedziesz plamić w trakcie cyklu i zaczniesz nowe starania...
Przybieranie na wadze mimo niejedzenia i wypadania włosów towarzyszy niedoczynności, ale Ty masz wyniki dobre. Jest dużo spraw które niekoniecznie są objawem jakieś choroby. Nie jesteśmy doskonali, nasze ciała to śmierdzące flaki.... Nie martw się na zapas, bo pewnie dobrze wiesz, że takie zamarwianie jest czasem gorsze od fizycznej choroby... ciąża będzie najlepszym lekarstwem dla ciała....
matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree kochanie przytulam z całego serca będzie dobrze .
Unadarcy bierz sierz sie do spontanicznej roboty
Tysia ciesze się że zając wrócił tylko Go nie zamęcz
Wszystkim Wam życzę radosnych Świąt
My działamy ale nie nastawiamy sieunadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Unadarcy juz mnie tak nie napierdziela odkad @ sie rozkrecila...
Co do smierdzacych ludzkich flakow - to moja pracamiedzy innymi
Co do martwienia - wlosow mam tak malo ze ledwo potrafie sie uczesacwylecialy mi w kilka miesiecy
to co mi zostalo musze myc 2 razy dziennie bo tak mi sie przetluszczaja... lekarze nie widza problemu... moze gdybym chciala byc lysa z wyboru tez bym nie widziala problemu ale nie ukrywam ze wlosy byly moja ozdoba a ocieszenia ze dobrze ze nie mam raka na mnie nie dzialaja
Mojej znajomej ostatnio amputowali stope bo miala cukrzyce a lekarze mowili jej ze jest zdrowa i tez wszystkie wyniki miala w normie, jak poszla ze stoa cukrzycowa do lekarza to ja odeslali do domu z antybiotykiem na grype...gdyby sama nie zglosila sie na wlasna reke do szpitala to by dzisiaj juz nie zyla... obawiam sie ze mi tez cos dolega tylko lekarze tego nie wykryli.... niedlugo bede miala obwod w pasie 120 cm to chyba nie jest normalne.... skoro jem zdrowo...a normalnie mialam prawie polowe z tego...zastanawiaja mnie wyniki badan na tarczyce - czy mozna miec kilka guzow na tarczycy i miec jednoczesnie wyniki TSH TS3 TS4 w normie? Co do specyfikow na wlosy - to na cokolwike nie patrze tego nie powinno sie stosowac w ciazy tak ze jestem przygotowana juz na chodzenie w chusteczce na glowie
MatyldaJak tam sprawy u Ciebie?
cicho tu jak makiem zasial
unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e51e724c4ce.jpg
Ja tez myslalam ze mam cukier wysoki, na tel nie moge skopiować zdjecia z fb ale jak bede na pudeleczku to wam wkleje foto jak mi wlosy wypadly, po operacji wrocily do normy prawie bo czasem wylatuja ale juz nie tak jak wtedy, bylo spowodowane guzem na jajniku, mialam tez podwyższone dheas czyli organizm wytwarzal sam sterydy
Glukoze w ciazy robilam byla 72unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
jaki tu spokój sia lala laaaa
undarcy ooo widzę że w tym samym dniu u nas owulka, też mialam taki mocny pasior ostatnio. Tyle, że my jeszcze w tym miesiącu nie działamy.
bree kochana tak mi przykro, że jednak nic z tego. W kolejnym miesiącu zaskoczymy razem i znowu będziemy razem na fioletowej :*Bree, unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monika ja na nic nie liczylam w tym miesiacu tak ze zawiedziona nie jestem
zawiodl mnie tylko lekarz ktory stwierdzil ze wszystko sie pieknie zagoilo i jest czysto a plamilam ponad miesiac od poronienia... trudno raczej w takich warunkach zajsc w ciaze, a on nam dal zielone swiatlo...ciekawe jakbym zalapala jakas infekcje... mam dosyc tych cholernych konowalow
Szczerze to najbardziej martwi mnie to ze lysieje jak po chemii i puchnie mi brzuch a lekarze mowia ze nic mi nie jest.....
Teraz jednak staram sie skupic na nadchodzacym cykluunadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka foto z kotami mnie rozwaliło
Dzisiaj czeka mnie mega stresujące spotkanie, a ja nie umiem opanować stresu, serce zaraz mi wyskoczy, a w buzi susza.... chyba nie będę miała wyboru i sięgne po browara. Ale niby jak ktoś nie potrafi spraw załatwić bez wspomagania to alkoholik!!
Nie cierpię głupich ludzi!
Trzymajcie kciuki za mnie, żebym dała radę, tak jak to sobie zaplanowałam. Niestety nie mogę powiedzieć o co chodzi... Hmmm to na h*j piszesz... tak wiem
Buziakitysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Bree szkoda ze @ się rozkrecila ale dobrze wiesz ze w pierwszym cyklu rzadko się udaje, następny cykl jest twoj :*
Ciekawe jak u Oli
Unadarcy nie wiem o co chodzi ale mocno trzymam kciuki
Ja wczoraj pierwszy raz od chyba trzech miesięcy poszłam na imprezę, pobawilam się i po trzech godzinach mogłam wracać do domu, a kiedyś mogłam się bawić do ranaMoja przyjaciółka tak samo, zestarzalysmy się
Bree, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
bree może faktycznie dobrze będzie jak kupusz bilet do pl i tu się porządnie przebadasz
undarcy kciukam!
tysia eh mam to samo, wole iść spac zamiast imprezowaćtysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Unadarcy trzymam kciuki
Bedzie git!!!
A ja ze strachu to mdleje
Tysiaa ja wiedzialam ze te fasole musze robic w Derbyshire - moim szczesliwym hrabstwie a robilam w Yorkshire to byl powod
Monika ja w PL lezalam 10 dni w szpitalu na kompelsowych badaniach - powiedzieli mi z jestem zdrowaTak ze jesli niedlugo umre to pewnie ze zdrowia
Kurde niech te swieta sie juz skoncza bo nie ma z kim gadac o piciu piwa
Patrzalam na Oli wykres i do dzisiaj nie ma @ i temp sie wysoko trzyma ale chyba nie robila testu bo nic nie napisala to moze jej sie udamatylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree damy radę bo my te dobre roczniki
Unadarcy trzymam kciuki uda się .
Ja wczoraj wieczorem ululałam się na całego że padłam w opakowaniu :)a co nie mozna :)się chłopina moja zdziwiła ;)co do działania to Bree podziałaliśmy ale spokojnie w tym cyklu pewnie nic z tego także wszystkie wracamy do gry .
Bree a próby wątrobowe badałaś ? co do włosów dziwna sprawa wypróbuj to co dziewczyny polecają i będziemy dalej szukać .tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:54
tysiaa93, matylda08, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualnyDziewczyny dzięki za kciuki dodały mi siły, dla Was to był tylko post, a dla mnie kop w dupe niesamowity, dziękuję :* Poszło po mojej myśli.....
Bree ja właśnie delektuję się wareczką, ale jasną, nie strong i myślę o Tobie. Wiem co to znaczy mdleć pod wpływem stresu... nigdy nie zemdlałam, ale zawsze się tego boję..
Tysia ja też już nie jestem imprezowa, głośna muzyka - ból głowy, jakies zabawy taneczne - zadyszka, brak sił. A to wszystko plus alkohol to u mnie MUŁ!
Zrobiłam test ovu - dzisiaj ujemny i całe szczęście bo mam już lęki jak widzę mojegomatylda08, kierzynka, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość