Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Micia wrote:Hej Dziewczyny
.
Dziś o 13;30 mam wizytę u lekarza, ostatnio na usg nie biło serduszko (pisałam o tym) wierzę, że dziś jednak zabije. Trzymajcie mocno kciuki proszę !unadarcy, Bree, dorbie, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMicia wrote:Hej Dziewczyny
.
Dziś o 13;30 mam wizytę u lekarza, ostatnio na usg nie biło serduszko (pisałam o tym) wierzę, że dziś jednak zabije. Trzymajcie mocno kciuki proszę !
O tu już za chwilę, trzymam mocno i czekam na wieści..dorbie, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Kochanie Ty moje
Ja kosmetykow zaczelam uzywac od 40 roku zyciaTak ze masz jeszcze kupe czasu przed soba, wczesniej nie uzywalam nawet blyszczyka do ust
Ale zaczely mi z wiekiem wyskakiwac pajaczki, przebarwienia i w takim celu kupuje korektor i fluid
iesz ze ja w zyciu nie mialam szminki na ustach?
jestem strasznym bladziochem az do przesady i kazde malenkie przebarwienie czy pryszczyk swieci na mej buzce z kilometra
gdyby nie to to ja nie chce zadnych mazidel na swojej tarzy
bo nie lubie
Jedynie malowanie paznokci sprawia mi radosc
A co do gumofilcow to ja jezdze konno, i mam taka prace ze nic mnie nie jest w stanie zdziwicDo sojego wygladu przywiazuje minimalna uwage
Wyjscie z domu w porownaniu z moja corka zajmuje mi chwile
Co do kolezanek to jestescie jedynymi z nielicznych kobiet z ktorymi rozmawiam, normalnie to mam tylko kumpli bo z "babami" sie nie dogaduje
A ta dziewczyna o ktorej pisalam ze sie przebieralysmy to taka kolezanka ktora wszystkie inne mialy za dziwolaga (tak jak i mnie) dlatego sie troche kumplowalysmy
Ja jestem strasznym dziwakiem
Ufffff... to ja też się przyznaje, że jesteście jedynymi dziewczynami z którymi rozmawiam, trochę czułam się niepewnie pisząc na forum gdzie same baby, najpierw Was czytałam przez miesiąc zanim się odważyłam. Mam tylko jedną koleżanke w realu, tylko że taką samą jak ja i ona też nie ma koleżanek poza mną
Ale z kim pogadam o sprawach ciąży, macierzyństwa jak nie z drugą babą, z Jankiem czy Zenkiem?nie... Nie sądziłam te tu takie równe babki spotkam.. dzięki Dziewczyny!
Monkey, Bree, dorbie, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie trzymam kciuki, ja tez czekam na @ i oby byla jak najszybciej
Monkey ja mam uczulenie na kobietychyba jestescie jedynymi z ktorymi sie dogaduje
ja ogole mam uczulenie na ludzi
unadarcy, matylda08, dorbie, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i Ja jeszcze tylko Tysia przepadła ale pewnie sprząta
Moja mała wczoraj zasnęła o 20 tej wstała o 24 i do rana oglądałyśmy Me litte ponywięc dupa była z jajek i dzikiego seksu
Micia trzymam kciuki i przytulam .
Ja mam w domu od wczoraj komplet moich dziecizaczynaja sie świeta
unadarcy, dorbie, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Bree no dokładnie
Ja tam mogę spotkać się z kimś raz na pół roku i jest fajnie.
Ale jak ktoś za często zabiega o moje towarzystwo to automatycznie zaczynam na niego łapać wkurwa
Dziewczyny warto wykupić sobie to konto premium?matylda08, unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Joga- fajna sprawa, wcześniej jak ćwiczyłam dużo to robiłam sobie zestawy ćwiczeń i oczywiście jogi nie mogło zabraknąć
Dobranoc :*unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:dorbie trzymam kciuki, ja tez czekam na @ i oby byla jak najszybciej
Monkey ja mam uczulenie na kobietychyba jestescie jedynymi z ktorymi sie dogaduje
ja ogole mam uczulenie na ludzi
Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ja mam konto premium bo mnie wkurzaly te blade pola jak mi sie cos nie wyswietlalo
Dorbie ja czekam na pierwsza @ po poronieniu i mam nadzieje ze bedzie szybko bo nienawidze czekacstaralismy sie w tym cyklu bo bylo zielone swiatlo ale ja plamie od miesiaca z kilkudniowymi przerwami wiec nie spodziewam sie raczej ciazy w tym cyklu
kurde ale @ na swieta z wyjazdem to troche kiepskawo
w ogole to dzisiaj mija rowny miesiac od mojego poronienia i mam slaby dzien...
...otworze sobie bro...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 13:55
unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość