Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
fuksja wrote:U mnie dzis pomidorowa. Nie mam sily na nic wiecej, w pracy w tym tygodniu bylo ciezko i po powrocie do domu, kazdego dnia padalam na twarz...
Bree, tule Cie mocno w ten paskudny dzien... miesiac temu czytalam Twoja relacje, sama bylam wtedy jeszcze w ciazy, poplakiwalam i bylo mi strasznie smutno, ze takie cos Cie spotyka. Trzy dni pozniej sama trafilam do szpitala... wiec trzasnij browara, dzis jak nic Ci sie nalezy.
Sama czekam na @, nie znosze czekac i strasznie marudna jestem. Sama mam dzis siebie dosc.
I tez z babami mi sie ciezko dogadac, nie umiem sie malowac - w ogole po zabiegu jestem jeszcze bardziej blada i mam paskudne cienie pod oczami - za cholere nie umiem tego zamaskowac!
Dobrze, ze jestescie - i ciesze sie, ze tu trafilam
Dzieki
Zycie czasami potrafi zaskakiwacale jak to powiadaja - po kazdej burzy kiedys swieci slonce
unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Kochane
Serduszko pulsowało ładnie. Teraz już tylko musi świecić słońce
.
Pytanko jak się robi taki suwaczek ciąży ?unadarcy, Bree, tysiaa93, kierzynka, Monkey, Lenka87 lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Chciałam Wam coś pokazać, powiedzcie jak Wy wklejacie zdjęcia na forum?
http://pl.tinypic.com/?t=postupload
wybierasz rozmiar "message board" a jak się zdjęcie już załaduje i chcesz je wkleić tutaj, to kopiujesz tego drugiego linka i wklejasz tuunadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Chciałam Wam coś pokazać, powiedzcie jak Wy wklejacie zdjęcia na forum?
Ja uzywam do tego serwisu hostingowego forosik.pl
Tam wysylam zdjecie na darmowe konto bez rejestracji. W praym gornym rogu klikasz dodaj zdjecie, wybierasz zaznaczenie ze zdjecie bez ograniczen wiekoych, wybierasz zdjecie z kompa, po czym klikasz rozpocznij przesylanie, nastepnie serwiz generuje linki, i z tego gdzie pisze kody na forum dyskusyjne wybierasz ten na 500px na forum, kopiujesz link i wklejasz go tutajunadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyggonia wrote:http://zapodaj.net/6abe35860b406.jpg.html
Sorki za jakość ale mój tablet zdjęcia robi straszne mam nadzieje że dobrze wkleiłam i zobaczycie
Ważne że kreski wyraźne
Dzięki za konsultacje z wklejania zdjęć, wow jakie to prosteBree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój mężczyzna uważa, że będzie chłopak, niech mu będzie
. Następna będzie córka hehe. Dla mnie to bez różnicy
. Pierwsze dziecko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 16:09
tysiaa93, unadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualny
-
Ja Wam Dziewczyny życzę, żebyście do mnie jak najszybciej dołączyły będzie mi raźniej
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 16:14
tysiaa93, kierzynka, Bree, unadarcy, PrimaSort, Lenka87, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość
[*] 26.03.2014 - 9 tc