Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:To zacznijcie dzialac ja polecam rano nawet nie o lepsze plemniki chodzi a o to ze jest twardszy
Z sernikiem mam tak samo, nie lubie kruchych ciast musza byc mokre, drożdżowe tez zjem ale musze do tego miec dwie szklanki mleka
U mnie to ja najgłośniej gadamunadarcy, Bree, Staraczka23, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatylda właśnie... kupie mu w aptece sprej do czyszczenia, dzięki!! Może pomoże, bo mam dość, szczególnie jak siedzi koło mnie....
No i trzymam kciuki żeby zającowanie było owocne... po przyjemne na pewno będzie
Staraczka mojego ciężko nieraz dobudzić w niedziele o 12 na obiad.... ale nie mam zamiaru się poddawać, tylko że z moim libido trochę kiepsko, przez to że humor mam nie tęgi, zawsze mam tak w święta...
Ja z tych co nienawidzą świąt, a raczej tego wszystko co dookoła nich.
Bree, Staraczka23, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Hej, ja tylko na chwilke, leze brzuchem do gory i czekam na sniadanie do lozka, wedzony losos z jajecznica
jak przyjade do domu yo upieke ciasto z kasztanow i rosyjdki sernik. Unadarcy co do testu to ja zaszlam wlasnie jak mi taki bladzioch wyszedl, z tego co pamietam Matylda tez
Matylda nie urwij zajacowi uszu
Staraczka ja hemo nie mialam a krwiaki i mi pomogly oklady z altacetu i riwanolu -jak reka odial, a bol byl potworny.
unadarcy, Staraczka23, tysiaa93, matylda08, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree a jak tam sprawa się ma z @?? Na wykresie nie zaznaczyłaś więc wierze że nie przyszła...
Smacznego, uwielbiam łososia, a łososia w łózku to kocham
Co do testów ovu, będę je robić dalej, ale tez działać, jak się nie pokłóce ze swoim... bo już się nam zbiera powoli...
Staraczka23, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUnadarcy ja tez nie lubie tej otoczki wokół świąt kazdy udaje miłych itp nie wspominając o szale zakupowym na gwiazdke
Dzisiaj tego hemoroida nie czuje wgl nic nie bolalo nie pieklo ach ta dupazaczekam do wtorku albo do piatku bo wizyte bede miala niech gin spojrzy
Ja jestem gadula, nawet jak cos uslysze to mowie COa uszy patyczkiem czyszcze bo nie lubie tej wody po umyciu haha
unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Bree a jak tam sprawa się ma z @?? Na wykresie nie zaznaczyłaś więc wierze że nie przyszła...
Smacznego, uwielbiam łososia, a łososia w łózku to kocham
Co do testów ovu, będę je robić dalej, ale tez działać, jak się nie pokłóce ze swoim... bo już się nam zbiera powoli...
A zapomniałam sie pochwalic jaki moj mąż tępy jestposzedl do sklepu po papier toaletowy wiecie jaki kupil? SZARYYY
kierzynka, unadarcy, tysiaa93, matylda08, Bree, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Heheheh dooobry
nigdy nie kupował ze nie Wiedział który?
juz sie podtarlam ale szorstki jebaniutki, jak nie zdaze w tesco dzisiaj kupic normalnego to niech sam go uzywa a ja pozycze recznik kuchennyunadarcy, kierzynka, tysiaa93, Bree, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie
Undarcy tez mialam te testy
3mam kciuki zeby byla swiateczna fasolka
Kierzynka tez ogladalam gigantow haha te dzieci sa niemożliwe ale zauważyłam ze trochę sie uspokoily Chyba rodzice zwrocili uwage bo niektore teksty byly hmm prostackie.
Za jakies 40min sniadanke bede jadla bo wzielam tarczycowke heheunadarcy, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość