Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć i czołem laseczki. Jak przygotowania do świat? U mnie zakwas na żurek się robi, jutro zakupy i sobota w kuchni Uwielbiam gotować
Zabieram się do nadrabiania….
Ej… zauważyłyście że nasz wątek stał się mocno alkoholowy?
Zaraz Was zasypię fotkami moich pazurów, łupów sh i oczu bo podobno mam zajebiste
Co do przyjaciółek to chyba żadnej koleżanki bym tak nie nazwała. Mam 2 bardzo bliskie koleżanki, ale przyjaciółki to za duże słowo. No i one samotne więc jakoś tam się tematy zaczęły rozmijać. Za to mam supeancki kontakt ze szwagierką, do rany przyłóż
Masakra jak u mnie śniegiem wali!
Kierzynko piękna beta i przepiękny suwaczek! Poproszę wiruski
bree a u mnie broda taki trochę fetysz, cieszę się, że przyszła taka moda na męski wyglądMój B. od dawna nosił najpierw samą bródkę potem do tego baczki a teraz dał się przekonać do brody. Mój ideał faceta to Statham (oczywiście zaraz po mężu
) . Niezłe szpony, moja siostra ma podobne (swoje!) i też daje radę wszystko nimi zrobić. Ja miałam fajne długie do wczoraj aż przyje.bałam palcami w auto jak otwierałam drzwi i jeden poszedł w pizdu. Dzwoniłam do kosmetyczki żeby jakoś to ogarnęła mi bo mam swoje cudne i jedną krótką masakrę, ale że jest przed świętami to nie ma dla mnie nawet 20 minut więc żeby jakoś wyglądać latam z plastrem na palcu
Śliczną masz córkę, podobna do Ciebie
o synu nie będę pisać że przystojny bo jeszcze kuguarem albo wielbicielką nieletnich zostanę
Co więcej rooobiłaś? U mnie tylko buzi buzi na imprezie po maturze
Tatuaż niezły, sama bym sobie jakiś machnęła, ale eh chłop mi marudzi, że durna jestem
paopola jak się czujesz?
Undarcy nie doczytałam kiedy wybierasz się do lekarza potwierdzić Twoją diagnozę. Co Ty tam sobie wyczytałaś? Pamiętaj że dr gogle nie jest najlepszy. Lipa z tymi wynikamichyba nie zostaje nic innego jak wizyta u endo i tabletki. Mam nadzieje, że przepisze Ci coś konkretnego i raz dwa wrócisz do normy. Z tymi obiadami to jakbym mojego słyszała. Choć po troszce daje się przekonać powoli do zdrowszego jedzenia. Może kiedyś przemycę coś zdrowego od a do z…
Gdzie pracujesz? Ja na co dzień też bez jakiegokolwiek makijażu, make up jedynie w weekendy jeśli gdzieś wychodzę
Ola to pewnie Twój facet zadowolony że zero Przytulanek i w dodatku fujarkę musi smarowaćDurną masz lekarkę, jakby mi tak lekarz powiedział to bym wyszła i więcej nie wróciła. Wcale nie jesteś za młoda na dziecko. Ja to czasem naprawdę żałuję, że nie wpadliśmy z B. jak miałam 19/20 lat. Teraz co, 26 lat i nic, a było nie było czas goni. Tak chciałam mieć do 30 dzieciaki a mam stracha że się z jednym nie wyrobimy . Też mam parę kosmetyków z Fm ale dla mnie bez szału. Jedynie regularnie kupuję jeden cień do powiek jako bazę i zapach do odkurzacza
Jak Ci się chce uczyć to koniecznie zapisz się na studia. Ja oprócz mgr zrobiłam jeszcze technika z dwóch przedmiotów a od jesieni przymierzam się do czegoś kolejnego
Tysia Ty mi się tu nie śmiej z simsów bo po zabiegu odpaliłam je pierwszy raz od półtorej roku i chociaż tam se walnęłam córęAż mi ulżyło że mam i przestałam grać
Swoją drogą podobna do komputerowego ojca franca zamiast do pięknej simsowej mamuśki.
Staraczka to nie odrosty a ombre na Twej głowiePiękny brzusio, ja mam większy bez ciąży
Niesamowity kolor oczu! Rzęsy długaśne, też miałam takie jak używałam revitalash przed ślubem. Jak się baba do awantury przygotowuje to strach się bać
Wytłumaczył Ci się rozsądnie chłop? Nie dziwie się, że jesteś wkurzona:/
Szalona czarna od dłuższego czasu przymierzam się do jogi ,może w końcu zacznę. Mam nawet płytę na xboxa z ćwiczeniami, ten czytnik śmieszny na bieżąco sprawdza pozycje ciała i wytyka błędy, ale skorzystam też z Twoich filmików z yt.
U mnie (na Śląsku) też się mówi „piździ jak w kieleckim”. Swoją drogą co tam jest za klimat że wszyscy się ich czepiają?
Co do kosmetyków ah… temat rzeka, uwielbiam. Wcześniej miałam ten słynny podkład z revlona ale za cholerę mi nie pasował, za ciężki, teraz mam bourjois i to chyba będzie związek na dłużejpuder od lat niezmiennie ukochany sypki transparentny z max faktora, świetnie dopasowuje się do każdej skóry. Nie maluję się codziennie, do pracy mi się nie chce więc kupuję te z raczej lepszej półki (choć Dior to nie jest
) ale na wyjścia bardzo lubię się malować no i zawsze plus obowiązkowo czerwiona szminka
Ggonia, witaj
Primasort witaj. Taki termom średnio się nadaje bo temperaturę należy mierzyć dowcipnieTesty owu hmm… jak długie masz cykle? Ja mam 33 dniowe i u mnie nie ma sensu robić testów wcześniej niż 17/18dc. Przy 28dniiowych odpowiednio 5 dni wcześniej testy
monkey nowiecka? Pierwsze słyszę. U mnie się chodzi „z rożkami” hahaSzyjkę macicy sprawdzasz paluchem, wciskasz ile się da. Jak nie sięgniesz to wysoko, twardość wyczujesz a otwartość też. Jak dotkniesz to paluch albo da radę przejść przez kolejną małą dziurkę (ale tak koniec palucha tylko) to otwarta
pap co za wredne babsko z Twojej teściowejhaha ruski czołg
ja może jestem dziwna ale tydzień po zabiegu miałam taką ochotę że tynk ze ścian mogłabym gryźć. Ciało co innego umysł co innego.
micia wiedziałam że tak będzieWysyłaj szybko wiruski
tysiaa93, Monkey, Bree, unadarcy, kierzynka, Ola_45 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
próbuję dodać fotkę, teraz was zasypię
edytuję i usuwam fotęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 11:14
tysiaa93, Lenka87, Monkey, Bree, unadarcy, matylda08, kierzynka, Staraczka23 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Bree wrote:Monika jakie oczy!!!
Chyle czola przed Toba... niezla lekture przerobilas
Monkey z otwartoscia szyjki to ja mam problemWiecznie mi sie wydaje ze jest otwarta
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonika oczy zielone, życie szalone
Piękne, uwielbiam, moje też zielone
We wtorek ide do Endo, dam znać co mi zaproponował.
Piszesz że u Ciebie na śląsku... no na śląsku to chłopaki lubią pojeść, mój ze stolicy śląskiego, a tam rozumisz.. kluseczki, sosiki, goloneczki, wszystko tłuste i mega słone.
Ja jeszcze nie jestem przekonana do badania szyjki, nie wiem czemu.. jakoś nie umiem sobie siebie wyobrazić z paluchem w bogniehehehe, ale pewnie jak mi w najbliższych cyklach nie wyjdzie to bede gmerać aż miło
Ola45 przede wszystkim zdrowych świąt Wielkanocnych i II kresek na teście. Mam nadzieję że jak wrócisz to z dobrymi informacjamiBree, tysiaa93, monika_89, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Bo u kobiet, które rodziły szyjka nigdy nie jest tak szczelnie zamknięta
To wiem ze nie jest szczelnie zamknieta...ale myslalam ze sie czasami otwiera bardziej
Zreszta nie wiem, ja sie nie znamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:27
unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenka87 wrote:A ile cykli badasz szyjkę? U mnie minęły 2 cykle zanim całkiem nauczyłam się rozróżniać jaka jest
Szyjke macam 2 cyklBo w pierwszym jak sie chcialam nauczyc to zaszlam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:30
unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bree wrote:Szyjke macam 2 cykl
Bo w pierwszym jak sie chcialam nauczyc to zaszlam
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Ja badam szyjkę już 8 cykli i nie raz mam problem
Lenka87, unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość