X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez święta będziemy tu rzadko więc życzenia od Kierzynki teraz ;D
    Życzę Wam Kochane Kobiety dużo Miłości, Radośći oraz Cierpliwości w dążeniu do upragnionego celu ;) żebyśmy tu wszystkie szybko były w ciąży i mogły sobie opowiadać o radościach przeżywania tego cudownego stanu ;) I oczywiście Życzę Wam żeby nigdy więcej nie spotkało nas to co ostatnio, żeby wszystko było ok ;) buziaki ;*

Aha.. i moje dwa słowa które powtarzam sobie od dnia poronienia, nie dające mi się załamać: MYŚL POZYTYWNIE! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 09:49

Bree, unadarcy, tysiaa93, Szalona CZARNA, Staraczka23 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendoberek Kobietki :)

Lenka rewelacyjna wiadomosc! :)

Staraczka ja z telefonu nie moglam ostatnio wyslac zadnego posta, klikalam dodaj i nic sie nie dzialo :P

Kierzynka zazdroszcze Ci tego sniegu jak jasna cholera, u nas snieg byl ostatnio 3 lata temu i to taki ledwo co :/ nie liczac 10 minutowych opadow kiedy snieg topil sie jeszcze zanim spadl na ziemie :P A ja kocham zime i uwielbiam snieg <3

Szalona CZARNA ja tez Ci zycze zdrowych, udanych swiat - ja do kosciola nie chodze i wierzaca nie jestem ale to nie przeszkadza mam nadzieje w tym zeby komus zyczyc dobrych swiat ;)

Matylda dziekuje <3 oby bylo tak jak mowisz <3 pogoda kijowa wiec mam nadzieje spedzic ten czas lezac pipa do gory w lozu z baldachimem :P i spogladajac przez ok no na morze :)

Monika Ty tez masz snieg???? :3 Zalamujcie mnie dalej :P :P :P

Kierzynka :3 Dzieki za zyczenia, najwazniejsze to pozytywnie myslec! Masz racje, czasami to sztuka :D

Ja jeszcze tu wpadne pozniej i napisze cos od siebie, teraz sie susze, ubieram i wybieram na wycieczke :D Wszystkim zycze (narazie) udanego piatku :) I do sklikania pozniej....

...aaaa mi temp znowu podskoczyla juz nie wiem po co tak skacze i sie wydurnia skoro w ciazy nie jestem a ona tak pogrywa w kotka i myszke ze mna...glupia pipa :P

matylda08, kierzynka, unadarcy, Lenka87, tysiaa93, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba muszę przerzucić się na małe pudełeczko jakim jest netbook :D

Znacie sposoby na dupna sprawe jaka sa hemoroidy? Golilam sie :D i natknelam na gulaje az zabolalo i niewoem co teraz :/ wolala bym cos domowego

unadarcy, matylda08, tysiaa93, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam.
    Ja również chciałam pożyczyć Wam Drogie Piękne Panie spokojnych świąt Wielkanocnych, niech każda spędzi je tak jak chce <3

Nie mam dzisiaj weny, ta zmieniająca się pogoda mnie wykończy... a jeszcze tyle pracy mnie czeka w domu...

Bree udanego wyjazdu z Tygryskiem :*

Staraczka23, matylda08, tysiaa93, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Chyba muszę przerzucić się na małe pudełeczko jakim jest netbook :D

Znacie sposoby na dupna sprawe jaka sa hemoroidy? Golilam sie :D i natknelam na gulaje az zabolalo i niewoem co teraz :/ wolala bym cos domowego
    Staraczka z domowych sposobów to kupisz w aptece kalie to są takie kryształki drobniutkie fioletowe wsypujesz pare do ciepłej wody i robisz nasiadówwki lub maści i czopki

Staraczka23, unadarcy, tysiaa93, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unadarcy ja jestem zajeb..a po kokardy :( teraz przerwa na kawusię tym razem :(

unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję chyba męża po maść wyśle, czopka se nie wsadze nawet po operacji mowilam ze sie zalatwilam zeby nie wciskac go w zad :D

U mnke równiez snieg popadal prze kilkoma minutami

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Unadarcy ja jestem zajeb..a po kokardy :( teraz przerwa na kawusię tym razem :(

No Ty jedziesz ostro, ja dopiero dzisiaj zaczęłam... hm to ja może rzuce to wszystko, spakuje walizke i na gotowe święta do Matyldy wpadne?

matylda08, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    No Ty jedziesz ostro, ja dopiero dzisiaj zaczęłam... hm to ja może rzuce to wszystko, spakuje walizke i na gotowe święta do Matyldy wpadne?
    Dawaj kochaniutka :) byłoby wesoło :)ja przy mojej trójce to mogę zapierd...ać na okrągło i tak ciągle burdello :)kuchnia ślni teraz łazienka i kibelek przejadę potem odebrać kiełbachy od myśliwego i na koniec duży pokój bo mała w nim teraz rządzi :) pakuj manatki zabieraj zajaca winko i browarki i coś mocniejszego jest czyli ŚWIĘTA :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Matylda nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała tak zrobić, no ale niestety muszę podziękować za zaproszenie :(
    Swięta bez dzieci to już dla mnie nie swięta, mam w planach poraz ostatni spędzić te wielkanocne świeta bez szkraba!!

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    Oj Matylda nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała tak zrobić, no ale niestety muszę podziękować za zaproszenie :(
    Swięta bez dzieci to już dla mnie nie swięta, mam w planach poraz ostatni spędzić te wielkanocne świeta bez szkraba!!
    Gdybym tylko mogła podrzuciłabym Tobie tego 21 latka :) miałabys święta z dwoma zajacami ;) kochana za rok będziemy mamusiami małych zajączków :)

tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, witam ;D Zakupy udane, góra posprzątana, jeszcze tylko zmyć podłogi i finito ;D Biorę się za nadrabianie wpisów, całe szczęście, że jest ich dzisiaj mało ;D

matylda08, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree udanego wyjazdu ;D Niech pogoda i klimat wam sprzyja ;D

matylda08, unadarcy, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje perełki :) Z okazji świąt wielkanocnych życzę wam przede wszystkim spokoju ducha i pewności, że wszystko będzie dobrze i że wszystko nam się ułoży tak jak chcemy. Mamusiom życzę szczęśliwego rozwiązania i bardzo nudnej ciąży, a przyszłym mamusiom życzę cierpliwości, bo i my niedługo zobaczymy na teście dwie, wymarzone krechy. Starajmy się cieszyć każdą chwilą i bądźmy po prostu szczęśliwe :) Wesołego Alleluja! <3

15wmhys.jpg

matylda08, unadarcy, kierzynka, Staraczka23, Micia, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • fuksja Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dopiero wyszłam z kuchni :)

Spokojnych Świąt, dziewczyny!

3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami <3

7.03.2015 [*] 6 tydzień

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sernik upiekłam i czekoladowca i tak chodzę koło nich i chodzę, ale obiecałam że dzisiaj poszczę i nie ruszę... :) Kiełbaski w lodówce to do mnie przemawiają od rana. Dobrze że piwa nie mam. Takie pokusy że hej! :)

W międzyczasie zrobiłam test ovu, 15dc i wyszedł negatywny...
    Opryszczka mi wyszła... tylko dziwnie.. bo na brodzie :/ zawsze na ustach miałam, ale może i lepiej, będzie mi się wygodniej jadło w święta :D

tysiaa93, matylda08, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sernik i takie ciasto z galaretką. Smaku sernika jakoś nigdy nie lubiłam, ale za to uwielbiam jego zapach, gdy się piecze :D I twojego czekoladowca chętnie bym obskoczyła, nie powiem ;D I podziwiam silną wolę, ja ciągle dzisiaj jem coś słodkiego, nie dałam rady :D

Co do testów owulacyjnych to nie przejmuj się tym, że jest negatywny. Może owulacji jeszcze nie było. A zresztą wiesz, że te testy nie są pewne i czasem pokazują owulację mimo, że jej nie ma, albo nie pokazują owulacji mimo, że ona jest.

I jutro w końcu mój wielkanocny zajączek wraca, nie mogę się doczekać :D

unadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie na chwile, tu na forum jest wątek ze jak wysypie z jednej strony to z tej owulacja bedzie mi sie sprawdzilo bo mam tylko prawy jajnik :D

W necie na torrentach mozna sciagnac juz film Dzien dobry kocham cie
    a ja ogladam bogowie :)
    taka piratka :D

unadarcy, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten test ovulacyjny wyszedł tak że pojawiła się jasna druga kreska, zgodnie z instrukcją negatywny, ale jak zobaczyłam ta drugą kreske to mi się tak miło zrobiło.
    Ciekawa jestem tego wszystko, jak się potoczy mi i Wam...

Ja lubię sernik ale tylko taki mokry i bez spodu i najlepiej z grudkowatego sera a nie mielonego. Ja uwielbiam krówkę i mazurki, dla mnie to wyższa szkoła jazdy więc nie piekę. Ja tylko takie jednogarnkowe robię, wrzucam składniki miksuje i na blache :)

Wasi faceci też tak głośno mówią? Mój chyba jest głuchy, bo tak głośno gada, że mi uszy zatyka...

Staraczka23, matylda08, kierzynka, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zacznijcie dzialac ja polecam rano nawet nie o lepsze plemniki chodzi a o to ze jest twardszy :D

Z sernikiem mam tak samo, nie lubie kruchych ciast musza byc mokre, drożdżowe tez zjem ale musze do tego miec dwie szklanki mleka :D

U mnie to ja najgłośniej gadam :D

matylda08, unadarcy, Bree, tysiaa93, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

‹‹ 325 326 327 328 329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ