Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
baby hair normalnie rosną. Tak się mówi na nowo wyrośnięte krótkie włoski
Na pocztku faktycznie śmiesznie odstają, no ale jakie mają byś skoro dopiero wyrosły
tysiaa93, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Hej :)Moja koleżanka po ciąży stosowała jakąś kurację, którą polecił jej lekarz dermatolog. Podobno jest to specyfik, który wymyślił lekarz który miał chorą żonę na raka i stworzył to dla niej. Kobieta zmarła, a że dawało efekty wypuścił to na rynek. Muszę zapytać o nazwę. Wiem, że to seria tabletki i szampon.
matylda08, Monkey lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Hej :)Moja koleżanka po ciąży stosowała jakąś kurację, którą polecił jej lekarz dermatolog. Podobno jest to specyfik, który wymyślił lekarz który miał chorą żonę na raka i stworzył to dla niej. Kobieta zmarła, a że dawało efekty wypuścił to na rynek. Muszę zapytać o nazwę. Wiem, że to seria tabletki i szampon.
Monkey, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree a juz chciałam powiedzieć że zapierd...m do apteki i robię paczkę dla Ciebie
ale jak córcia leci do Pl . Ja dalej nadrabiam zaległości sprzątające tylko skończyć nie mogę . Przed chwilą jechałam zdjąć szew po cięciu cesarskim bratanicy bo mądra położna upierdoliła szew nie z tej strony i stwierdziła że to jest rozpuszczalny - kretynka Boże uchowaj od takich
Zmykam dokończyć chyba juz życzę wam dobrej nocki buziaki .
A z badaniem tych szyjek to już was widze jak gmeracie tylko nie za długo bo zajace nasze będą zazdrosnetysiaa93, Monkey, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Bree a juz chciałam powiedzieć że zapierd...m do apteki i robię paczkę dla Ciebie
ale jak córcia leci do Pl . Ja dalej nadrabiam zaległości sprzątające tylko skończyć nie mogę . Przed chwilą jechałam zdjąć szew po cięciu cesarskim bratanicy bo mądra położna upierdoliła szew nie z tej strony i stwierdziła że to jest rozpuszczalny - kretynka Boże uchowaj od takich
Zmykam dokończyć chyba juz życzę wam dobrej nocki buziaki .
A z badaniem tych szyjek to już was widze jak gmeracie tylko nie za długo bo zajace nasze będą zazdrosne
Matylda rozwalasz mnie z każdym postem, tak trzymaj
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:revitalash? taka historię słyszałam o tym specyfiku. Tego używałam do rzęs przed ślubem i efekt wow był
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kupilam dla Was kilka kratek piwa
Tak profilaktycznie
Szalona CZARNA bede wdzieczna za wszelakie namiary na specyfik, bede
wszystkiego probowac byle wlosy odzyskac
Moze sie nie skonczy tak jak w "Misiu"
Tysia mam dla Ciebie te cheetosy
Aska - owocnych staran
Matylda zostaw juz te sprzatanie i chodz sie z nami napic
A co do gmerania - czasami nawet jest zabawnie
Dziewczyny ja nie wiem o co chodzi z tym cholernym plamieniem, rano mam, pozniej nie... kurde niech juz ta @ przychodzi i po niej niech jest normalnie a nie jakies takie cuda na kijuunadarcy, tysiaa93, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Tysia a czemu go jeszcze nie ma?
Pobyt u babci mu się kuźwa przedłużyłTeoretycznie mogłabym tam pojechać ale nie chce mi się dymać 100 km w jedną stronę, więc cierpliwie czekam
Przynajmniej sobie za nim zatęskniłam
Bree, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Bree dziękuję
Piwko i cheetosy by się przydały, jutro dokonam tego ważnego zakupu
Myślę, że jak @ do ciebie przyjdzie to te dziwne plamienia się skończąNo chyba, że w ogóle @ nie dostaniesz
unadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTysia pościsz jednym słowem, ale teraz taki czas.
Ja mam w namyśle jutro popościć, dlatego dzisiaj muszę wypić wszelki alkohol, który mam w domu i zgładzić pałkę Zająca, którego Matylda na mnie nasłała
Tylko nie wiem czy wtedy to będzie taki 100% post??
Tysia doczekasz się swojego ukochanego, super że babci uległ i został dłużej, dobrze o nim świadczy, nie gniewaj się na niego
Bree poproszę o swój przydział, poproszę kratkętysiaa93, Bree, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość