WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez święta będziemy tu rzadko więc życzenia od Kierzynki teraz ;D
    Życzę Wam Kochane Kobiety dużo Miłości, Radośći oraz Cierpliwości w dążeniu do upragnionego celu ;) żebyśmy tu wszystkie szybko były w ciąży i mogły sobie opowiadać o radościach przeżywania tego cudownego stanu ;) I oczywiście Życzę Wam żeby nigdy więcej nie spotkało nas to co ostatnio, żeby wszystko było ok ;) buziaki ;*

Aha.. i moje dwa słowa które powtarzam sobie od dnia poronienia, nie dające mi się załamać: MYŚL POZYTYWNIE! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 09:49

Bree, unadarcy, tysiaa93, Szalona CZARNA, Staraczka23 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendoberek Kobietki :)

Lenka rewelacyjna wiadomosc! :)

Staraczka ja z telefonu nie moglam ostatnio wyslac zadnego posta, klikalam dodaj i nic sie nie dzialo :P

Kierzynka zazdroszcze Ci tego sniegu jak jasna cholera, u nas snieg byl ostatnio 3 lata temu i to taki ledwo co :/ nie liczac 10 minutowych opadow kiedy snieg topil sie jeszcze zanim spadl na ziemie :P A ja kocham zime i uwielbiam snieg <3

Szalona CZARNA ja tez Ci zycze zdrowych, udanych swiat - ja do kosciola nie chodze i wierzaca nie jestem ale to nie przeszkadza mam nadzieje w tym zeby komus zyczyc dobrych swiat ;)

Matylda dziekuje <3 oby bylo tak jak mowisz <3 pogoda kijowa wiec mam nadzieje spedzic ten czas lezac pipa do gory w lozu z baldachimem :P i spogladajac przez ok no na morze :)

Monika Ty tez masz snieg???? :3 Zalamujcie mnie dalej :P :P :P

Kierzynka :3 Dzieki za zyczenia, najwazniejsze to pozytywnie myslec! Masz racje, czasami to sztuka :D

Ja jeszcze tu wpadne pozniej i napisze cos od siebie, teraz sie susze, ubieram i wybieram na wycieczke :D Wszystkim zycze (narazie) udanego piatku :) I do sklikania pozniej....

...aaaa mi temp znowu podskoczyla juz nie wiem po co tak skacze i sie wydurnia skoro w ciazy nie jestem a ona tak pogrywa w kotka i myszke ze mna...glupia pipa :P

matylda08, kierzynka, unadarcy, Lenka87, tysiaa93, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba muszę przerzucić się na małe pudełeczko jakim jest netbook :D

Znacie sposoby na dupna sprawe jaka sa hemoroidy? Golilam sie :D i natknelam na gulaje az zabolalo i niewoem co teraz :/ wolala bym cos domowego

unadarcy, matylda08, tysiaa93, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam.
    Ja również chciałam pożyczyć Wam Drogie Piękne Panie spokojnych świąt Wielkanocnych, niech każda spędzi je tak jak chce <3

Nie mam dzisiaj weny, ta zmieniająca się pogoda mnie wykończy... a jeszcze tyle pracy mnie czeka w domu...

Bree udanego wyjazdu z Tygryskiem :*

Staraczka23, matylda08, tysiaa93, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Chyba muszę przerzucić się na małe pudełeczko jakim jest netbook :D

Znacie sposoby na dupna sprawe jaka sa hemoroidy? Golilam sie :D i natknelam na gulaje az zabolalo i niewoem co teraz :/ wolala bym cos domowego
    Staraczka z domowych sposobów to kupisz w aptece kalie to są takie kryształki drobniutkie fioletowe wsypujesz pare do ciepłej wody i robisz nasiadówwki lub maści i czopki

Staraczka23, unadarcy, tysiaa93, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unadarcy ja jestem zajeb..a po kokardy :( teraz przerwa na kawusię tym razem :(

unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję chyba męża po maść wyśle, czopka se nie wsadze nawet po operacji mowilam ze sie zalatwilam zeby nie wciskac go w zad :D

U mnke równiez snieg popadal prze kilkoma minutami

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Unadarcy ja jestem zajeb..a po kokardy :( teraz przerwa na kawusię tym razem :(

No Ty jedziesz ostro, ja dopiero dzisiaj zaczęłam... hm to ja może rzuce to wszystko, spakuje walizke i na gotowe święta do Matyldy wpadne?

matylda08, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    No Ty jedziesz ostro, ja dopiero dzisiaj zaczęłam... hm to ja może rzuce to wszystko, spakuje walizke i na gotowe święta do Matyldy wpadne?
    Dawaj kochaniutka :) byłoby wesoło :)ja przy mojej trójce to mogę zapierd...ać na okrągło i tak ciągle burdello :)kuchnia ślni teraz łazienka i kibelek przejadę potem odebrać kiełbachy od myśliwego i na koniec duży pokój bo mała w nim teraz rządzi :) pakuj manatki zabieraj zajaca winko i browarki i coś mocniejszego jest czyli ŚWIĘTA :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Matylda nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała tak zrobić, no ale niestety muszę podziękować za zaproszenie :(
    Swięta bez dzieci to już dla mnie nie swięta, mam w planach poraz ostatni spędzić te wielkanocne świeta bez szkraba!!

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    Oj Matylda nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała tak zrobić, no ale niestety muszę podziękować za zaproszenie :(
    Swięta bez dzieci to już dla mnie nie swięta, mam w planach poraz ostatni spędzić te wielkanocne świeta bez szkraba!!
    Gdybym tylko mogła podrzuciłabym Tobie tego 21 latka :) miałabys święta z dwoma zajacami ;) kochana za rok będziemy mamusiami małych zajączków :)

tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, witam ;D Zakupy udane, góra posprzątana, jeszcze tylko zmyć podłogi i finito ;D Biorę się za nadrabianie wpisów, całe szczęście, że jest ich dzisiaj mało ;D

matylda08, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree udanego wyjazdu ;D Niech pogoda i klimat wam sprzyja ;D

matylda08, unadarcy, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje perełki :) Z okazji świąt wielkanocnych życzę wam przede wszystkim spokoju ducha i pewności, że wszystko będzie dobrze i że wszystko nam się ułoży tak jak chcemy. Mamusiom życzę szczęśliwego rozwiązania i bardzo nudnej ciąży, a przyszłym mamusiom życzę cierpliwości, bo i my niedługo zobaczymy na teście dwie, wymarzone krechy. Starajmy się cieszyć każdą chwilą i bądźmy po prostu szczęśliwe :) Wesołego Alleluja! <3

15wmhys.jpg

matylda08, unadarcy, kierzynka, Staraczka23, Micia, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • fuksja Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dopiero wyszłam z kuchni :)

Spokojnych Świąt, dziewczyny!

3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami <3

7.03.2015 [*] 6 tydzień

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sernik upiekłam i czekoladowca i tak chodzę koło nich i chodzę, ale obiecałam że dzisiaj poszczę i nie ruszę... :) Kiełbaski w lodówce to do mnie przemawiają od rana. Dobrze że piwa nie mam. Takie pokusy że hej! :)

W międzyczasie zrobiłam test ovu, 15dc i wyszedł negatywny...
    Opryszczka mi wyszła... tylko dziwnie.. bo na brodzie :/ zawsze na ustach miałam, ale może i lepiej, będzie mi się wygodniej jadło w święta :D

tysiaa93, matylda08, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sernik i takie ciasto z galaretką. Smaku sernika jakoś nigdy nie lubiłam, ale za to uwielbiam jego zapach, gdy się piecze :D I twojego czekoladowca chętnie bym obskoczyła, nie powiem ;D I podziwiam silną wolę, ja ciągle dzisiaj jem coś słodkiego, nie dałam rady :D

Co do testów owulacyjnych to nie przejmuj się tym, że jest negatywny. Może owulacji jeszcze nie było. A zresztą wiesz, że te testy nie są pewne i czasem pokazują owulację mimo, że jej nie ma, albo nie pokazują owulacji mimo, że ona jest.

I jutro w końcu mój wielkanocny zajączek wraca, nie mogę się doczekać :D

unadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie na chwile, tu na forum jest wątek ze jak wysypie z jednej strony to z tej owulacja bedzie mi sie sprawdzilo bo mam tylko prawy jajnik :D

W necie na torrentach mozna sciagnac juz film Dzien dobry kocham cie
    a ja ogladam bogowie :)
    taka piratka :D

unadarcy, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten test ovulacyjny wyszedł tak że pojawiła się jasna druga kreska, zgodnie z instrukcją negatywny, ale jak zobaczyłam ta drugą kreske to mi się tak miło zrobiło.
    Ciekawa jestem tego wszystko, jak się potoczy mi i Wam...

Ja lubię sernik ale tylko taki mokry i bez spodu i najlepiej z grudkowatego sera a nie mielonego. Ja uwielbiam krówkę i mazurki, dla mnie to wyższa szkoła jazdy więc nie piekę. Ja tylko takie jednogarnkowe robię, wrzucam składniki miksuje i na blache :)

Wasi faceci też tak głośno mówią? Mój chyba jest głuchy, bo tak głośno gada, że mi uszy zatyka...

Staraczka23, matylda08, kierzynka, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zacznijcie dzialac ja polecam rano nawet nie o lepsze plemniki chodzi a o to ze jest twardszy :D

Z sernikiem mam tak samo, nie lubie kruchych ciast musza byc mokre, drożdżowe tez zjem ale musze do tego miec dwie szklanki mleka :D

U mnie to ja najgłośniej gadam :D

matylda08, unadarcy, Bree, tysiaa93, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

‹‹ 325 326 327 328 329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ