Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej :)Moja koleżanka po ciąży stosowała jakąś kurację, którą polecił jej lekarz dermatolog. Podobno jest to specyfik, który wymyślił lekarz który miał chorą żonę na raka i stworzył to dla niej. Kobieta zmarła, a że dawało efekty wypuścił to na rynek. Muszę zapytać o nazwę. Wiem, że to seria tabletki i szampon.
matylda08, Monkey lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Hej :)Moja koleżanka po ciąży stosowała jakąś kurację, którą polecił jej lekarz dermatolog. Podobno jest to specyfik, który wymyślił lekarz który miał chorą żonę na raka i stworzył to dla niej. Kobieta zmarła, a że dawało efekty wypuścił to na rynek. Muszę zapytać o nazwę. Wiem, że to seria tabletki i szampon.
Monkey, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree a juz chciałam powiedzieć że zapierd...m do apteki i robię paczkę dla Ciebie
ale jak córcia leci do Pl . Ja dalej nadrabiam zaległości sprzątające tylko skończyć nie mogę . Przed chwilą jechałam zdjąć szew po cięciu cesarskim bratanicy bo mądra położna upierdoliła szew nie z tej strony i stwierdziła że to jest rozpuszczalny - kretynka Boże uchowaj od takich
Zmykam dokończyć chyba juz życzę wam dobrej nocki buziaki .
A z badaniem tych szyjek to już was widze jak gmeracie tylko nie za długo bo zajace nasze będą zazdrosnetysiaa93, Monkey, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Bree a juz chciałam powiedzieć że zapierd...m do apteki i robię paczkę dla Ciebie
ale jak córcia leci do Pl . Ja dalej nadrabiam zaległości sprzątające tylko skończyć nie mogę . Przed chwilą jechałam zdjąć szew po cięciu cesarskim bratanicy bo mądra położna upierdoliła szew nie z tej strony i stwierdziła że to jest rozpuszczalny - kretynka Boże uchowaj od takich
Zmykam dokończyć chyba juz życzę wam dobrej nocki buziaki .
A z badaniem tych szyjek to już was widze jak gmeracie tylko nie za długo bo zajace nasze będą zazdrosne
Matylda rozwalasz mnie z każdym postem, tak trzymaj
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:revitalash? taka historię słyszałam o tym specyfiku. Tego używałam do rzęs przed ślubem i efekt wow był
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kupilam dla Was kilka kratek piwa
Tak profilaktycznie
Szalona CZARNA bede wdzieczna za wszelakie namiary na specyfik, bede
wszystkiego probowac byle wlosy odzyskac
Moze sie nie skonczy tak jak w "Misiu"
Tysia mam dla Ciebie te cheetosy
Aska - owocnych staran
Matylda zostaw juz te sprzatanie i chodz sie z nami napic
A co do gmerania - czasami nawet jest zabawnie
Dziewczyny ja nie wiem o co chodzi z tym cholernym plamieniem, rano mam, pozniej nie... kurde niech juz ta @ przychodzi i po niej niech jest normalnie a nie jakies takie cuda na kijuunadarcy, tysiaa93, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Tysia a czemu go jeszcze nie ma?
Pobyt u babci mu się kuźwa przedłużyłTeoretycznie mogłabym tam pojechać ale nie chce mi się dymać 100 km w jedną stronę, więc cierpliwie czekam
Przynajmniej sobie za nim zatęskniłam
Bree, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Bree dziękuję
Piwko i cheetosy by się przydały, jutro dokonam tego ważnego zakupu
Myślę, że jak @ do ciebie przyjdzie to te dziwne plamienia się skończąNo chyba, że w ogóle @ nie dostaniesz
unadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTysia pościsz jednym słowem, ale teraz taki czas.
Ja mam w namyśle jutro popościć, dlatego dzisiaj muszę wypić wszelki alkohol, który mam w domu i zgładzić pałkę Zająca, którego Matylda na mnie nasłała
Tylko nie wiem czy wtedy to będzie taki 100% post??
Tysia doczekasz się swojego ukochanego, super że babci uległ i został dłużej, dobrze o nim świadczy, nie gniewaj się na niego
Bree poproszę o swój przydział, poproszę kratkętysiaa93, Bree, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość