Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Dzień dobry wszystkim
Mam nadzieję, że taki będzie. Wczoraj wieczorem miałam doła jak stąd do Pomorza i spowrotem. Wróciły demony z czasów poronienia...Bree, unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Dzień dobry wszystkim
Mam nadzieję, że taki będzie. Wczoraj wieczorem miałam doła jak stąd do Pomorza i spowrotem. Wróciły demony z czasów poronienia...
Znam to, paskudztwo. Tez mnie czasami dopada taka cholerna pustka.
Ale musi byc dobrze :*
Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja wcinam śniadanie i idę ogarniać kuchnię, później zakupy, mycie podłóg i laba
Monkey, Staraczka23, Bree, kierzynka, unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Staraczka ja jej nawet w tym śnie nie widziałam tylko szwagierka poinformowała sms-em mojego męża.
Strasznie dziwny sen zwłaszcza, że ja bardzo lubię moją teściową
Ja wczoraj sporo poogarniałam w domu. Dziś tylko łazienkę machnę i jakieś zakupyStaraczka23, Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Staraczka, kto jak kto ale Ty nie powinnaś się przepracowywać
Możesz bez skrupułów lecieć w chujaszkatroche ogarne, w sobote maz myl okna a ja troche sprzatalam i troche lezalam cos schylac sie nie mogę bo po czasie na kosci ogonowej czuje jak by przewialo mnie a mialo byc tak pieknie
Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:53
Staraczka23, Bree, kierzynka, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
unadarcy wrote:Nadrobiłam, poczytałam, załuję że mnie z Wami nie było.
Piękne zdjęcia widziałam, od dzieci Bree, przez tatuże, po kwiatki, paznokcie i browary
Monkey awatar świetny, musze mojej małpie też jakiś pirsing zrobić...
Dziwnie mi się zrobiło, bo nie umiem się wypowiedzieć na temat kosmetyków. Chociaż mam zaschnięty tusz i kredke czarną, jakieś 3 lata temu dostałam w prezencieO paznokciach już wogóle nie będę wspominać bo wstyd...
Koleżanek też mało miałam więc w przebieranki się nie bawiłam, za to miałam kolegów i zawsze wolałam kolegów...
Do pracy.. znowu wstyd się przyznać... ale włosów nawet nie muszę myć, więc często z tego korzystamPodziwiam dziewczyny które muszą ładnie kobieco wyglądać w pracy, chociaż to pewnie nie jest dla nich problem, ja zakładam często gęsto gumofilce, rażówe kurtke co by auto nie rozjechało czy jakiś inny większy sprzęt, kask na łeb i heja, nie ma że pada deszcz czy wieje
W końcu mogę iść spać, uwielbiam życie w stresie i natłoku spraw, uwielbiam po długim wyje*anym dniu pójść spać
Spijcie smacznie Dziewczynki :*
Kochanie Ty moje
Ja kosmetykow zaczelam uzywac od 40 roku zyciaTak ze masz jeszcze kupe czasu przed soba, wczesniej nie uzywalam nawet blyszczyka do ust
Ale zaczely mi z wiekiem wyskakiwac pajaczki, przebarwienia i w takim celu kupuje korektor i fluid
iesz ze ja w zyciu nie mialam szminki na ustach?
jestem strasznym bladziochem az do przesady i kazde malenkie przebarwienie czy pryszczyk swieci na mej buzce z kilometra
gdyby nie to to ja nie chce zadnych mazidel na swojej tarzy
bo nie lubie
Jedynie malowanie paznokci sprawia mi radosc
A co do gumofilcow to ja jezdze konno, i mam taka prace ze nic mnie nie jest w stanie zdziwicDo sojego wygladu przywiazuje minimalna uwage
Wyjscie z domu w porownaniu z moja corka zajmuje mi chwile
Co do kolezanek to jestescie jedynymi z nielicznych kobiet z ktorymi rozmawiam, normalnie to mam tylko kumpli bo z "babami" sie nie dogaduje
A ta dziewczyna o ktorej pisalam ze sie przebieralysmy to taka kolezanka ktora wszystkie inne mialy za dziwolaga (tak jak i mnie) dlatego sie troche kumplowalysmy
Ja jestem strasznym dziwakiemunadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA chyba wiem co czujesz... ja sie boje dzisiejszego dnia... rowno miesiac temu poronilam i tez nie czuje sie za dobrze
Obiecuje sobie w glebi duszy zeby nie dac sie zwariowac ale nie wiem jak mi to wyjdzie
Monkey Twoj sen oznacza ze tesciowa bedzie dlugo zyc!
Ja wczoraj troche posprzatalam i ugotowalam, dzisiaj musze zrobic liste zakupow i przygotowac sie do jutrzejszego wyjazdu nad morze... mam nadzieje ze zapowiadane tornada odpuszczaNarazie slonko swieci i wiatr ustal
Ola fajnie ze Tobie temp podskoczyla bo moja jak narazie leci na leb na szyje i nie mam zadnych objawow wiec raczej dupa blada, ale tego sie spodziewalam
Ola_45, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Kierzynka dzien dobry
U nas jutro wolny dzien, wiec 4 dniowy weekend przed nami
Ja sie dzisiaj pakuje na krotka wycieczke nad morze a jak sprawdzilam pogode to sie okazalo ze ma lac deszcz
I dobrze bo mamy fajny hotel to bede lezec pipa do gory nic nie robiac.. nawet chyba sie nie poseksimy kurde
bo moje plamienie se nie moze zdecydowac czy przestac czy sie rozkrecic, juz powoli mam tego dosyc
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
.
Dziś o 13;30 mam wizytę u lekarza, ostatnio na usg nie biło serduszko (pisałam o tym) wierzę, że dziś jednak zabije. Trzymajcie mocno kciuki proszę !Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 12:18
unadarcy, kierzynka, Bree, matylda08, Ola_45, tysiaa93, Staraczka23 lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia wrote:Hej Dziewczyny
.
Dziś o 13;30 mam wizytę u lekarza, ostatnio na usg nie biło serduszko (pisałam o tym) wierzę, że dziś jednak zabije. Trzymajcie mocno kciuki proszę !
Micia, trzymam kciuki mocno!unadarcy, Bree, dorbie, tysiaa93 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień