Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak mi sie przypomnialo cos o co chcialam sie kiedys Was zapytac:
Czy ktos kiedys uzywal takiego specyfiku do wlosow jak placenta?
kapsulki do wcierek z wyciagu z lozyska, podobno powoduja odrastanie baby hair...
Ja juz jestem prawie lysa, lekarze nie znajduja przyczyny mojego wypadania wloso i szukam czegos co moze to zahamowac i przyspieszyc odrastanie... moze znacie jakies inne srodki/metody bo ja jestem troche zalamana...Lenka87, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:A tak mi sie przypomnialo cos o co chcialam sie kiedys Was zapytac:
Czy ktos kiedys uzywal takiego specyfiku do wlosow jak placenta?
kapsulki do wcierek z wyciagu z lozyska, podobno powoduja odrastanie baby hair...
Ja juz jestem prawie lysa, lekarze nie znajduja przyczyny mojego wypadania wloso i szukam czegos co moze to zahamowac i przyspieszyc odrastanie... moze znacie jakies inne srodki/metody bo ja jestem troche zalamana...Ja tego nie używałam, ale słyszałam wiele dobrych opinii ten temat
Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Bree ja nie słyszałam o czymś takim ale pewnie pomaga
Możesz też stosować olejek rycynowy. Wylewasz na rękę szampon i dolewasz do niego 2/3 krople i tym myjesz włosy
I rób tak przy każdym myciu. Pomaga i odrasta właśnie dużo nowych włosów.
Bree, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Spoko, ja polubiam wszystkie komenty
Wlasnie ja czytalam ze ludziom pomaga ten specyfik ale tak szukam kogos zeby pogadac jak bardzo pomaga i na co przede wszystkim... na necie jest sporo pochlebnych opinii ale wiele z nich to lee komenty od osob ktorzy to rozprowadzaja... musze znalezc informacje jak to si ema do ciazy ale nie wydaje mi sie zeby mozna bylo stosowac starajac sie o fasolke...tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Bree ja stosowałam Jantar i ten mogę polecić
Widzę, że był skuteczny bo mam pełno właśnie dzieciaczków przy czole.
Nie wiem jak to określić bo brakuje mi słowa
Na głowię tego nie jestem póki co wstanie zaobserwować ale widzę to przy linii włosówtysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Monkey wrote:Olej rycynowy też stosowałam, dwa razy.
Koszmarnie się go zmywa.
Po każdym takim zabiegu trzeba min. 3 razy myć włosy by go zmyć.
Nie dla mnie takie bajery
To akurat prawdaTrzeba po nim długo myć włosy ale mi to nie przeszkadzało
Ale 3 razy to przesada... Widocznie za dużo go używałaś. I na każde włosy działa co innego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 20:12
-
Bree wrote:Ja tez ze slaska
To sobie mozemy gwara ponawijac
jaa, dziołcha to se mogymy pogodać, skąd żeś je?
ja też stosowałam kuracje wcierką Jantar. Nawet fryzjerka mi powiedziała, że mam więcej włosów. teraz zaczynam kolejny cykl, właśnie kończę pierwsze opakowanie. na próbę wcieram też mojemu mężowi w łysy czubek głowy żeby sprawdzić czy mu coś urośnieBree, unadarcy lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
tysiaa93 wrote:Bree ja nie słyszałam o czymś takim ale pewnie pomaga
Możesz też stosować olejek rycynowy. Wylewasz na rękę szampon i dolewasz do niego 2/3 krople i tym myjesz włosy
I rób tak przy każdym myciu. Pomaga i odrasta właśnie dużo nowych włosów.
A to ja o tym nie slyszalam, musze tak zrobic jak piszesz
Mi sie cos dziwnego z wlosami dzieje, nie uzywam suszarki ani prostownicy, nie mam trwalej... uzywam dobrych szamponow a wlosy mam polamane juz od samej nasady ze mi sie krusza jak stary makaronwidac ze sa chore i zniszczone juz od samej glowy... ja rozumiem koncowki ale u nasady??? Zawsze mialam dlugie geste wlosy do pasa a teraz musialam sciac
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Bree ja stosowałam Jantar i ten mogę polecić
Widzę, że był skuteczny bo mam pełno właśnie dzieciaczków przy czole.
Nie wiem jak to określić bo brakuje mi słowa
Na głowię tego nie jestem póki co wstanie zaobserwować ale widzę to przy linii włosów
moje dzieciaczki mają już z dobre 10 cmBree, unadarcy lubią tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Kochane a gdzie moge ten Jantar kupic?
Ja sie nawet konskim lajnem natre byle mi wlosy rosly bo juz widze jak mi glaca swieci szczegolnie nad czolem, wygladam jak plastikowa lalka z cienkimi wloskamizarys czaszki pod swiatlo, masakra...za to wlosy mi rosna na rekach i bakach
a lekarz mowi ze to normalne i taka moja uroda... badania wszystkie w normie...dziwna ta uroda, chyba ze na starosc sie w krasnoludka zamieniam
Monika ja mieszkalam Miedzy Tarnowskimi gorami a Lublincem - w KoszecinieA Ty skad jestes?
tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Jantar powinnaś dostać w aptece. Wcierka w opakowaniu jak Amol i taką też ma wodnistą konsystencję. 1 opakowanie około 10 zł - wcierasz 3 tygodnie, tydzień przerwy i znowu tak samo 2 kolejne opakowania
ja mieszkam w mieście obok
Z koszęcina pochodzi mąż mojej koleżankiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2017, 22:55
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Bree ja Jantar kupiłam w kosmetycznym
Widzę, że najbliżej mam do Moni
Ja mieszkam pomiędzy Cieszynem a Bielskiem
Monika moje dzieciaczki są jakoś o połowę krótsze od Twoich.
Nie powiem, dziwnie to wyglądaBree, tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Ja kiedys mieszkalam w Tarnowskich Gorach
ale swiat jest maly
A moja mama pochodzi z Dolnego Slaska a ja kocham Dolny
Moja corka teraz leci do PL to mi przywiezie to cudo, sama jestem ciekawa jak to dzialatysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
fakt dziwnie, ale czego się nie robi dla bujnej czupryny. Choć mnie nie wykurzają te na czubku tylko te z tyłu na dole bo jak zrobię kucyk to mi te krótkie z tyłu dyndają i trzeba je spinać wsuwkami
Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja moge miec jakiekolwiek bo zeby to jeszcze moge sobie wstawic np implanty a wlosy co? Nie chcialabym miec peruki
Te baby hair pozniej normalnie rosna czy wylatuja?
Wkurza mnie ze nie potrfie znalezc przyczyny wypadania wlosow u siebie... wolalabym zniwelowac przyczyne a nie skutki... jeszcze troche to bede miec wiecej wlosow na rekach niz na glowietysiaa93, unadarcy, Monkey lubią tę wiadomość