Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj poszczę, poszczę
Przez prawie cały tydzień poszczę seksualnie haha
Jak wróci to trzeba będzie to nadrobić
Nie gniewam się na niego ale już tęsknię no
Masz swojego zająca przy sobie, więc możesz go wykorzystywać
"Dorwij się do jego pałki"Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 22:00
unadarcy, Bree, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Już mnie chciałaś podejrzewać o jakieś samogwałty haha
Ja tylko chciałam zażartować ... ale nie dzień tylko tydzień i się nie udało
Wybacz... Bree jednak nie dawaj mi tej kratkirezygnuję...
Tysia oczy Twojego kota są na polsacietysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Ja tylko chciałam zażartować ... ale nie dzień tylko tydzień i się nie udało
Wybacz... Bree jednak nie dawaj mi tej kratkirezygnuję...
Tysia oczy Twojego kota są na polsacie
AaPamiętaj, że mózgi o tej godzinie słabo funkcjonują
Bree to pewnie już sama obala kratę piwa, bo coś się nie odzywaunadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Aa
Pamiętaj, że mózgi o tej godzinie słabo funkcjonują
Bree to pewnie już sama obala kratę piwa, bo coś się nie odzywa
To ja już się poddaję... pędzę spać....
Tysia ja oczami wyobraźni widzę wasze powitanie, będzie hotI jeszcze będą z tego dzieci...
Dobranoc :*
tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:To ja już się poddaję... pędzę spać....
Tysia ja oczami wyobraźni widzę wasze powitanie, będzie hotI jeszcze będą z tego dzieci...
Dobranoc :*
Dzieci kiedyś będą, prędzej czy później, ale wolałabym prędzej rzecz jasna, wszystkie byśmy wolały
W takim razie słodkich snów, dobranocBree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Bree, ja też polecam Jantar! Ewentualnie tabletki - Biotebal - kudły mi po tym rosły jak szalone.
Miałam dziś nie pić, ale... zajrzeliśmy do teściów, no i teść mnie upił pomaranczówką.
Spokojnej nocy, dziewczynytysiaa93, Bree, Szalona CZARNA, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
tysiaa93 wrote:Bree dziękuję
Piwko i cheetosy by się przydały, jutro dokonam tego ważnego zakupu
Myślę, że jak @ do ciebie przyjdzie to te dziwne plamienia się skończąNo chyba, że w ogóle @ nie dostaniesz
Fajnie by bylo ale jak to powiadaja Francuzi - marne szanseunadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
fuksja wrote:Bree, ja też polecam Jantar! Ewentualnie tabletki - Biotebal - kudły mi po tym rosły jak szalone.
Miałam dziś nie pić, ale... zajrzeliśmy do teściów, no i teść mnie upił pomaranczówką.
Spokojnej nocy, dziewczyny
O to mam kolejny srodek to przetestowania - super dzieki
Musze poczytac czy mozna to stosowac starajac sie o fasolkeewentualnie w ciazy
a Ty stosowalas to i to jednoczesnie?
Szalona CZARNA, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Jako ze wiekszosc raczej spi to ja mowie dobranocja wszystkim pieknym paniom i udaje sie na spoczynek, jutro moze mnie tu nie byc i w sobote tez bo jedziemy nad to morze
Tak ze nic o mnie beze mnie
I nie robcie niczego czego ja bym nie robila
kierzynka, Szalona CZARNA, matylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonika_89 twoje oczy tez sa piekne
a on nie wytłumaczył wtedy, sam musial obiad robic, juz mnie to denerwuje...
Dziewczyny ja nie moge stron cofnac na telefonie, jedynie na ostatnio zamknietej sie odswiezy i dupa
Milego dniaBree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobereeek dziewczynki
Pisałyście o poszczeniu. My wczoraj poszaleliśmy wiec dziś będziemy pościć... wieczorkiem na drogę krzyżową, jak rzadko chodzę do kościoła ... tak dziś mam natchnienie. Chyba po tych wszystkich doświadczeniach przyszedł taki czas. Maż z teściową pojechał na zakupy ja pracuję sobie teraz. Potem muszę skoczyć z koleżanką na zakupy bo jej auto padło a mechanik dupa nie mechanik zbiera się jak sójka za morze z naprawą... Ale trzeba sobie pomagać uważam. Kocham pomagać innym. Czuje wtedy ciepło w sercu i wiem, że robię coś dobrze.
Kochane pewnie zajrzę tu do Was jeszcze dziś, aleeeee gdybym nie zajrzała to każdej z Was z osobna życzę, aby te święta były czasem odnowienia wewnętrznego. Odnalezieniu spokoju ducha, który nas poprowadzi do przodu. Życzę Wam uśmiechu i radości, która mam nadzieję niebawem zagości na stałe w domu z każdej z Nas. Niech jaja w koszyku dadzą nam zdrowe kolejne życia. Ściskam każdą. Odpoczywajcie i cieszcie się każdą chwilą :*matylda08, kierzynka, Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie i Ja
Kochane Wy jeszcze słodko śpicie a Ja już na nogach no i nasze mamuski też - co za niesprawiedliwośćBree szczęśliwego i owocnego wypoczynku
o włosy zadbamy poświetach
Życzę każdej z Was z osobna Zdrowych Spokojnych i Radosnych Świąt i oby nasze marzenia się spełniły
Unadarcy myślałam że wpadniecie z tym piwkiem i dlatego tak ogarniałam
Tysiulka pamiętaj że po takim poście najlepiej "smakuje" i są zołnierze najzdrowsze - do boju :)czerpcie sama radosc i przyjemność .
Zadnej szyjki sobie nie macam myślę że zajacowi lepiej to wychodzi i niech tak zostanieBree, tysiaa93, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek. U mnie dziś śniegu od cholery
Ja tam też dzisiaj pogę popścićjajka poświęciłam wczoraj
Byle do 16 i świętamatylda08, Bree, unadarcy, tysiaa93, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.