Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMicia wrote:Cieszę się jak dziecko
. postaram się kleju nie wąchać z tej radości ;p. Jednak wiara czyni cuda. Buziaki
I pamiętaj że Twoje dzidzi rozwija się w swoim wyjątkowym tempieInformuj na bieżąco jak się macie...
tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
U mnie dzis pomidorowa. Nie mam sily na nic wiecej, w pracy w tym tygodniu bylo ciezko i po powrocie do domu, kazdego dnia padalam na twarz...
Bree, tule Cie mocno w ten paskudny dzien... miesiac temu czytalam Twoja relacje, sama bylam wtedy jeszcze w ciazy, poplakiwalam i bylo mi strasznie smutno, ze takie cos Cie spotyka. Trzy dni pozniej sama trafilam do szpitala... wiec trzasnij browara, dzis jak nic Ci sie nalezy.
Sama czekam na @, nie znosze czekac i strasznie marudna jestem. Sama mam dzis siebie dosc.
I tez z babami mi sie ciezko dogadac, nie umiem sie malowac - w ogole po zabiegu jestem jeszcze bardziej blada i mam paskudne cienie pod oczami - za cholere nie umiem tego zamaskowac!
Dobrze, ze jestescie - i ciesze sie, ze tu trafilamunadarcy, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
unadarcy wrote:Ja od jutra chyba zaczne robić testy owu, tak tylko żeby sprawdzić czy wogole owu mam, o której godzinie mam je robić? Aleksandra1988 pisała że najlepiej o 21, czy tak?
unadarcy, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfuksja wrote:U mnie dzis pomidorowa. Nie mam sily na nic wiecej, w pracy w tym tygodniu bylo ciezko i po powrocie do domu, kazdego dnia padalam na twarz...
Bree, tule Cie mocno w ten paskudny dzien... miesiac temu czytalam Twoja relacje, sama bylam wtedy jeszcze w ciazy, poplakiwalam i bylo mi strasznie smutno, ze takie cos Cie spotyka. Trzy dni pozniej sama trafilam do szpitala... wiec trzasnij browara, dzis jak nic Ci sie nalezy.
Sama czekam na @, nie znosze czekac i strasznie marudna jestem. Sama mam dzis siebie dosc.
I tez z babami mi sie ciezko dogadac, nie umiem sie malowac - w ogole po zabiegu jestem jeszcze bardziej blada i mam paskudne cienie pod oczami - za cholere nie umiem tego zamaskowac!
Dobrze, ze jestescie - i ciesze sie, ze tu trafilam
No pomarudz sobie, pomarudź... tutaj wolno i wypada wszystko co się chce...
No tak mamy... hormony, czy w ciąży czy nie, buzująfuksja, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Micia wrote:I stał się cud !!!
SERDUSZKO BIJE
Dziękuje Kochane Moje za Wasze kciuki. Ściskam mocno i przesyłam wiruski
CUDOWNIE:)!!!!
tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fuksja wrote:Bree, tule Cie mocno w ten paskudny dzien... miesiac temu czytalam Twoja relacje, sama bylam wtedy jeszcze w ciazy, poplakiwalam i bylo mi strasznie smutno, ze takie cos Cie spotyka. Trzy dni pozniej sama trafilam do szpitala... wiec trzasnij browara, dzis jak nic Ci sie nalezy.
unadarcy, fuksja, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:Ja wiem, że powinno się robić między 10 a 21. Na pewno nie z samego rana. I nie pić dużo 2 godziny przed
Nie mam w tym doświadczenia, ostatnio zamówiłam kilka takich testów ovu i kilka ciązowych, wolałam hurtowo bo taniejMój wczoraj jak otworzył szafke gdzie to poukładałam, pytał się czy laboratorium otwieramy...
Monkey, tysiaa93, Bree, kierzynka, Lenka87, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Micia wrote:I stał się cud !!!
SERDUSZKO BIJE
Dziękuje Kochane Moje za Wasze kciuki. Ściskam mocno i przesyłam wiruski
Gratulacje, niech dalej fasolinka rośnie zdrowo!Cudowne uczucie zobaczyć serce swojego maluszka
unadarcy, Szalona CZARNA, Bree, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:I Wy to zjecie???
starter, glowne, przekaska, deser
jak cos zostanie psy sa zawsze chetne
unadarcy, tysiaa93, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Widziałam, że niektóre na wykresach podaję info na temat szyjki macicy.
Matko jak Wy to sprawdzacie?dla mnie to czarna magia ale widzialam ze inne dziewczyny podaja na wykresach to tez chcialam sprawdzic jak to jest
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Ja od jutra chyba zaczne robić testy owu, tak tylko żeby sprawdzić czy wogole owu mam, o której godzinie mam je robić? Aleksandra1988 pisała że najlepiej o 21, czy tak?
W instrukcji napisali ze lepiej je robic nie z pierwszego moczu a z kazdego nastepnego bo podobno rano te stezenie jest najslabsze, ale ja robilam rano i wtedy wychodzily mi najciemniejsze kreski, pewnie dlatego ze w dzien ciagle cos pije i mocz jest rozcienczony...a czasami jak wiedzialam ze ovu sie zbliza to robilam 2 razy na dzien
unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość