Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUnadarcy u mnie tez już negatywny ale nie liczę na bociana
Mam podobnie jak Ty mnie imprezy już przestały bawić wolę w mniejszym gronie posączyć to i owo
Super że poszło po Twojej myśli .unadarcy, kierzynka, Bree, Ola_45, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Bo wydaje mi sie że w pierwszym cyklu chyba nie da rady . Niech wszystko się ładnie unormuje choć byłoby miło
Może nie da, może da, to tylko natura wie, no i my za jakieś 12 dniWażne że owu miałaś. Ja w zeszłym cyklu byłam na 90% pewna że się udało, w tym góra 50%... zobaczymy. Ja tam lubie starania, mogę się starać jeszcze kilka cykli, ale nie lubię tych dni od testowania do końca okresu... dłuży się strasznie....
tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Hoho widze ze swieta powolis ie koncza co widac po ilosci wpisow
Ciesze sie
Matylda prob watrobowych nigdy w zyciu nie robilam nawet nie wiem co to ale poczytam na necie. Co do specyfikow na wlosy - 99 procent z tego co polecaja dziewczyny i o czym czytalam nie wolno stosowac jak sie jest w ciazy i podczas staran... niestety
Ola podgladalam Twoj wykres, super, moze Tobie sie uda bo ja to juz mam reset, ale sie ciesze ze @ przyszla bo tamten cykl to jakis zart natury byl
Unadarcy dobrze ze sprawy poszly po Twojej mysli, ja wierzylam w Ciebie i w to ze sie udawszystkie jestesmy zuch dziewczyny!
Sama teraz wale warke, i zaluje ze ona ma sie nijak do endometrium
Unadarcy, Matylda - mam tak jak Wy - glosne imprezy to nie dla mnie, ja lubie takie ciche w fajnym gronie,wole byc sama niz z jakimis przydupami sie meczyc
Matylda Ty mnie nie wkurzaj i licz na bociana bo ja bede liczycChociaz tak sobie mysle ze jak ostatnio udalo mi sie za pierwszym podejsciem to marudzilam ze sie nie moglismy nawet poseksic bo zaszlam
to zeby mi sie teraz matka natura za to nie zemscila
Kierzynka ja mam pierwsza @ po poronieniu - wyskakuj z wirusowgacie w dol, wirusy na stol
Kurcze troche padam na ryjek bo mialam bardzo zwiedzajacy weekend swiatecznyNajpierw morze a dzisiaj dworek i palac i kosciol z XIII wieku
uwielbiam zwiedzac i poznawac nowe miejsca
tysiaa93, kierzynka, Szalona CZARNA, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Matylda może akurat uda ci się zajść w pierwszym cyklu
Różnie to bywa, zależy od farta
Zawsze usmiecham sie w glebi ducha jak slysze slowo fart bo to po angielsku jest pierdI wez tu Brytyjczykowi przetlumacz ze masz farta
tysiaa93, kierzynka, Staraczka23, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Zawsze usmiecham sie w glebi ducha jak slysze slowo fart bo to po angielsku jest pierd
I wez tu Brytyjczykowi przetlumacz ze masz farta
Panie brytyjczyku, mam dzisiaj pierdaBree, kierzynka, Staraczka23, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Bree widzę, że jednak dostałaś małpiszona. Szkoda...
W takim razie jedziemy dalej z tym koksem
Olka gdzieś jest z tym teściorem ?!?!?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 08:57
Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:54
Staraczka23, unadarcy, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Heloł po świętach. U nnie sądząc po temperaturze ten cykl bezowulacyjny
wczoraj wysoko ale to przez to że zapomniałam zmierzyć i zrobiłam to 2h po wstaniu a dziś znowu nisko.
Dobrze że ten cykl i tak odpuszczamy bo bym się mocno wkur***
Ols trzymasz w napięciuOla_45, unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyOla trzymamy kciuki
Monika a zmierz wieczorem temp, moja skakala i zaczelam moerzyc wieczorem o 20 byla podwyższona juz ciążowa, w poprzednim cyklu jak mierzylam to niskie temp byly po owulacji, oczywiście zapisywalam te z rana a wieczorem tak do wglądu.
Swieta swieta i po swietachunadarcy, Ola_45, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mężu rano pojechał, więc znowu mogę siedzieć na necie. Szkoda że trafił akurat na @
Jak po świętach?
Staraczka23, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brzuszki zapewne u każdej z Was pełne tak jak i u mnie... Ja dziś chyba detoks zastosuje bo ileż można..
Robiłam testy ovu niby wykryły owulację ale słabiej niż ostatnio. Mimo to serduszkowaliśmy z mężulkiem każdego dnia przez 7 dni:) Nie nastawiam się aleee mam nadzieję. Co będzie to będzie. Wpływu na to raczej nie mam. W niedziele widzieliśmy z mężem 4 bocianyMoże któryś przyleci do nas
Były to pierwsze bociany w tym roku.
Są 4 więc na pewno do Was też polecą
Temperaturki teraz nie mierzyłam w ogóle. Poszłam na wyliczenia na objawy ze śluzu a testy i na bóle podbrzusza i z jajnika. Przy mierzeniu temp za bardzo się nakręcam. Zdecydowanie. Może jak teraz sie nie uda (odpukać puk puk w niemalowane) to będę mierzyć. Mój mąż zadowolony jak tra lala. Codziennie przytulankoPytał się ile mam jeszcze tych dni płodnych
kierzynka, Staraczka23, Ola_45, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość