WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem laseczki. Jak przygotowania do świat? U mnie zakwas na żurek się robi, jutro zakupy i sobota w kuchni Uwielbiam gotować :D
    Zabieram się do nadrabiania…. :P
    Ej… zauważyłyście że nasz wątek stał się mocno alkoholowy? :P
    Zaraz Was zasypię fotkami moich pazurów, łupów sh i oczu bo podobno mam zajebiste ;)
    Co do przyjaciółek to chyba żadnej koleżanki bym tak nie nazwała. Mam 2 bardzo bliskie koleżanki, ale przyjaciółki to za duże słowo. No i one samotne więc jakoś tam się tematy zaczęły rozmijać. Za to mam supeancki kontakt ze szwagierką, do rany przyłóż

Masakra jak u mnie śniegiem wali!

Kierzynko piękna beta i przepiękny suwaczek! Poproszę wiruski :D

bree a u mnie broda taki trochę fetysz, cieszę się, że przyszła taka moda na męski wygląd :P Mój B. od dawna nosił najpierw samą bródkę potem do tego baczki a teraz dał się przekonać do brody. Mój ideał faceta to Statham (oczywiście zaraz po mężu :P) . Niezłe szpony, moja siostra ma podobne (swoje!) i też daje radę wszystko nimi zrobić. Ja miałam fajne długie do wczoraj aż przyje.bałam palcami w auto jak otwierałam drzwi i jeden poszedł w pizdu. Dzwoniłam do kosmetyczki żeby jakoś to ogarnęła mi bo mam swoje cudne i jedną krótką masakrę, ale że jest przed świętami to nie ma dla mnie nawet 20 minut więc żeby jakoś wyglądać latam z plastrem na palcu :P Śliczną masz córkę, podobna do Ciebie :) o synu nie będę pisać że przystojny bo jeszcze kuguarem albo wielbicielką nieletnich zostanę :P Co więcej rooobiłaś? U mnie tylko buzi buzi na imprezie po maturze :P Tatuaż niezły, sama bym sobie jakiś machnęła, ale eh chłop mi marudzi, że durna jestem

paopola jak się czujesz?

Undarcy nie doczytałam kiedy wybierasz się do lekarza potwierdzić Twoją diagnozę. Co Ty tam sobie wyczytałaś? Pamiętaj że dr gogle nie jest najlepszy. Lipa z tymi wynikami :/ chyba nie zostaje nic innego jak wizyta u endo i tabletki. Mam nadzieje, że przepisze Ci coś konkretnego i raz dwa wrócisz do normy. Z tymi obiadami to jakbym mojego słyszała. Choć po troszce daje się przekonać powoli do zdrowszego jedzenia. Może kiedyś przemycę coś zdrowego od a do z… :D Gdzie pracujesz? Ja na co dzień też bez jakiegokolwiek makijażu, make up jedynie w weekendy jeśli gdzieś wychodzę

Ola to pewnie Twój facet zadowolony że zero Przytulanek i w dodatku fujarkę musi smarować :P Durną masz lekarkę, jakby mi tak lekarz powiedział to bym wyszła i więcej nie wróciła. Wcale nie jesteś za młoda na dziecko. Ja to czasem naprawdę żałuję, że nie wpadliśmy z B. jak miałam 19/20 lat. Teraz co, 26 lat i nic, a było nie było czas goni. Tak chciałam mieć do 30 dzieciaki a mam stracha że się z jednym nie wyrobimy . Też mam parę kosmetyków z Fm ale dla mnie bez szału. Jedynie regularnie kupuję jeden cień do powiek jako bazę i zapach do odkurzacza :P Jak Ci się chce uczyć to koniecznie zapisz się na studia. Ja oprócz mgr zrobiłam jeszcze technika z dwóch przedmiotów a od jesieni przymierzam się do czegoś kolejnego ;)

Tysia Ty mi się tu nie śmiej z simsów bo po zabiegu odpaliłam je pierwszy raz od półtorej roku i chociaż tam se walnęłam córę :P Aż mi ulżyło że mam i przestałam grać :P Swoją drogą podobna do komputerowego ojca franca zamiast do pięknej simsowej mamuśki.

Staraczka to nie odrosty a ombre na Twej głowie ;) Piękny brzusio, ja mam większy bez ciąży :( :P Niesamowity kolor oczu! Rzęsy długaśne, też miałam takie jak używałam revitalash przed ślubem. Jak się baba do awantury przygotowuje to strach się bać :P Wytłumaczył Ci się rozsądnie chłop? Nie dziwie się, że jesteś wkurzona:/

Szalona czarna od dłuższego czasu przymierzam się do jogi ,może w końcu zacznę. Mam nawet płytę na xboxa z ćwiczeniami, ten czytnik śmieszny na bieżąco sprawdza pozycje ciała i wytyka błędy, ale skorzystam też z Twoich filmików z yt.
    U mnie (na Śląsku) też się mówi „piździ jak w kieleckim”. Swoją drogą co tam jest za klimat że wszyscy się ich czepiają? :D
    Co do kosmetyków ah… temat rzeka, uwielbiam. Wcześniej miałam ten słynny podkład z revlona ale za cholerę mi nie pasował, za ciężki, teraz mam bourjois i to chyba będzie związek na dłużej <3 puder od lat niezmiennie ukochany sypki transparentny z max faktora, świetnie dopasowuje się do każdej skóry. Nie maluję się codziennie, do pracy mi się nie chce więc kupuję te z raczej lepszej półki (choć Dior to nie jest ;)) ale na wyjścia bardzo lubię się malować no i zawsze plus obowiązkowo czerwiona szminka :D

Ggonia, witaj :)

Primasort witaj. Taki termom średnio się nadaje bo temperaturę należy mierzyć dowcipnie :P Testy owu hmm… jak długie masz cykle? Ja mam 33 dniowe i u mnie nie ma sensu robić testów wcześniej niż 17/18dc. Przy 28dniiowych odpowiednio 5 dni wcześniej testy

monkey nowiecka? Pierwsze słyszę. U mnie się chodzi „z rożkami” haha ;) Szyjkę macicy sprawdzasz paluchem, wciskasz ile się da. Jak nie sięgniesz to wysoko, twardość wyczujesz a otwartość też. Jak dotkniesz to paluch albo da radę przejść przez kolejną małą dziurkę (ale tak koniec palucha tylko) to otwarta :P

pap co za wredne babsko z Twojej teściowej :/ haha ruski czołg :D ja może jestem dziwna ale tydzień po zabiegu miałam taką ochotę że tynk ze ścian mogłabym gryźć. Ciało co innego umysł co innego.

micia wiedziałam że tak będzie <3 Wysyłaj szybko wiruski :)

tysiaa93, Monkey, Bree, unadarcy, kierzynka, Ola_45 lubią tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    próbuję dodać fotkę, teraz was zasypię :P

edytuję i usuwam fotę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 11:14

tysiaa93, Lenka87, Monkey, Bree, unadarcy, matylda08, kierzynka, Staraczka23 lubią tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika podziwiam ;D Nie wiem jak dałaś radę te wszystkie rozmowy nadrobić ;D
    No i czekam na zdjęcia bo uwielbiam je oglądać ;D

Apropo zdjęć to te istotki z poprzedniej strony są cudowne ;D

Monkey, Bree, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przede mną 90-minutowy odcinek The Walking Dead, coś cudownego <3 Szkoda tylko, że ostatni w sezonie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 18:27

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika wow, ale elektryzujące spojrzenie! :)
    a co do szyjki to kiedy jest otwarta a kiedy średnia?
    przy otwartej musi wejść cały opuszek?

tysiaa93, Bree, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko pamiętajcie, żeby sobie tam za często nie grzebać bo można nabawić się infekcji, nawet przy czystych rączkach :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no raz dziennie trzeba pogmerać :P

tysiaa93, Bree, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie dzisiaj na lepsze spanie wypiję drina :D

Bree, unadarcy, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika jakie oczy!!!
    Chyle czola przed Toba... niezla lekture przerobilas :D
    Monkey z otwartoscia szyjki to ja mam problem :P Wiecznie mi sie wydaje ze jest otwarta :D

unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Monika jakie oczy!!!
    Chyle czola przed Toba... niezla lekture przerobilas :D
    Monkey z otwartoscia szyjki to ja mam problem :P Wiecznie mi sie wydaje ze jest otwarta :D
    Bo u kobiet, które rodziły szyjka nigdy nie jest tak szczelnie zamknięta

unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

p655zbmhi58rbvwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika oczy zielone, życie szalone :) Piękne, uwielbiam, moje też zielone :)
    We wtorek ide do Endo, dam znać co mi zaproponował.
    Piszesz że u Ciebie na śląsku... no na śląsku to chłopaki lubią pojeść, mój ze stolicy śląskiego, a tam rozumisz.. kluseczki, sosiki, goloneczki, wszystko tłuste i mega słone.
    Ja jeszcze nie jestem przekonana do badania szyjki, nie wiem czemu.. jakoś nie umiem sobie siebie wyobrazić z paluchem w bognie :) hehehe, ale pewnie jak mi w najbliższych cyklach nie wyjdzie to bede gmerać aż miło ;D

Ola45 przede wszystkim zdrowych świąt Wielkanocnych i II kresek na teście. Mam nadzieję że jak wrócisz to z dobrymi informacjami ;)

Bree, tysiaa93, monika_89, matylda08 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka87 wrote:
    Bo u kobiet, które rodziły szyjka nigdy nie jest tak szczelnie zamknięta

To wiem ze nie jest szczelnie zamknieta...ale myslalam ze sie czasami otwiera bardziej :P
    Zreszta nie wiem, ja sie nie znam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:27

preg.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile cykli badasz szyjkę? U mnie minęły 2 cykle zanim całkiem nauczyłam się rozróżniać jaka jest

Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

p655zbmhi58rbvwi.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    mój ze stolicy śląskiego, a tam rozumisz.. kluseczki, sosiki, goloneczki, wszystko tłuste i mega słone ;)

Ja tez ze slaska :D

To sobie mozemy gwara ponawijac :D

unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka87 wrote:
    Ja sobie dzisiaj na lepsze spanie wypiję drina :D

Ja też muszę coś na dobre spanie spożyć, bo mój tak jedzie ostatnio w nocy, że spać się nie da!!

Bree, tysiaa93, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka87 wrote:
    A ile cykli badasz szyjkę? U mnie minęły 2 cykle zanim całkiem nauczyłam się rozróżniać jaka jest

Szyjke macam 2 cykl :P Bo w pierwszym jak sie chcialam nauczyc to zaszlam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:30

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Ja tez ze slaska :D

To sobie mozemy gwara ponawijac :D

Bree ja nie umiem, ja nie ślązaczka, ja korzenie wschodnie mam ;)

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Szyjke macam 2 cykl :P Bo w pierwszym jak sie chcialam nauczyc to zaszlam :P
    Ja badam szyjkę już 8 cykli i nie raz mam problem :P

unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

p655zbmhi58rbvwi.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    Bree ja nie umiem, ja nie ślązaczka, ja korzenie wschodnie mam ;)

Myslalam ze moze cos Cie nauczyl ;)
    Szczerze - nie przepadam za gwara - zle mi sie kojarzy ;)

unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka87 wrote:
    Ja badam szyjkę już 8 cykli i nie raz mam problem :P
    chcialabym szybko zajsc zebym sie nie musiala uczyc bo jakos srednio jestem do tego przekonana :D

Lenka87, unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

preg.png
‹‹ 321 322 323 324 325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ