Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Te huśtawki są super ale trochę za droga sprawa jak na zwykłą nowieckę
To generalnie powinno byc coś symbolicznego
A jeszcze co do takich wynalazków to nam bardzo podpasował jumperek
http://allegro.pl/skoczek-baby-walker-fisher-price-rainforest-i5206099961.html
Nawet nie wiecie jak bym chciała móc poprzynosić te rzeczy z piwnicy i znowu porozstawiać po całym mieszkaniu
Ale trzymam, nie pozbywam się bo już niebawem się znów przydadząPrimaSort, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
PrimaSort wrote:A ta Aleksandra to ta dziewczyna w ciąży? Bo w tabelce widziałam że termin miała na 22 marca??
Która z Was jest w ciąży w ogóle bo tam w tabelce nie jest zaznaczone kto w ciąży
NieAleksandra od nas odeszła od razu jak dostała miesiączkę.
A w ciąży jest Kierzynka i StaraczkaPrimaSort, Bree, matylda08, Staraczka23, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Nie
Aleksandra od nas odeszła od razu jak dostała miesiączkę.
A w ciąży jest Kierzynka i Staraczka
No to gratulacje dla dziewczyn jeszcze raz
Ja już uciekam będę zaglądała raz na jakiś czas tu do Was jak będę miała chwilę
Pozdrawiamtysiaa93, Bree, Staraczka23, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySłońca kochane ja juz po plotkach i browarku dziś symbolicznie po jednym doczytałam ale już mój zając u dzrzwi stoi i trza jajca pomasować dzis test ovu bladzioch ale działam a co
Uciekam do zająca do jutra buziaki
Bree tatuaz boski :)dzieci na medaltysiaa93, Lenka87, Ola_45, Staraczka23, Bree, Szalona CZARNA, kierzynka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:51
tysiaa93, Staraczka23, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Tak, 5:30 to noc. Ale moje miasto jest zakorkowane, a ja mieszkam w zasadzie na obrzezach, wiec dojazd do pracy na 8 trwałby godzinę... dlatego jeździmy z mężem na 7.
Bree, fajnie mieć już pewnie dzieciaki w tym wiekuBoziuniu, jak ja bym chciała znów mieć 22 lata!
Seans jogi zaliczony, teraz czas na kieliszek malinowki i do spania! Spokojnej nocy, dziewczyny :*tysiaa93, Bree, Ola_45, Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:53
Bree, tysiaa93, Szalona CZARNA, dorbie lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Staraczka dobranoc, kolorowych snow
Matylda owocnego malowania jajekPamietaj ze dla nas te blade testy to szczesliwe sa
Fuksja widze ze Ty tez juz zwijasz zagle to dobranoc
Ja tez spadam ogladac moj seria Downton Abbeyjeszcze tylko 2 sezony mi zostaly :./
No i otwieram piwko... pierwsze dzisiaj... cos mnie brzuch na dole pobolewa, jakby na @
Dobranocja kobietki, do jutra :*
Ola_45, tysiaa93, Staraczka23, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobiłam, poczytałam, załuję że mnie z Wami nie było.
Piękne zdjęcia widziałam, od dzieci Bree, przez tatuże, po kwiatki, paznokcie i browary
Monkey awatar świetny, musze mojej małpie też jakiś pirsing zrobić...
Dziwnie mi się zrobiło, bo nie umiem się wypowiedzieć na temat kosmetyków. Chociaż mam zaschnięty tusz i kredke czarną, jakieś 3 lata temu dostałam w prezencieO paznokciach już wogóle nie będę wspominać bo wstyd...
Koleżanek też mało miałam więc w przebieranki się nie bawiłam, za to miałam kolegów i zawsze wolałam kolegów...
Do pracy.. znowu wstyd się przyznać... ale włosów nawet nie muszę myć, więc często z tego korzystamPodziwiam dziewczyny które muszą ładnie kobieco wyglądać w pracy, chociaż to pewnie nie jest dla nich problem, ja zakładam często gęsto gumofilce, rażówe kurtke co by auto nie rozjechało czy jakiś inny większy sprzęt, kask na łeb i heja, nie ma że pada deszcz czy wieje
W końcu mogę iść spać, uwielbiam życie w stresie i natłoku spraw, uwielbiam po długim wyje*anym dniu pójść spać
Spijcie smacznie Dziewczynki :*tysiaa93, Staraczka23, Bree, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim
Mam nadzieję, że taki będzie. Wczoraj wieczorem miałam doła jak stąd do Pomorza i spowrotem. Wróciły demony z czasów poronienia...Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość